Bence pek değişiklik olmazama herkesin faydalanması için inşallah daha da düşer.
S3 gibi itibarsız olmasın
Bu fiyatlar çok iyi diye düşünüyorum...
Yeter yav daha ne kadar düşsünS3 gibi itibarsız olmasın

Veya soyle düşünelim bu cihazlar bu fiyatlardan çıksaydı nasil olurdu![]()

Bu tür indirimler Lumia'nın itibarına halel getirmez kardeşim, aksine helal dedirtir.
Yeter yav daha ne kadar düşsünS3 gibi itibarsız olmasın

Bu tür indirimler Lumia'nın itibarına halel getirmez kardeşim, aksine helal dedirtir.
Zaten fiyatı aşırı yüksek değil mi, düşse fena mı olur yani,
Ve seni çok bencil gördüm, şunun şurasında ne kadar düştü ki, bu kadar efkarlandın İsmet!![]()

Söz gelimi öyle söyledim yahu ne atarlanıyon hemen
Yani diğer cihazlara göre fiyatının çok da uçuk olduğunu düşünmüyorum. Ha 1450 de çok iyi fiyat, olması gereken bu fiyat aslında bence.
Sakinim efkar yapmadım ama daha da düşmesini istemem artık.![]()
Şaka bir tarafa resme baksana...Cihazı almasaydım fiyatı düşsün isterdim ama şimdi cihazı almışım ya pek düşsün istemiyorum ne yalan söyleyeyim
İnsanoğlu hep böyle değil midir ? İstisnalar olabilir ona eyvallah![]()
aksine bende herkes alabilsin isterim. 
Zaten fiyatı aşırı yüksek değil mi, düşse fena mı olur yani,
Ve seni çok bencil gördüm, şunun şurasında ne kadar düştü ki, bu kadar efkarlandın İsmet!![]()
aksine bende herkes alabilsin isterim.
![]()

Bencede düşmeli biraz daha
Insan aldıktan sonra ulan bildirim sistemi çalışmayan telefona 1450 lira vermişim dememeli.
1 tane nokia shop var Bursada zaten.. oda Altıparmakta!!hocam 920 1.450 demişsin gerçek mi bu rakam? her yerde 1.649 TL bursada hangi Nokiashop söyler misin? gidip alayım bir tane
1.650 lira verdim.Herşeyi tıkır tıkır çalışıyor iyi ki almışım.Bencede düşmeli biraz daha
Insan aldıktan sonra ulan bildirim sistemi çalışmayan telefona 1450 lira vermişim dememeli.