blackcemre
Üye
yeni gelen 920'nin tuşlarının kenarlarından kasaın kenarlarından ışık sızıyor.Hayırlı olsun
yeni gelen 920'nin tuşlarının kenarlarından kasaın kenarlarından ışık sızıyor.Hayırlı olsun
yuh artık yayeni gelen 920'nin tuşlarının kenarlarından kasaın kenarlarından ışık sızıyor.
| İş emri: | M2496556 |
| Kargo Giriş Tarihi: | 2013-10-30 |
| Kayıt Tarihi: | 2013-10-30 |
| Bitiş Tarihi: | 2013-11-01 |
| Tamir Bilgisi: | CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CIHAZINIZDA BELIRTTIGINIZ ARIZALARA RASTLANILMAMISTIR !!!, YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR, CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR, BATARYA SURESI SIM KART, KONUSMA SURESI, SEBEKE, KALITESI VE OYUN OYNAMA GIBI ETKENLERE GORE, FARKLILIK GOSTERIR., BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR. |
| Durum: | Cihazınız son test aşamasındadır. |
yeni gelen 920'nin tuşlarının kenarlarından kasaın kenarlarından ışık sızıyor.

Bu 920 sana yar olmayacak önder![]()
ne çektik bu nokia'dan yaoyle gozukuyor bağırıp çağırcan anca

ne çektik bu nokia'dan ya![]()
cihazınızın teleservice'deki son durmu nedir?ne çektik bu nokia'dan ya![]()
Bencede bide ekranda bezelye tanesi kadar siyah bir nokta var ekranda.Bu 920 sana yar olmayacak önder![]()
tam bir fiyaskocihazınızın teleservice'deki son durmu nedir?
Bencede bide ekranda bezelye tanesi kadar siyah bir nokta var ekranda.
| Tamir Bilgisi: | CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CIHAZINIZDA BELIRTTIGINIZ ARIZALARA RASTLANILMAMISTIR !!!, YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR, CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR, BATARYA SURESI SIM KART, KONUSMA SURESI, SEBEKE, KALITESI VE OYUN OYNAMA GIBI ETKENLERE GORE, FARKLILIK GOSTERIR., BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR. |
| Durum: | Cihazınız son test aşamasındadır. |
Ts 2000 sitesinde gir orada yaadıklları arızaları görürsin şifremi unuttuma tık la ve ime tel nonu gir o yazan şeyleri gir aurınbtılı olarak bana ekran alıntısı yap site:cihazınızın teleservice'deki son durmu nedir?
Bencede bide ekranda bezelye tanesi kadar siyah bir nokta var ekranda.
Ts 2000 sitesinde gir orada yaadıklları arızaları görürsin şifremi unuttuma tık la ve ime tel nonu gir o yazan şeyleri gir aurınbtılı olarak bana ekran alıntısı yap site:tam bir fiyasko
[TBODY] [/TBODY]
İş emri: M24965XX Kargo Giriş Tarihi: 2013-10-30 Kayıt Tarihi: 2013-10-30 Bitiş Tarihi: 2013-11-01 Tamir Bilgisi: CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CIHAZINIZDA BELIRTTIGINIZ ARIZALARA RASTLANILMAMISTIR !!!, YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR, CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR, BATARYA SURESI SIM KART, KONUSMA SURESI, SEBEKE, KALITESI VE OYUN OYNAMA GIBI ETKENLERE GORE, FARKLILIK GOSTERIR., BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR. Durum: Cihazınız son test aşamasındadır.
Ben birinci gönderdim yazılım güncelledilertam bir fiyasko
[TBODY] [/TBODY]
İş emri: M2496556 Kargo Giriş Tarihi: 2013-10-30 Kayıt Tarihi: 2013-10-30 Bitiş Tarihi: 2013-11-01 Tamir Bilgisi: CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CIHAZINIZDA BELIRTTIGINIZ ARIZALARA RASTLANILMAMISTIR !!!, YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR, CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR, BATARYA SURESI SIM KART, KONUSMA SURESI, SEBEKE, KALITESI VE OYUN OYNAMA GIBI ETKENLERE GORE, FARKLILIK GOSTERIR., BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR. Durum: Cihazınız son test aşamasındadır.
| İş emri: | M2489XXX |
| Kargo Giriş Tarihi: | 2013-09-28 |
| Kayıt Tarihi: | 2013-10-08 |
| Bitiş Tarihi: | 2013-10-22 |
| Son Test Tarihi: | |
| Kargo Çıkış Tarihi: | |
| Tamir Bilgisi: | TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB) |
| Durum: | Cihazınız 25.10.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir. |
Sistemde bu bilgilere ait kayıt bulunmamaktadır! yazısı çıktıTs 2000 sitesinde gir orada yaadıklları arızaları görürsin şifremi unuttuma tık la ve ime tel nonu gir o yazan şeyleri gir aurınbtılı olarak bana ekran alıntısı yap site:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şifremi nuttuma tıkla ve oraya gir dedikleriSistemde bu bilgilere ait kayıt bulunmamaktadır! yazısı çıktı
yaptım olmadıŞifremi nuttuma tıkla ve oraya gir dedikleri
| Durum: | Cihazınız 02.11.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir |
| KAYIT NO | : 74435 |
| ADI SOYADI | : MERT KOLGU |
| GELİŞ TARİHİ | : 23.10.2013 - 19:01:00 |
| MARKA - MODEL | : NOKIA Lumia 720 |
| GARANTİ BİLGİSİ | : GARANTİLİ |
| ARIZA BİLGİSİ | : CİHAZ KAPATILMIYOR.GERİ TUŞUNUN ORDA IŞIK SÜZMESİ VAR |
| YAPILAN İŞLEM | : YÜKSEK SEVİYEYE GÖNDERİLDİ. |
| TOPLAM ÜCRET | : |
| SERVİSTEKİ DURUMU | : TAMAMLANDI |
| TESLİM TARİHİ | : 7.11.2013 |
servis durumu şu anlık %100 başarı ile sonuçlanmıştır
şu an öyle bir sıkıntı yokArtık tekrar açılmıyor mu
şu an öyle bir sıkıntı yok
Acaba yüklediğin Bi uygulama bu soruna neden oluyor olabilir mi?
sıfırladım denedim ama yine sonuç aynı kapanmıyor şikayet edeceğim artıkAcaba yüklediğin Bi uygulama bu soruna neden oluyor olabilir mi?