Lumia 620 Sadece 249$

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia ucuz cihazlarla iphone ve android'i tahttan indirecek gibi görünüyor :D :D

pRime.

pRime.

Üye
şaka gibi 920ye koymadıkları adreno 305i buma koymuşlar.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Güzelmiş ama N8 i sattıracak kadar değil :ehe

.Murat.

.Murat.

Üye
iyi fiyat 920 alamadım diye hayıflananlara gider

alaStar

alaStar

Üye
:bilmm e bu çok iyiymiş :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia bu kez alt segment cihazlarda sağlam bir telefon çıkarmış. Ucuz android telefonlara sağlam bir rakip olacak. Piyasada sağlam kızışacak. :)

omeren313

omeren313

Üye
arkadaslar turkiyeye gelince fiyati ne kadar olur gercekten cok almak istiyorum

.Murat.

.Murat.

Üye
bunada türkiyede 800 900 derler kimsede almaz

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bunada türkiyede 800 900 derler kimsede almaz

800-900 de deseler bu cihazın alıcısının çok olacağını düşünüyorum :) O fiyat aralığında gayet güzel, donanım olarak uygun ve piyasadaki o kadar birbirinin çakması telefon içinde yeni bir nefes gibi bu cihaz :)

omeren313

omeren313

Üye
peki arkadaşlar niye bu kadar ucuz öyle özellikleri kısıtlı olan bi telefon değil çift çekirdekli işlemcisi falan var anlamadım ben :D

IVI-Elia

Üye
peki arkadaşlar niye bu kadar ucuz öyle özellikleri kısıtlı olan bi telefon değil çift çekirdekli işlemcisi falan var anlamadım ben :D

Nokia uygun fiyatlı cihazlar ile daha çok satma amacındadır.Ama bunda Adreno 305 var bu Lumia 920'den daha mı güçlü ? :hmmm

- - - Eklendi - - -

Bence bunun ismi Lumia 720 olmalıydı cihaz hakkatten iyi abi ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia uygun fiyatlı cihazlar ile daha çok satma amacındadır.Ama bunda Adreno 305 var bu Lumia 920'den daha mı güçlü ? :hmmm

- - - Eklendi - - -

Bence bunun ismi Lumia 720 olmalıydı cihaz hakkatten iyi abi ya

zaten lumia720 de gelicek ilerleyen dönemlerde.

AHMED...

AHMED...

Üye
tam benim aradığım fiyatlarda lumia donanım özellikleride çok güzel Türkiye ye gelsin bakarız bi çaresine inşallah :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
digitimes'ın yayınladığı bir raporda 2013 yılında 52,5 milyon wp telefon satışı olacağı öngörülmüş. Nokia'nın bu gibi modelleri ve huawei'nin pazara girmesiyle bu rakam geçilebilir de diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt