o rakamlara ulaşabilmesi için müşteriyi çekmesi gerek
kazık fiyattan alıcısı az olur
şunu bilmem 249 dolar yapacağına 1gb ram 8 mp kamere koysana da 300 dolar yapasın.....
haaa olurda fiyat 500-600 tutulursa belki satış yapar ama türkiyeye 800-1000 liradan gelirse işi zor bence....
şunu bilmem 249 dolar yapacağına 1gb ram 8 mp kamere koysana da 300 dolar yapasın.....
haaa olurda fiyat 500-600 tutulursa belki satış yapar ama türkiyeye 800-1000 liradan gelirse işi zor bence....
aslında ben genel telefon kullanıcısı koruma adına yazdım onu ama malesef adamlar bizle resmen dalga geçiyor ve cihazlar avrupadan falan zaten vergi nedeniyle 2 kat fazla fiyata geliyor bu zamanda tel çıkarıyorsan hız ve takılmama için ram anı ölümsüzleştirmek içinde 8 mp kamera olması lazım... sonuçta bizim açımızdan bakarsak ele alınacak en dandik tel bile 700-800 bu nedir arkadaş.....sana katılan bir kişi çıkmaz bu alt segment bir cihaz ve oldukça başarılı eğer 8 mgpx kamera istiyor san 1 gb de ram istiyor san lumia 820 alacak sın hayalını yaptın cihaz zaten var
aslında ben genel telefon kullanıcısı koruma adına yazdım onu ama malesef adamlar bizle resmen dalga geçiyor ve cihazlar avrupadan falan zaten vergi nedeniyle 2 kat fazla fiyata geliyor bu zamanda tel çıkarıyorsan hız ve takılmama için ram anı ölümsüzleştirmek içinde 8 mp kamera olması lazım... sonuçta bizim açımızdan bakarsak ele alınacak en dandik tel bile 700-800 bu nedir arkadaş.....
Aynı durumdayız güzel kardeşimbu telefonu ben çok sevdim ya
920 alamayacağız,bunu alalım en azından
şöyle bi 600tl ye gelse ne güzel olur.
bekleyin benide şubatta geliyorum aranıza![]()
bende 1600 tl fiyatı malesef veremem
versemde kamera özelliği için ben gerek duymuyorum cok fotoğraf ile işim olmaz 5mp'de benim için gayet iyi
700 tl olursa buda fazla olur yine almam
ne zaman bir telefon hakettiği fiyattan gelirse 5800'ı mı o zaman değişicem 
aynen bende.Aynı durumdayız güzel kardeşimbende 1600 tl fiyatı malesef veremem
versemde kamera özelliği için ben gerek duymuyorum cok fotoğraf ile işim olmaz 5mp'de benim için gayet iyi
700 tl olursa buda fazla olur yine almam
ne zaman bir telefon hakettiği fiyattan gelirse 5800'ı mı o zaman değişicem
![]()
O fiyata halen c601 satılıyor, mümkün değil.600'den aşağı gelmesi mümkün değil.![]()