lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye

guncellemeler tum cihazlara ayni anda gelmeyebiliyor. Cihazinizdaki yuklu yazilim düzeltme numarası portico guncellemesine aitse mutlaka bir kac gun icinde guncelleme telefonunuzda görünür. Tabi guncelleme bildirimleri aciksa:)
evet açık

OozyStaw

OozyStaw

Üye
hayır yüklemedim ama telefonumu güncelle kısmında görünmüyor ve bir de market kısmında proğram güncellemeleri gelince haber vermiyor ama bildirim açık

- - - Eklendi - - -

şu anda guncelleme olarak verilen yazilimi flash veya NSU ile telefonunuza yuklemediyseniz guncelleme mutlaka gozukecektir.

hayır yüklemedim ama telefonumu güncelle kısmında görünmüyor ve bir de market kısmında proğram güncellemeleri gelince haber vermiyor ama bildirim açık

yşm

yşm

Üye
Bu güncellemeden önce telefonumun titreşimi çok şiddetliydi güncellemeyi yaptıktan sonra şiddetinde azalma oldu böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben dahil forumda 2 kullanıcımız var.

yşm

yşm

Üye
Anladım demek ki böyle bişey de gelmiş oldu :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Sizde niye çember sürekli dönüyor anlam veremedim arkadaşlar. Bende 3 tur atıyor sonra kendi kendine bölüyor istatistikleri

OozyStaw

OozyStaw

Üye
benim dönecek çemberim yok ...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler güncelleme den sonra batarya çok çabuk azaldı beyler..

bir saat olmadı %10 gitti. Güç tasarrufu modunda hemde. Güncellemeden önce %98 olurdu...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ardacumhur

ardacumhur

Üye

bir saat olmadı %10 gitti. Güç tasarrufu modunda hemde. Güncellemeden önce %98 olurdu...

Aynı sorun bende de var :(

ÖEY

ÖEY

Üye
Sizde niye çember sürekli dönüyor anlam veremedim arkadaşlar. Bende 3 tur atıyor sonra kendi kendine bölüyor istatistikleri
Valla bir bilsem üstad bir bilsem :) Dünden beri yapmadığım şey kalmadı gerçi kaldı :) Sıfırlamadım cihazı ama onunla uğraşmak gerçekten zor geliyor şimdi :)

- - - Eklendi - - -

Valla ben güncellemeyi yaptığımdan beri bariz şekilde şarj hızlı düşüyor ve bugün dikkat ettim 2g'deyken normalde sürekli girdiğim internet sayfalarını çok yavaş açıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
YkPkY

YkPkY

Üye

hah işte 1 aydır söylüycem diyorum sabrettim.en son geçen söyledim,bi isyanla,gerçi kimsede tınlamadı ama neyse.ee tınlama komuşunu,gelir başına :sukur: 1 kere internete gireyim şarj 90a iniyor.
oh be içim ferahlatı.yoksa servise uçacaktım.

BelaMonte

BelaMonte

Üye

hah işte 1 aydır söylüycem diyorum sabrettim.en son geçen söyledim,bi isyanla,gerçi kimsede tınlamadı ama neyse.ee tınlama komuşunu,gelir başına :sukur: 1 kere internete gireyim şarj 90a iniyor.
oh be içim ferahlatı.yoksa servise uçacaktım.

beyler benim güncellemeden sonra oldu .. Acaba telefon kapandı açıldı ya o kadar güncelledi ya ondan sonra kurcalayınca çabuk düşüyor. Ben format attığıktan sonraki şarzda hıp hızlı düşüyordu. Şarz bitsin, sonra ki şarzda eğer böyle devam ederse beyler birlikte uğraşıp çözüm bulmamız lazım.....

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Güncelleme yi alamayan arkadşlar hiç üzülmeyin zaten hiç bir işe yaramıyor.çember sürekli dönüyor ama sonyç yok.

- - - Eklendi - - -

Ne yapsak ki ya Bi çözüm bulan varsa şu çember işine söylesin.

dedereis123

dedereis123

Üye
Bende titreşimle ilgili bir sıkıntı oluştu , çok hafif titriyor ve dokunmatik tuşlar baya hissedilmicek kadar az titriyor anlam veremedim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Güncelleme yi alamayan arkadşlar hiç üzülmeyin zaten hiç bir işe yaramıyor.çember sürekli dönüyor ama sonyç yok.

Benim telefonda çok aşırı uygulama yüklü değil ve benim çember birkaç tur atıp hemen gösteriyor kendini. Yani sorunsuz. Acaba telefonunuz aşırı dolu olabilir mi?

Birde arkadaşlar bu kapasite kontrol dışında sistemde şu bu düzeltmeler yapıldı şeklinde bir açıklaması olmadı mı şu Nokia tarafıdan? Yani merak ediyorum sistemin nerelerini dürtmüşler. Yoksa sadece dışardan bir program yükler gibi birtek kapasite kontrolünü mü verdiler? Onda da pek bi icraat yok ki, zaten telefon deposunun ayrıntılarını bir nebze görebiliyorduk yani. Bazı arkadaşlar tarafından Kamera iyileştirmesi var denildi. Ben henüz kamerasını test edecek vakit bulamadım ama sanmıyorum ki gözle görülür, ahım şahım bir iyileştirme olsun. Peki onun dışında???

YkPkY

YkPkY

Üye
kazayla yazılımı nsu'dan indirecem diye unutmuşum pcde takılı bi geldim ki telefon flashlanıyor.eyvah dedim isyanı bastım kim yükleyecek geri bukadar uygulamayı ayarı.şuan geri yükleme yapıyor bakalım ne b.k değişmiş yazarım buraya.betadan farkı yoksa basarım isyanı.
bu arada telefon data paketi varsa flashdan sonra microsoft hesabını açınca sana geri yükleme noktası soruyor oda bilginize.bir aydırda bunun isyanını feryatlamıştım ama kimseden cevap alamamıştım.
benim gibi muzdarip kardeşlerim vardı,söyleyeyyim.yeterli miktarda data paketin olmak zorunda yedeklemeyi geri yüklemek için.
ama masaüstü ve rehber saçmasapan dağılmış durumda.tek tek ayarlamak zorunda bıraktı maalesef.
ama sakın hesabı açtıkdan sonra uygulama yüklemeye başladığı zaman data paketiniz sınırlıysa onla devam etmeyin.ortamınızda wifi varsa o arada önce wifinizi tanımlayın.telefon wifi ye geçtikden sonra mobil verinizi kapatın.oradan geri yüklemeye devam edecektir

- - - Eklendi - - -

zamanlada değişiklikleri yazarım.heriki yazılımı kullanan olarakdan

Üst Alt