kimbilir_01
Üye
öncelikle bu güncellemenin betadan farkı yok. O yuzden sürüm numarası degişene kadar bence hic ugraşma.
teşekkür ederim abi

öncelikle bu güncellemenin betadan farkı yok. O yuzden sürüm numarası degişene kadar bence hic ugraşma.

Sıfırladıktan sonra deneyen oldu mu hiç?Çember saatlerdir donup duruyor çözüm bulan var mı beyler
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
evet açık
guncellemeler tum cihazlara ayni anda gelmeyebiliyor. Cihazinizdaki yuklu yazilim düzeltme numarası portico guncellemesine aitse mutlaka bir kac gun icinde guncelleme telefonunuzda görünür. Tabi guncelleme bildirimleri aciksa![]()
evet açık
şu anda guncelleme olarak verilen yazilimi flash veya NSU ile telefonunuza yuklemediyseniz guncelleme mutlaka gozukecektir.
Sizde niye çember sürekli dönüyor anlam veremedim arkadaşlar. Bende 3 tur atıyor sonra kendi kendine bölüyor istatistikleri
AynenBeyler güncelleme den sonra batarya çok çabuk azaldı beyler..
bir saat olmadı %10 gitti. Güç tasarrufu modunda hemde. Güncellemeden önce %98 olurdu...

Valla bir bilsem üstad bir bilsemSizde niye çember sürekli dönüyor anlam veremedim arkadaşlar. Bende 3 tur atıyor sonra kendi kendine bölüyor istatistikleri
Dünden beri yapmadığım şey kalmadı gerçi kaldı
Sıfırlamadım cihazı ama onunla uğraşmak gerçekten zor geliyor şimdi 
Valla ben güncellemeyi yaptığımdan beri bariz şekilde şarj hızlı düşüyor ve bugün dikkat ettim 2g'deyken normalde sürekli girdiğim internet sayfalarını çok yavaş açıyor.Beyler güncelleme den sonra batarya çok çabuk azaldı beyler..
bir saat olmadı %10 gitti. Güç tasarrufu modunda hemde. Güncellemeden önce %98 olurdu...
hah işte 1 aydır söylüycem diyorum sabrettim.en son geçen söyledim,bi isyanla,gerçi kimsede tınlamadı ama neyse.ee tınlama komuşunu,gelir başına
Aynı sorun bende de var![]()
1 kere internete gireyim şarj 90a iniyor.hah işte 1 aydır söylüycem diyorum sabrettim.en son geçen söyledim,bi isyanla,gerçi kimsede tınlamadı ama neyse.ee tınlama komuşunu,gelir başına
Aynı sorun bende de var![]()
1 kere internete gireyim şarj 90a iniyor.
oh be içim ferahlatı.yoksa servise uçacaktım.
Güncelleme yi alamayan arkadşlar hiç üzülmeyin zaten hiç bir işe yaramıyor.çember sürekli dönüyor ama sonyç yok.