flutewoddy
Üye
ter oldugu zaman sistemde bir sorun oluyor işlemiyor bendede 1020 de terliyken konuşunca silmeden ekran gelmiyor ..
bozuk telefon bozuk

ter oldugu zaman sistemde bir sorun oluyor işlemiyor bendede 1020 de terliyken konuşunca silmeden ekran gelmiyor ..

kiminki bozuk .bozuk telefon bozuk![]()
.başka cihazın yokmu ondan başka .benimki tabi![]()
.başka cihazın yokmu ondan başka ..
ama ben dedim sana .Gelen cevap bu
Sayın Mert Kolğu,
Nokia Destek Hattı ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Cihazınızı size en yakın Nokia Yetkili Servisine tekrar götürmenizi tavsiye ederiz.
Dikkatli bir incelemeden sonra teknisyenlerimiz size onarım bilgisi vereceklerdir.
Nokia garanti döneminde, Nokia’nın veya Nokia yetkili servisinin, ticari açıdan makul bir süre içinde malzeme, tasarım ve işçilik hatalarını, onarmak veya Nokia'nın gerekli görmesi halinde, Ürünü Sınırlı Garanti uyarınca yenisiyle değiştirmek suretiyle bedelsiz olarak giderecektir
Size en yakın Nokia Yetkili Servisini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saygılarımızla,
Nokia Destek Hattı.
Hüseyin
.bilinemez sen yinede götür çünkü şikayet ettiğin için daha çok ilgilenirler .çelişkili cevap değil mi bu
.yarın kargoya vericem zaten telefonubilinemez sen yinede götür çünkü şikayet ettiğin için daha çok ilgilenirler ..

ver yarın .yarın kargoya vericem zaten telefonu![]()
.
.Servise gönderince cihaz değişimi mi istiyorum diyim yoksa sorunları mı yazayım?
bilgilendirmelerde sorun yaşıyabilirsin telefonla arayıp değiştire bilirsin büyük ihtimal bence dene2 saat içinde gönderiyorum cihazıteleservice ye email adresimi yanlış vermişim sıkıntı olur mu ?
teslim edilmiştir.Teslim Durumu :
Teslim Edildi.
Teslim Tipi :
Adrese Teslim
Teslim Tarihi :
14.11.2013 10:09:06
Teslim Birimi :
MALTEPE
Teslim Birimi Telefon:
(216) 399 94 95
Teslim Alan :
MUSA DEMİR
Teslim Süresi :
2 Günde Teslim
Mesafe
724Km
kargo teleserviceye mi teslim edilmiş yoksa yurtiçi kargo maltepe şubesine mi teslim edilmiş ?
teleservice kayıtlara bugün geçer heraldeteslim edilmiştir.
sağol abiYurtiçi kargo maltepe şubesine teslim edilmiş, dağıtım oradan yapılacak. Muhtemelen servise bugün teslim ederler.