Lumia 720 Amberi Yükledikten Sonra Telefonu Kapalı Tutamama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
şu şikayete nasıl cevap verecekler bakalım
ben cevap veriyim onlar vermeden seni arıcaklar servise getirin dicekler orda tekrar aynı işlemler şikayetin altına ise

şikayet ile ilgilenilmiştir vs iletişime geçilmiştir yazıcaklar büyük ihtimal .:D.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
ben cevap veriyim onlar vermeden seni arıcaklar servise getirin dicekler orda tekrar aynı işlemler şikayetin altına ise

şikayet ile ilgilenilmiştir vs iletişime geçilmiştir yazıcaklar büyük ihtimal .:D.

şimdiden tüketici haklarına git diyorsun yani

turbocore35

turbocore35

Üye
şimdiden tüketici haklarına git diyorsun yani
bence en iyisini yaparsın ama karar senin beklerim dersen 1 daha bekle ordan gelcek yanıt tam belli olmaz bir kere daha gitsin servise ondan sonra başvur .:D.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
bence en iyisini yaparsın ama karar senin beklerim dersen 1 daha bekle ordan gelcek yanıt tam belli olmaz bir kere daha gitsin servise ondan sonra başvur .:D.

bir daha servise falan vermem yapan adam şimdiye kadar yapardı sadece şikayet vara yazdığım şikayetin neticesine göre hareket edeceğim

turbocore35

turbocore35

Üye
bir daha servise falan vermem yapan adam şimdiye kadar yapardı sadece şikayet vara yazdığım şikayetin neticesine göre hareket edeceğim
ama onlarda mutlaka servise getirin diyorlar .:D. ama bekle bakalım nolcak ilerleyen günlerde sonuçlar cihazı nerden almıştın ?

turbocore35

turbocore35

Üye
hemde nokia shoptan alınan cihaz ama neden se nokia dan alınan cihazlar sorunlu çıkıyor kim ne derse desin .:D. turkcell den veya magazadan alınanlarda bu kadar sorun olmuyor

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
hemde nokia shoptan alınan cihaz ama neden se nokia dan alınan cihazlar sorunlu çıkıyor kim ne derse desin .:D. turkcell den veya magazadan alınanlarda bu kadar sorun olmuyor

evet o zaten işin en tuhaf yanı sorunsuz olur diye oradan alıyorum bozuk çıkıyor acaba yarın Nokia Shop a gidip cihaz değişimi mi istesem

turbocore35

turbocore35

Üye
esmeran3

esmeran3

Üye
Bu konuyu baştan sona kadar okudum tüm yanıtları :)
ALLAH sabır versin.

Kardeşim cihaz değişimi yaparlar genellikle böyle müşterilerle pek uğraşmazlar sen olmayan arızalarında söyle kamera bazen açılıyor bazen hiç gelmiyor gibi birşeyler ben yaptım hiç birşey demeden kontrol bile etmeden cihaz yolladılar dene istersen bi :)

turbocore35

turbocore35

Üye
ALLAH sabır versin.
Kardeşim cihaz değişimi yaparlar genellikle böyle müşterilerle pek uğraşmazlar sen olmayan arızalarında söyle kamera bazen açılıyor bazen hiç gelmiyor gibi birşeyler ben yaptım hiç birşey demeden kontrol bile etmeden cihaz yolladılar dene istersen bi :)
kontrol etmeden nasıl cihaz yollarlar? tüm cihazları ilkten kontrol ediyorlar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH sabır versin.

sağol zaten bu sorunlara cihazı değişmezlerse başka şeyler uyduracağım :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
kontrol etmeden nasıl cihaz yollarlar? tüm cihazları ilkten kontrol ediyorlar

Bana gelen cevapta cihazınızdaki sorunların bir kaçı bulunamadı gibi birşey yazmışlar benim 4. göndermem olduğu için cihaz değişimide istemiştim. Bide bi proğram yüklemiştim telefon hiç açılmaz durama geldiği için gönderdim geri göndermek için cihazı kullanmadım bile nedeni ise oraya gidince ekranı kasası felan çizilmiş bunuda belirttim.

turbocore35

turbocore35

Üye
kaç kere servise yolladıgını söyle de hep yazılımsal deyip yazılım atıp yolluyorlar ama benim sorunm donanımsal de bir an önce yapılmasını veyatta değişim istiyorum de .:D.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
kaç kere servise yolladıgını söyle de hep yazılımsal deyip yazılım atıp yolluyorlar ama benim sorunm donanımsal de bir an önce yapılmasını veyatta değişim istiyorum de .:D.

adam zaten durumu biliyor yanına gittiğimde oo nerelerdeydin gözükmüyorsun ne zamandır diyo artık o derece yani :D

turbocore35

turbocore35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3

Üst Alt