DeEenzameMan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefon şarjda iken telefonla uğraşmamanızı tavsiye ederim
Bir nevi telefonu uykusunda rahat bırakın
Symbian da yazın şarjda iken telefonla oynadığım vakit üzerine yumurta kırsan pişirirdi.
Ne yalan söyleyeyim 1yıl c601 kullandım bir kere yolda kalmadım.
Ama Yinede Gık Demiyor Benim E-6Telefonumu Seviyorum. E-6 İle Tüm İşlerimi Yapıyorum. Yeri Geldi Hackledim Yeri Geldi Cfw & fw Yükledim Am Bu Güne Kadar Onlarca Oyun Ve Uygulamaya Rağmen Beni Hiç Yarı Yolda Bırakmadı. Bunu Her Seferinde Dile Getiriyorum
Ne desek yalan olur kardeşim.Ya arkadaslar telefon sarjdaydi ben odada pmaystation oynuyordum.
Bir mesaj geldi gittim baktim sorun yoktu. Sonra tekrar odaya dondum playstation oynamaya devam ettim.
15 dakika sonra birdaha mesaj geldi. Baktim ekran agir calismaya basladi bir harfe basinca 1 saniye sonra yazmaya basladi.
Telefonu kilitledim, tekrar actim duzelmedi. Sonra kokten kapattim 1 dakika sonra actim bu defa dokunmatik hic calismadi.
Kapattim, 20 dakika sonra tekrar actim hersey normale dondu. Sorun nedendir, daha once cok kez sarjda iken kullandim, hic boyle olmamisti.
Symbian da yazın şarjda iken telefonla oynadığım vakit üzerine yumurta kırsan pişirirdi.
yüklü bir uygulamadanda olabilir.. 3. part bi uygulama..Hepsini kaldirdim 2 gun once. Sistem uygulamalari disinda calisan uygulama yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?