flutewoddy
Üye
Valla abi yaYılan hikayesine döndü, bu kadar da olmaz ki.![]()
anlamadığım şey şu telefon neden kapanmıyor işine gelince kapanıyor işine gelince kapanmıyor
çıldırtacak artık beni 

Valla abi yaYılan hikayesine döndü, bu kadar da olmaz ki.![]()
anlamadığım şey şu telefon neden kapanmıyor işine gelince kapanıyor işine gelince kapanmıyor
çıldırtacak artık beni 

şikayetvar.com a yaz yine şikayetini aynı sorunlar mevcut diye Nokia seni arafığonds aynı sorunlar mevcut cihaz değişimi istiyorum deValla abi yaanlamadığım şey şu telefon neden kapanmıyor işine gelince kapanıyor işine gelince kapanmıyor
çıldırtacak artık beni
![]()
bu sefer ne kadar şikayet yeri varsa yazdım cihaz değişimi istiyorum yapmazsanız ben gereğini yapacağım diyeşikayetvar.com a yaz yine şikayetini aynı sorunlar mevcut diye Nokia seni arafığonds aynı sorunlar mevcut cihaz değişimi istiyorum de
benimkini bir yazdım cihazı değiştirdiler ilk gitti yazalım yükleyip gönderdiler ikici gitti mekanik parça değişti üçüncü gitti cihazı değiştirdilerbu sefer ne kadar şikayet yeri varsa yazdım cihaz değişimi istiyorum yapmazsanız ben gereğini yapacağım diye
sağol abiSabırlar diliyorum kardeşim
benim ilk gitti mekanik parça değişimi oldu ikincide yazılım yenileme oldu üçüncüde ne olacak bakalımbenimkini bir yazdım cihazı değiştirdiler ilk gitti yazalım yükleyip gönderdiler ikici gitti mekanik parça değişti üçüncü gitti cihazı değiştirdiler
maalesef şaka değil artık değişim talep edin bence hemde thh ye başvurmadıysanız başvurunDeğerli kullanıcımız,
Yaşadığınız sorun yazılımsal bir sorun olabileceğinden dolayı en yakın yetkili servis noktalarımız ile görüşmeizi rica ediyoruz.
Saygılarımızla,
Nokia Şikayet Destek Hattı.
Şaka mı bu 50 kere yazılım yenilendi
bir defa gönder sorun hala devam ederse 4 ye yeni telefon verirler olmadı para iadesi istersin telefonu ilk aldığın günden beri bu sorun varmı
yanlız bi yöndende mantıklı bakınca güç tuşu takılmadıgı sürece cihaz kapanınca kendini açamaaz yani anakart devrelerinde sorun olabilir ama.vardı ama amberden sonra daha ciddi seviyeye ulaştı
yanlız bi yöndende mantıklı bakınca güç tuşu takılmadıgı sürece cihaz kapanınca kendini açamaaz yani anakart devrelerinde sorun olabilir ama.
cihazı nsf ncs üzerinden yazılım yüklendi ama hala oluyorsa donanımsaldır bence ama değişim gerekli ben çevremde 4 kere cihaz değiştiren kişiler tanıyorum hemde kendi bozup yeniletsin diye yapnlar bile var.ama sürekli değil kafasına esince yapıyor genellikle kapanmıyor
.tüketici haklarına şikayet etsem ne olur ?cihazı nsf ncs üzerinden yazılım yüklendi ama hala oluyorsa donanımsaldır bence ama değişim gerekli ben çevremde 4 kere cihaz değiştiren kişiler tanıyorum hemde kendi bozup yeniletsin diye yapnlar bile var..
3 ay içerisinde geri donuş yapılıyor cihaz inceleniyor neden oldugu neden tamir edilmediği sonra ücret iadesi vb alabiliyorsun hatta 2 katı fiyat alan bile varmış ona tam inanmadım ama doğrudur .tüketici haklarına şikayet etsem ne olur ?
. ama 3 ay beklemeyi göze alcanolumlu sonuç çıkacaksa 1 yıl bile beklerim3 ay içerisinde geri donuş yapılıyor cihaz inceleniyor neden oldugu neden tamir edilmediği sonra ücret iadesi vb alabiliyorsun hatta 2 katı fiyat alan bile varmış ona tam inanmadım ama doğrudur .. ama 3 ay beklemeyi göze alcan

.olumlu sonuç çıkacaksa 1 yıl bile beklerim![]()
Telefonumu kapatmaya çalıştığımda kendiliğinden yeniden başlaması ve geri tuşundan ciddi şekilde ışık sızması sorunu üzerine iki kere servise verdim servis ikisinde de cihazınızda sorun yok deyip ve yazılımı yenileyip geri gönderdi. Yine bu sorundan şikayet ettiğimde ise Nokia cihazınızda yazılımsal bir problem olabilir dedi. Cihazda eğer yazılımsal bir sorun olsaydı servis yazılım yenileyip geri gönderdi o zaman düzelirdi belli ki cihazda donanımsal sorun var. Yeni cihaz verilmesini istiyorum. Değişim yapılmaz ise bu sefer tüketici haklarına şikayet edeceğim.genelde sistemsel olmayan arızallarda %90 olumlu sonuç çıkıyor hele sen bu sorunları söyleyince kesin bir sonuç alırsın gibime geliyor ..
inş olumlu sonuç alırsın herkeze cevap vermişler ama olumlu olumsuz olmazsa en iyi tüketici hakem heyetine git 3 aya kalmaz rahat rahat paranı alırsın garanti yani heleki bu sorunlarla .Telefonumu kapatmaya çalıştığımda kendiliğinden yeniden başlaması ve geri tuşundan ciddi şekilde ışık sızması sorunu üzerine iki kere servise verdim servis ikisinde de cihazınızda sorun yok deyip ve yazılımı yenileyip geri gönderdi. Yine bu sorundan şikayet ettiğimde ise Nokia cihazınızda yazılımsal bir problem olabilir dedi. Cihazda eğer yazılımsal bir sorun olsaydı servis yazılım yenileyip geri gönderdi o zaman düzelirdi belli ki cihazda donanımsal sorun var. Yeni cihaz verilmesini istiyorum. Değişim yapılmaz ise bu sefer tüketici haklarına şikayet edeceğim.
diye şikayet vara yazdım bundan da olumlu sonuç çıkmazsa tüketici haklarına giderim artık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.şu şikayete nasıl cevap verecekler bakalıminş olumlu sonuç alırsın herkeze cevap vermişler ama olumlu olumsuz olmazsa en iyi tüketici hakem heyetine git 3 aya kalmaz rahat rahat paranı alırsın garanti yani heleki bu sorunlarla ..