lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler şimdi %80 oldu... Şimdi size güncellemeyle gözle görülebilir değişimleri yazacağım.

...kapasite kontrolü geldi ama gelmez olaydı çünkü açılmıyor..

...kamerada iyileşmeler olmuş ben gözle görülür bir şey fark etmedim.

...batarya daha hızlı gider oldu, çabucak bitiyor, normalde 1 saatde %5-6 giderken aynı kullanımda %20 düştü..

...telefonun performansında hiç bir değişiklik olmadı. Ben test ettim. Aynı şekilde kasıyor haritalarda..

yani diyeceğim çeşme gelmeseydi... Geldi ama adam gibi gelseydi ya ne bilim en azından video çekerken duraklat olsaydı güncellemeye geldiğine değerdi işte....

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

nofear3458

nofear3458

Üye
Hayırlı olsun yalnız bende güncelleme görünmüyor.telefonu açıp kapadım belki görünür diye ama yinede tık yok.bu arada cihaz Türkcell romlu.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Batarya kullanımı inanılmaz kötü.

Portico'yla 3 gün giden cihaz 2 günü zor çıkarıyor :(

ÖEY

ÖEY

Üye
Batarya kullanımı inanılmaz kötü.

Portico'yla 3 gün giden cihaz 2 günü zor çıkarıyor :(
Valla sana iyi gidiyormuş hiç isyan etme :D Ben akşamı zor çıkarttım bugün ki doğru düzgün kurcalamadım bile telefonu :(

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaş ben Portico'yla tüm günü %100'le tamamladım

Ekran görüntüm de var şarjın üzerinden 9 saat geçti hala %100'dü.Güncelleme geldi şarj düşmeye başladı :(

Bunun için sadece mesajlaştım 100'e yakın mesaj alıp gönderdim

• Beğen
Tepkiler: serinaga
dedereis123

dedereis123

Üye

Ekran görüntüm de var şarjın üzerinden 9 saat geçti hala %100'dü.Güncelleme geldi şarj düşmeye başladı :(

abi biraz dengesiz tahmin yapıyor bence o yüzdendir , ben 1 ay dan fazla gider olarakda gördüm hemde %70lerde uçuş modu yoktu . Bazende sırf 2g whatsapp ile 4 saatte %20 düştüğünüde gördüm garip bir ölçümü var anlamadım ama bazen çok iyi bazende berbat zaten

ÖEY

ÖEY

Üye

Biliyorsun orada yazan kesin değil tahmini onun için o bir şey ifade etmez. Önemli olan senin gerçekte yaptığın kullanımlar sonucunda pilin performansı. Benim misal kullanım alışkanlıklarım aynıdır. Fazla değişmez. Bu sebeple cihaz normal şartlarda bana çok ama çok rahat 1 tam gün çıkartıyordu. Hatta biraz kendimi kasınca iki gün gittiği bile oldu :D Ama son bir haftadır şarjı çabuk gitmeye başladı ve ardından bu güncellemeyi yaptıktan sonra cihaz şaha kalktı şarjı sömürme konusunda :)

YkPkY

YkPkY

Üye
e bende kapasite kontrol bile gelmemiş.yanlışlıkla boşunamı flashladı bu bilgisayar bu telefonu.hey yavrum hey.
inatlık değilmi.şidi downgrade yapacağım ardından ota.nasıl olsa gitti giden.
off bunalıma girdim,kim uğraşacak şimdi.eskiden olsa deli gibi cfw yapıyordum symbiana yani 4 ay öncesine kadar.yaşlandım bea

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve PureFood
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Valla sadece sms ile %100'de kalmayı başardı, şimdi boşta %1 yada 2 götürüyor.

Abi sen portico flaşla, sonra OTA al ;)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gözle görülür fark olarak ekran parlaklığı iyileştirmesi var. Otomatik açıkken karanlık ortamlarda zor okuduğum ekranım gayet okunabilir parlaklığa gelmiş.
Şarj düşüşü henüz göremedim. Belki sizinki yeni güncelleme arkası psikolojisi ile farkında olmadan fazla kurcalama olabilir.
Resim çekiminde öyle bük Bi fark olduğunu sanmıyorum. Yarın sabah bakacağım.
tutukluk yaptığını düşündüğüm bazı ekran hareketleri tamamen düzelmiş ve daha akıcı geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: ozzytaste
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şarjı resmen sömürüyor :(

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Keşke almasaydım ya :(

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Şarjı resmen sömürüyor :(

Çok ilginç, bende tam tersi sjarz bariz bir şekilde çok daha uzun gidiyor. Ekranda daha parlak ve daha akıcı oldu.

- - - Eklendi - - -

Güncelleme yi alamayan arkadşlar hiç üzülmeyin zaten hiç bir işe yaramıyor.çember sürekli dönüyor ama sonyç yok.

- - - Eklendi - - -

Ne yapsak ki ya Bi çözüm bulan varsa şu çember işine söylesin.

