lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

PureFood

Üye
Güncellemeyi kurdum da, kapasite kontrolünü her açtığımda neden yuvarlak dönüyor anlamadım. Sistem neden kendi algılamıyor.

berktay

Üye
920 yi güncelledim ancak kapasite kontrolu falan hiçbirşey gelmedi 3 4 kez yeniden başlattım sorun aynı.. yardım bekliyorum arkadaşlar ?

bu güncellemenin ne gibi yenilik yada düzeltmeler getirdiğini yazan bir yazı yok mu nokiada acaba.

karaelci

Üye
920 yi güncelledim ancak kapasite kontrolu falan hiçbirşey gelmedi 3 4 kez yeniden başlattım sorun aynı.. yardım bekliyorum arkadaşlar ?

Aynı sorun bende de mevcut. Telefon güncellendi ama hiçbirşey değişmedi. Kapasite kontrolü eskisi gibi duruyor. Kamera performansını deneyemedim. Kozmetik olarak hiçbirşeyin değişmediği güncelleme ilginç doğrusu

evet güncellemeyi bende wifi üzerinden yüklemeye başladım ve çarklar dönmeye başladı şimdi bakalım nolacak

serinaga

Üye

Ne yani dünden beri fırtınalar esti buralarda, boşu boşuna mı heyecan yaptık ? Yahu hiç mi başka bir şey değişmemiş ? Kurcalayın bakalım biraz daha telefonu beyler

karaelci

Üye
Ne yani dünden beri fırtınalar esti buralarda, boşu boşuna mı heyecan yaptık ? Yahu hiç mi başka bir şey değişmemiş ? Kurcalayın bakalım biraz daha telefonu beyler

Valla gece saat 01 de balkonda güncelledim wifi çekmiyor diye 2 ye kadar bekledim bitsin diye. Bitince ilk iş depolama bölümüne girdim ama sonuç hüsran . Telefon eşimde, birazdan alıp detaylı inceliycem neler değişmiş.

Duyduğum kadarıyla wifi performansı artırılmış.

alical33

Üye
çarklar dönmeye başladı hadi hayırlısı bakalım

- - - Eklendi - - -

evet güncellemeyi yaptım kapasite kontrolü sorunsuz çalıştı

karaelci

Üye
Arkadaşlar ben de şimdi telefona tekrar baktım. Kapasite kontrolü diye yeni bir alan eklenmiş

Ben Telefon depolama alanına girip bakıyordum orası güncellenecek diye.

Kapasite kontrolü telefonunda gözükmeyen arkadaşlar mağaza güncellemeleri bölümünden tüm güncellemeleri yapsınlar, kapasite kontrolü gelecektir.