Tavsiye Lumia 620 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Program yazılımı telefona kurdu. Fakat sonuç olumsuz değişen bişey yok
Bir süre bataryayı cihazdan çıkar güç butonunu da kontrol et takılı kalmış da olabilir ya da en kötü romda bir sıkıntı var, çözüm olmazsa aldığın yerden değişim talep et ya da para iadesi al veyahut servise yollayabilirler satıcıya kalmış.

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Dediğinizi yaptım şuanda siyah boş ekranda duruyor güç düğmesinde basınca pil simgesi geliyor fakat açılmıyor. Artık yarın aldığım yere götürülen. Umarım değiştirirler.

beats

beats

Üye
Dediğinizi yaptım şuanda siyah boş ekranda duruyor güç düğmesinde basınca pil simgesi geliyor fakat açılmıyor. Artık yarın aldığım yere götürülen. Umarım değiştirirler.
Bir süre şarja takın 30 dk. 1 saat gibi belki açılabilir. Ama ürün sorunluysa değiştirin tabi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ses tuşlarına ve güç tuşuna basılı tut bunu denedim üste baktım bunu yazan görmedim belirteyim dedim bir deneyin isterseniz en başta bende siizn gibi Nokia yazısı çıkıyor batarya çıkıyor siyah ekran geliyor duruyordu döngü yoktu ama bilemiyorum deneyin bir

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Bugün aldığım yere götürdüm. Değiştirelim dediler ve denediğimiz üç adet lumia 620 de sorunlu çıktı.

Bende gm Discovery aldım hediye olarak. Kendim de 8s el devam :)

• Beğen
Tepkiler: venusutarit

Üst Alt