Ne çembermiş bu:))

YkPkY

YkPkY

Üye
şuan downgradeyi yapıyorum.bakalım neler gelişecek.sabırla deneyip yazacağım

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Sizde niye çember sürekli dönüyor anlam veremedim arkadaşlar. Bende 3 tur atıyor sonra kendi kendine bölüyor istatistikleri

Çember dönerek hesaplıyor. 3 tur normal. üzeri olursa sıkıntı :)

- - - Eklendi - - -

Banada gelmedi kendim kontrol ediyorum beklememek için ama güncellemeler indiriliyor dedikten sonr5a (801881d0)
diyip indirilemedi diyor

Telefonun tasarruf modunda ise normal moda al. Sıkıntı çıkmaması lazım....

- - - Eklendi - - -

İyi güzelde %0 Da kaluyo wi fi de var niye böyle yapıyoki.bide telefonumuzu wi fi ağına bağlayın diyo.var zaten ya bağlı.yardım lütfen.d

Telefonun muhtemelen tasarruf modunda. Normal moda al hemen inmesi gerek ....

YkPkY

YkPkY

Üye
downgrade başarılı.eski sürüme döndüm.bakalım nele olicek.inatlaştım

- - - Eklendi - - -

ewt ota güncellemeyi gördü ve indiriyor

- - - Eklendi - - -

şuan herkes uyuyor olsa bile ben inatla ayaktayım,bakalım betayla arasında ne fark var bana çektirdiğine değecekmi |-)

- - - Eklendi - - -

ee nerede kapasite kontrol?
ekran ayarlarıda eski stil.
herşeyi yenidenmi okutup güncelleyeceğim.betayla fark hiç yok şimdilik

- - - Eklendi - - -

ilk farkettiğim wifi 2 çekiyorken otayla 4e çıktı.betada öyleydi

• Beğen
Tepkiler: serinaga
csH

csH

Üye
arkadaşlar yardım gece güncelledim telefonu fakat kapasite kontrolü falan eklenmedi hakkındaya baktığımda 1030.6407.1308.001 yazıyor ne yapmam lazım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler dediğim gibi batarya da herhangi bir çabuk bitme gibi bir şey yok. 2. Şarzınızda eskisi gibi gidiyor. Ben halen kullanıyorum belki daha uzun gider bakalım :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim keşfettiğim kadarıyla;

1- Hepimizin bildiği kapasite kontrolü (Bence çok gereksiz bir ayar tabi sonradan içine birşeyler eklemeyi planlamıyorsa Nokia. Artı içindeki geçici dosyaları sil de bi işe yaramıyor çünkü birkaç mb. dosyayı silsem nolur silmesem nolur).
2- Ekran aydınlatmasında iyileştirme var. Gözle farkedilir bir düzelme. Otomatik ayarı stabil olmuş, daha dengeli geçişlerle karanlık yada aydınlıkta ayarlıyor kendini.
3- Menülerdeki geçişler, ekran dokunmatiği algılaması daha stabil olmuş gibi geldi bana. Eskiden çok nadirde olsa tutukluk yapan ekranımda şuana kadar hiç bir tutukluk görmedim.
4- Gözle fark edemediğim ancak bazı arkadaşların olmuş dediği fotoğraf kalitesi arttırımı.
5- Titreşim azaltılmış gibi geldi, belki şarja ve cihaza faydası olur.
6- Acaba daha önce var mıydı bilmiyorum şimdi farkettim, mesaj yazarken harfleri geri silmek için bastığımız tuşa basılı tutarsak önceden hızlanır ama harf harf silerdi şimdi biraz basılı bekleyince tüm mesajı birden siliyor. Belki bu yenilik değil ben yeni fark ettim. Ancak önceden mesajlarımı tek tek sildiğini biliyorum.
7- Şarjında da bir değişim fark edemedim, bence bu bizim psikolojik olarak etkilenip az yada çok kullanmamızla değişebilecek bir durum gibi duruyor şuan. Şarjın durumunu zamanla öğreneceğiz gibi geliyor.

Benim henüz tamamını öğrenemediğim ancak bazılarını fark edebildiğim kadarıyla sistemde de ince ayarlar yapılmış olması ihtimali var, fark edebildiklerim ekran ile ilgili olanlar ve titreşim azaltılması (üstteki maddelerde yazdım). Acaba başka düzeltmeler var mı? :)

Özet: Süs için (sus payı) getirilmiş bir tane kapasite kontrol merkezi ve ekran iyileştirilmesi dışında birşey yok gibi. Yani mağaza güncelleştirmesi gibi ufacık bir güncelleme gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
komando04

komando04

Üye
arkadaşlar net olarak menü geçişleri fark edilir derecede hızlanmış,kapasite kontrolû menüsü eklenmiş,internet expolayzırda hızlanma var bu kadar microsoftun yayınlayacağı güncelleme ile yenilikler gelecektir

Üst Alt