lumia 620 pro cam ve normal kamera farkı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
resimler oldukça iyi Pro Camera CANDIR.

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
Amber yukluyse ayarlara girip saga cek fotograflar+kameraya girince kamera tusuna bastigimda ayari var ordan degistirebilirsin
Sent from my RM-846_eu_turkey_227 using Board Express

sekajmer

sekajmer

Üye
Hazır fark konusu açılmışken normal kamerada video kaydederken ses boğuk çıkıyordu . Pro camda ses kaydını güçlü ayara çektiğimde sonunda acayip canlı bir ses kaydı alabildim kuzeninim 4s ini yine ezdim geçtim kıskanıyorlar artık :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Amber güncellemesiyle stereo ses kaydı geldiği içindir:ehe

serecans

serecans

Üye
nasıl yüklüyorsunuz ya biri anlatabilir mi

sekajmer

sekajmer

Üye

eğer bilgisayarın yoksa veya daha kolay yöntem istiyorsan konunun altındaki yoruma bak Ferit61 adlı üyenin farklı bir yöntemi var telefon üzerinden kolay yöntem ben öyle yaptım

- - - Eklendi - - -

wechat , whatsapp vs. Hala boğuk kaydediyor

- - - Eklendi - - -

wechat , whatsapp vs. Hala boğuk kaydediyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu enstantene, iso vs ayarları nedir ne değildir nasıl olmalı ayarlar diye ben dahil bazı arkadaşlar merak ediyorlardı. o kadar nette araştırma yaptım az çok fikir sahibi oldum ama uzaklarda aramışım meğer burnumun dibindeymiş. procamde seçenekler>Kılavuz dediğimizde tüm ayarların uygulamalı açıklamaları mevcutmuş zaten :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: güzel çekimler yapmışsın

respection123

Üye
Resimler Oldugu Gibi Paylaşıldı Yoksa Düzenleme Yapılı Haldemi ? :)

serinaga

serinaga

Üye
Bende yeni yükledim, gerçekten mükemmel ötesi bir kamerası oldu L820'min, telefonumu daha çok sevmeye başladım. Hatta amber sonrası gece çekimlerinde de çok başarılı ...

ademoz05

ademoz05

Üye
lumia 720 pro cam

ama tabi programı açınca :)

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
Resimleri cektim ve hic duzenleme yapmadan ekldim :D

skynet

Üye
Neden düzenleme yapalım ki :ehe

- - - Eklendi - - -

Pro cam ile ne çeksem diye düşünürken inanır mısınız bizim yaramaz kedi tutmuş bir fareyi gelmiş yanımda onunla oynuyor bende dayanamadım çektim resmini :ehe

necdetbulut

necdetbulut

Üye
hocam link verebilirmisiniz ben bulamıyorum programı

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/nokia-pro-cam/bfd2d954-12da-415c-ad99-69a20f101e04

Serhanas35

Üye
520 ye pro camerayı yükledim ama üstteki 720 gibi resim çıkıyor amber yükleyince açılırmıki :D bide nsu nie hala gelmedi ya :D

Üst Alt