LUMIA 620 AÇILMIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

beko980

Üye
    Konu Sahibi
LUMIA 620 AÇILMIYOR
Telefona WP 10 TP yüklemiştim.Dün recovery tool kullanarak geri WP 8.1'e döndürmek istedim ama yarıda hata verdi ve telefon kapandı.Telefon hiçbir tepki vermiyor.Ne yapmalıyım?Flash atmayı denedim ama PC telefonu "qhsusb_dload" şeklinde görüyor kafayı yemek üzerim lütfen yardım arkadaşlar.Aynı başlığı WP Yazılım ve Destek kısmına da açtım ama yanıtlayan olmadı bunun bir çözümü yok mu?

dakamon

dakamon

Üye
Telefona WP 10 TP yüklemiştim.Dün recovery tool kullanarak geri WP 8.1'e döndürmek istedim ama yarıda hata verdi ve telefon kapandı.Telefon hiçbir tepki vermiyor.Ne yapmalıyım?Flash atmayı denedim ama PC telefonu "qhsusb_dload" şeklinde görüyor kafayı yemek üzerim lütfen yardım arkadaşlar.Aynı başlığı WP Yazılım ve Destek kısmına da açtım ama yanıtlayan olmadı bunun bir çözümü yok mu?
Birinin de o şekilde açılmıyordu ve bir süre sonra kendiliğinden açılmıştı. Bence PC ne sürekli takılı kalsın sürekli o programlarla dene sabırlı ol görene kadar telefon açılana kadar bekle bakalım. Belki başka yararlı yöntemlerde vardır yardımcı olan çıkacaktır. İnş servisle uğraşmazsın.

ihsan.snmz

Üye
Bende de açılmıyordu ama 8.1 pre den 8e dönerken tuşlarla format attım açıldı.

emz

emz

Üye

Tuşla format olan alttakini deneyin. Bende mavi ekran almıştım ve pc tanımıyordu bu yöntemle format atıp pc ile geri dönmüştüm. Bununla sıfırlayınca pc tanıyor :oke:

beko980

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkürler fikirlerini deniycem

Takipçi Satın Al

Üst Alt