Lumia 720 Amberi Yükledikten Sonra Telefonu Kapalı Tutamama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Gelen cevap bu

Sayın Mert Kolğu,

Nokia Destek Hattı ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Cihazınızı size en yakın Nokia Yetkili Servisine tekrar götürmenizi tavsiye ederiz.

Dikkatli bir incelemeden sonra teknisyenlerimiz size onarım bilgisi vereceklerdir.

Nokia garanti döneminde, Nokia’nın veya Nokia yetkili servisinin, ticari açıdan makul bir süre içinde malzeme, tasarım ve işçilik hatalarını, onarmak veya Nokia'nın gerekli görmesi halinde, Ürünü Sınırlı Garanti uyarınca yenisiyle değiştirmek suretiyle bedelsiz olarak giderecektir

Size en yakın Nokia Yetkili Servisini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz :

Saygılarımızla,

Nokia Destek Hattı.
Hüseyin

turbocore35

turbocore35

Üye
Gelen cevap bu

Sayın Mert Kolğu,

Nokia Destek Hattı ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Cihazınızı size en yakın Nokia Yetkili Servisine tekrar götürmenizi tavsiye ederiz.

Dikkatli bir incelemeden sonra teknisyenlerimiz size onarım bilgisi vereceklerdir.

Nokia garanti döneminde, Nokia’nın veya Nokia yetkili servisinin, ticari açıdan makul bir süre içinde malzeme, tasarım ve işçilik hatalarını, onarmak veya Nokia'nın gerekli görmesi halinde, Ürünü Sınırlı Garanti uyarınca yenisiyle değiştirmek suretiyle bedelsiz olarak giderecektir

Size en yakın Nokia Yetkili Servisini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz :

Saygılarımızla,

Nokia Destek Hattı.
Hüseyin
ama ben dedim sana .:D.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Servise gönderince cihaz değişimi mi istiyorum diyim yoksa sorunları mı yazayım?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
2 saat içinde gönderiyorum cihazıteleservice ye email adresimi yanlış vermişim sıkıntı olur mu ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
2 saat içinde gönderiyorum cihazıteleservice ye email adresimi yanlış vermişim sıkıntı olur mu ?
bilgilendirmelerde sorun yaşıyabilirsin telefonla arayıp değiştire bilirsin büyük ihtimal bence dene

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Teslim Durumu :
Teslim Edildi.
Teslim Tipi :
Adrese Teslim
Teslim Tarihi :
14.11.2013 10:09:06
Teslim Birimi :
MALTEPE
Teslim Birimi Telefon:
(216) 399 94 95
Teslim Alan :
MUSA DEMİR
Teslim Süresi :
2 Günde Teslim
Mesafe
724Km

kargo teleserviceye mi teslim edilmiş yoksa yurtiçi kargo maltepe şubesine mi teslim edilmiş ?

blackcemre

Üye
Teslim Durumu :
Teslim Edildi.
Teslim Tipi :
Adrese Teslim
Teslim Tarihi :
14.11.2013 10:09:06
Teslim Birimi :
MALTEPE
Teslim Birimi Telefon:
(216) 399 94 95
Teslim Alan :
MUSA DEMİR
Teslim Süresi :
2 Günde Teslim
Mesafe
724Km

kargo teleserviceye mi teslim edilmiş yoksa yurtiçi kargo maltepe şubesine mi teslim edilmiş ?
teslim edilmiştir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yurtiçi kargo maltepe şubesine teslim edilmiş, dağıtım oradan yapılacak. Muhtemelen servise bugün teslim ederler.

Üst Alt