Lumia 620 Sadece 249$

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Murat.

.Murat.

Üye
o rakamlara ulaşabilmesi için müşteriyi çekmesi gerek
kazık fiyattan alıcısı az olur

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
o rakamlara ulaşabilmesi için müşteriyi çekmesi gerek
kazık fiyattan alıcısı az olur

o kazık fiyatları ülkemizin fahiş vergilerine bağlamak lazım. Buradan ellerini cebimizden çekmeyen muhterem büyüklerimize sevgilerimi sunuyorum.

osicik

Üye
şunu bilmem 249 dolar yapacağına 1gb ram 8 mp kamere koysana da 300 dolar yapasın.....
haaa olurda fiyat 500-600 tutulursa belki satış yapar ama türkiyeye 800-1000 liradan gelirse işi zor bence....

SheFy

SheFy

Üye
şunu bilmem 249 dolar yapacağına 1gb ram 8 mp kamere koysana da 300 dolar yapasın.....
haaa olurda fiyat 500-600 tutulursa belki satış yapar ama türkiyeye 800-1000 liradan gelirse işi zor bence....

lumia 820yi kim alır o zaman.

gkcll

gkcll

Üye

sana katılan bir kişi çıkmaz bu alt segment bir cihaz ve oldukça başarılı eğer 8 mgpx kamera istiyor san 1 gb de ram istiyor san lumia 820 alacak sın hayalını yaptın cihaz zaten var

osicik

Üye
sana katılan bir kişi çıkmaz bu alt segment bir cihaz ve oldukça başarılı eğer 8 mgpx kamera istiyor san 1 gb de ram istiyor san lumia 820 alacak sın hayalını yaptın cihaz zaten var
aslında ben genel telefon kullanıcısı koruma adına yazdım onu ama malesef adamlar bizle resmen dalga geçiyor ve cihazlar avrupadan falan zaten vergi nedeniyle 2 kat fazla fiyata geliyor bu zamanda tel çıkarıyorsan hız ve takılmama için ram anı ölümsüzleştirmek içinde 8 mp kamera olması lazım... sonuçta bizim açımızdan bakarsak ele alınacak en dandik tel bile 700-800 bu nedir arkadaş.....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında ben genel telefon kullanıcısı koruma adına yazdım onu ama malesef adamlar bizle resmen dalga geçiyor ve cihazlar avrupadan falan zaten vergi nedeniyle 2 kat fazla fiyata geliyor bu zamanda tel çıkarıyorsan hız ve takılmama için ram anı ölümsüzleştirmek içinde 8 mp kamera olması lazım... sonuçta bizim açımızdan bakarsak ele alınacak en dandik tel bile 700-800 bu nedir arkadaş.....

evet yurtdışına göre özellikle cep telefonlarında fiyat farkı oluyor. Fakat bu fark lumia serisi için geçerli değil. Zira lumia920 1650₺'den satılıyor. Avrupa fiyatı ise 600€.

kuralsiz9

Üye
Lumia 920 yurt dışı ve türkiye fiyatları hemen hemen aynı üzerinde çok büyük bir vergi yok L 620 de böyle gelirse hele 500 TL ye çok alıcısı çıkar bende dahil çünkü bu fiyat aralığında hiç bir android telefon bununla yarışamaz.5 MP kamera Oto fokus ve flaş olması iyi resimler çekebileceğiz anlamına geliyor küçümsemeyelim.

codblackops2

codblackops2

Üye
galaxy s2 arasındaki fark çok fazla mi arkadaşlar? Aralarında 400-500 tl farka değer mi

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bu telefonu ben çok sevdim ya :D
920 alamayacağız,bunu alalım en azından
şöyle bi 600tl ye gelse ne güzel olur.

bekleyin benide şubatta geliyorum aranıza :D

aliçoooo

aliçoooo

Üye
bu telefonu ben çok sevdim ya :D
920 alamayacağız,bunu alalım en azından
şöyle bi 600tl ye gelse ne güzel olur.

bekleyin benide şubatta geliyorum aranıza :D
Aynı durumdayız güzel kardeşim :) bende 1600 tl fiyatı malesef veremem :) versemde kamera özelliği için ben gerek duymuyorum cok fotoğraf ile işim olmaz 5mp'de benim için gayet iyi :) 700 tl olursa buda fazla olur yine almam :) ne zaman bir telefon hakettiği fiyattan gelirse 5800'ı mı o zaman değişicem :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Aynı durumdayız güzel kardeşim :) bende 1600 tl fiyatı malesef veremem :) versemde kamera özelliği için ben gerek duymuyorum cok fotoğraf ile işim olmaz 5mp'de benim için gayet iyi :) 700 tl olursa buda fazla olur yine almam :) ne zaman bir telefon hakettiği fiyattan gelirse 5800'ı mı o zaman değişicem :)
aynen bende.
öğrencilik çok sıkıntılı işte.
700tlyi bende vermem ama 600e gelsin 500e gelsin hemen alırım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
600'den aşağı gelmesi mümkün değil. :dry:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
750 tl civarında gelir bence alınası bir cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt