Lumia 620 599Tl-Lumia 820 1099Tl-Lumia 920 1450Tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 599Tl-Lumia 820 1099Tl-Lumia 920 1450Tl
Beyler dün bursadaki nokia shopa gittim fiyatlar bu sekilde.Acaba haziran-temmuz civarı ne olur?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
degişmez aynı olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
edit :aha: ben konuyu karıştırmışım. Fiyatlar Nokia shop fiyatıysa indirimi yansıtmışlar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence pek değişiklik olmaz :no: ama herkesin faydalanması için inşallah daha da düşer.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
braayn

braayn

Üye
üst modeller gelmedikçe ciddi düşüşler olmaz die düşünüyorum

narnia16

narnia16

Üye
Bende pek değişiklik olacağını zannetmiyorum.Zaten Lumia 520 599 tl den giriş yapacak.620 yi o kadar düşürmezler en azından :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Yeter yav daha ne kadar düşsün :( S3 gibi itibarsız olmasın :nono: Bu fiyatlar çok iyi diye düşünüyorum...
Bu tür indirimler Lumia'nın itibarına halel getirmez kardeşim, aksine helal dedirtir.
Zaten fiyatı aşırı yüksek değil mi, düşse fena mı olur yani,
Ve seni çok bencil gördüm, şunun şurasında ne kadar düştü ki, bu kadar efkarlandın İsmet! :)

PureFood

PureFood

Üye

Bu tür indirimler Lumia'nın itibarına halel getirmez kardeşim, aksine helal dedirtir.
Ve seni çok bencil gördüm, şunun şurasında ne kadar düştü ki, bu kadar efkarlandın İsmet! :)

Yani diğer cihazlara göre fiyatının çok da uçuk olduğunu düşünmüyorum. Ha 1450 de çok iyi fiyat, olması gereken bu fiyat aslında bence.
Sakinim efkar yapmadım ama daha da düşmesini istemem artık. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ferit.61

ferit.61

Üye
Cihazı almasaydım fiyatı düşsün isterdim ama şimdi cihazı almışım ya pek düşsün istemiyorum ne yalan söyleyeyim :ehe
İnsanoğlu hep böyle değil midir ? İstisnalar olabilir ona eyvallah (h)

bloodrap

bloodrap

Üye
hocam 920 1.450 demişsin gerçek mi bu rakam? her yerde 1.649 TL bursada hangi Nokiashop söyler misin? gidip alayım bir tane

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Yani diğer cihazlara göre fiyatının çok da uçuk olduğunu düşünmüyorum. Ha 1450 de çok iyi fiyat, olması gereken bu fiyat aslında bence.
Sakinim efkar yapmadım ama daha da düşmesini istemem artık. :)
Söz gelimi öyle söyledim yahu ne atarlanıyon hemen sopa: Şaka bir tarafa resme baksana...;)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cihazı almasaydım fiyatı düşsün isterdim ama şimdi cihazı almışım ya pek düşsün istemiyorum ne yalan söyleyeyim :ehe
İnsanoğlu hep böyle değil midir ? İstisnalar olabilir ona eyvallah (h)
:kıskıs: aksine bende herkes alabilsin isterim. :)

Lenneth

Üye

Bencede düşmeli biraz daha

Insan aldıktan sonra ulan bildirim sistemi çalışmayan telefona 1450 lira vermişim dememeli.

ferit.61

ferit.61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Insan aldıktan sonra ulan bildirim sistemi çalışmayan telefona 1450 lira vermişim dememeli.

bence artık başka bişeyler bulmaya caliş. Bildirim sisteminde sorun yok. Kullandigin cihazin ve microsoft hesabinin ayarlari yanliş.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
n000k

n000k

Üye
hocam 920 1.450 demişsin gerçek mi bu rakam? her yerde 1.649 TL bursada hangi Nokiashop söyler misin? gidip alayım bir tane
1 tane nokia shop var Bursada zaten.. oda Altıparmakta!!

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

1.650 lira verdim.Herşeyi tıkır tıkır çalışıyor iyi ki almışım.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...