lumia 620 pro cam ve normal kamera farkı

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
lumia 620 pro cam ve normal kamera farkı
Bayadır yapmak istedğim bişeydi şu örümceğin fotoğrafını çekmek ama çektiğimde hiç bir zaman örümceğe odaklayamıyordum sağolsun pro cam 10 numara örümceğin gözüktüğü resimler pro cam le gözükmedikleri yerleşik kamera uygulamasıyla çektim ben bişey demiyorum yorum size kalmış :D

[/IMG]

[/URL][/IMG]

• Beğen
Tepkiler: m542tf, ÖEY ve skynet

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aradaki fark ancak bu kadar bariz anlatılabilirdi :kıskıs:
Elinize sağlık.

Bu sonuçlardan sonra normal kamera uygulamasının yerinde olsam kendimi telefondan silerdim :kop2:

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino ve ceza87
csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
ah bi silinse :D zaten kamera tuşuna bastığımda açılan uygulamayı pro cam yaptım anında :D

- - - Eklendi - - -

bu arada manuel odaklamayla ayarladım

skynet

Üye
Hocam döktürmüş sün eline sağlık :good:

• Beğen
Tepkiler: csH
kursat99

kursat99

Üye
Şu Amber bir gelse anında yukliycem bu Pro Cam i 520 ye ama ne otadan ne nsu dan haber var :) Ayrıca System App Pusher ile yuklenebiliyor mu bu?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu Amber bir gelse anında yukliycem bu Pro Cam i 520 ye ama ne otadan ne nsu dan haber var :) Ayrıca System App Pusher ile yuklenebiliyor mu bu?

Muhtemelen yükleyemezsiniz.
Ancak forumdaki anlatımda yer alan özel uygulama ve adımları takip ederek yükleyebilirsiniz. (Kesin değil)

ÖEY

ÖEY

Üye
Pro cam'i kısa bir süre olsada deneme fırsatım oldu L920'de. Gerçekten fotoğraf çekmeyi eğlenceli bir hale getiriyor:oke: Örnek fotoğraflar için teşekkürler:alkis

kursat99

kursat99

Üye

Muhtemelen yükleyemezsiniz.
Ancak forumdaki anlatımda yer alan özel uygulama ve adımları takip ederek yükleyebilirsiniz. (Kesin değil)
Abi gelsinde oradan da yaparız. Yeterki gelsin ama hala NSU dan haber olmaması biraz şuphelendiriyor beni Eylül ün sonu konusunda.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Abi gelsinde oradan da yaparız. Yeterki gelsin ama hala NSU dan haber olmaması biraz şuphelendiriyor beni Eylül ün sonu konusunda.

İnşallah Eylül sonuna kalmaz.
Güncellemeyi yükleyince alternatif yönden Pro Camera'yı yüklemeyi denersin.
Ama yükleme işleminin 520'de başarılı olacağından şüpheliyim. Başarılı olsa bile çalışır mı, çalışırsa da düzgün çalışır mı? Bunların hepsi birer soru işareti. Neyse en azından denersin. Deneyenin bir yüzü, çalışmayanın iki yüzü :kıskıs:

skynet

Üye

Karanlıkta çekmeme rağmen pro cam genede güzel çekti :yuru

csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
Super olmus sinek kafayi yemistir flasi yiyince :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Pro camera+ istiyoruz. :hih:

Şaka bir yana Bu Pro Camera bir harika. 8.7 mp kamera sanırsın 12 megapixel...

blackcemre

Üye
iyi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Benim de odak ile ilgili değil ama enstantene ayarı ile ilgili bi kaç denemem oldu başarılı başarısız. Yarın kısmet olursa akşama müsait olduğumda paylaşmayı düşünüyorum ben de. Bu Procam fena harbi ya :)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
fotoğraflar çok güzel eline sağlık. Bu procam dehşet bişey de, mağazadaki procam için yapılan yorumlara bakınca utanıyorum. biri çıkıp diyor "yükledim çalışmıyor lanet olsun nokia", biri diyor "allah belanızı versin nokia ve microsoft", biri diyor "açılmıyor, wp pişmanlıktır" çok komik bir durum ya ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok bilinçsizce kullanıyor insanlar telefonları

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Program gerçekten harika birşey.Gek yakın çekim olsun gerek normal çekimlerde çok iyi işler yapıyor severek kullanıyoruz :D

Komi11

Üye
Bunu ana uygulama olarak nasıl ayarlayabiliriz?

alical33

alical33

Üye
pro cam gerçekten harika bir uygulama nokia yapmış helal olsun konu için teşekkürler :)

Üst Alt