Lumia 520 yardim...

by_92

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 yardim...
lumia ile içli dışlı olanlar lütfen bana yardm edin 2 gün önce lumia 520 aldım ama telefon "tanıtım telefonu diyor" yani şarja takıyorum taktıktan 1 dakika sonra otomatik olarak tanıtım videosu çıkıyor ve telefon rehberinde fake kişiler var yani tanıtım amaçlı siliyorum bu seferde kendi kendine tanıtım telefonu güncelleniyor deyip benim kişi listemi siliyor Gündelleme kısmındada tanıtım telefonunu güncelle diye bir buton var yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim...

Telefonu sıfırlayıp Microsoft hesabınla baştan kurmayı Bi dene istersen

giray38

Üye
Sanırım sana teşhir telefonunu satmışlar bi zararı olur mu bilmiyorum ama ben olsam gider sıfır bi telefon isterdim . Çözüme gelince arkadaşın dediği gibi telefonu sıfırlayıp kendi microsoft hesabınla kurmayı deneyebilirsin

sana tanıtım ürünü (teşhir ürün) satmışlar hemen iade et veya değiştirt

Aynen arkadaşlara katılıyorum sıfırlama felan yapma direk götür ! Bu arada telefona belli yazılım varsa istediğin kadar sıfırla yine aynısı gelir fikrimce.Sanırım telefonun yazılımı o şekilde

by_92

Üye
    Konu Sahibi
Arakadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler evet bana teşhir ürününü vermişler Yenisi ile değiştirdim sorun kökten çözüldü...

- - - Eklendi - - -

Bu arada lumia 520 de dosya yöneticisi yok

csH

Üye
hiçbir lumia da yok

Anil-D

Üye
bizdede yok suan acemi yazılım bu eksik varda

Anil-D

Üye
evet arkadasım symbian 3 bıraktı 2 gun sonra bu cıktı

Bence biraz araştırma yapınız.
WİNDOWS PHONE 8i Nokia çıkarmadı.
Windows Phone u Microsoft çıkartmakta ve senelerdir bu piyasada
Hatta şöyle söyleyeyim wp6.5 kullanmış biriyim 1 günde olsa.

bayon

Üye
nerden almistin telefonu ? Bunu yapan mağazayı merak ettim