Öneri Lumia 1520 vs. LG G3

dikkatinizi çekerim ben adroide mana bulmadım hiç (yalnız bu karta uygulama/oyun kuramama olayı çok uyuz etti beni), hatta kullanıcısı olduğumu söylüyorum, yine zenfone 2 yi ciddi ciddi almayı düşünüyorum. androidi kötülemenin bir anlamı yok, aralarında rekabet olacakki tüketici olarak bize yarasın. ama gerçek olan şuan wp nin androidden pekbir geri kalır yanı kalmadı artık. wp yi kötülemenin bir anlamı yok.

Tepkiler: saylhamiosun

-_SEFA_-

Üye
Windows 7 konusunda haklı olabilirsin. Çok cihazla sunulmuş olabilir. Benim bahsettiği lumia900 ve Lumia 610 gibi cihazlar. Amerika da satılan Windows Phone lar...
reklam ve deneme sistemi konusunda lafımın arkasındayım çünkü bu cihazlara gereken ilgi verilmemişti. Güncelleme bile verilmedi ve kaderlerine terk edildi. Windows mobile a gelirsek o Windows Phone ile aynı değil bambaşka bi sistemdi. Microsoft Windows 8 ile bambaşka bir yolculuğa çıktı ve 8.1 de bu yolculuğun devamı. Hemfikir miyiz ?

Konu Sahibi
Rica ederim tenkitim size özel değildi,genel manada bir manaa bulma sözkonusudur ya hani..

-_SEFA_-

Üye
Windows 7 konusunda haklı olabilirsin. Çok cihazla sunulmuş olabilir. Benim bahsettiği lumia900 ve Lumia 610 gibi cihazlar. Amerika da satılan Windows Phone lar...
reklam ve deneme sistemi konusunda lafımın arkasındayım çünkü bu cihazlara gereken ilgi verilmemişti. Güncelleme bile verilmedi ve kaderlerine terk edildi. Windows mobile a gelirsek o Windows Phone ile aynı değil bambaşka bi sistemdi. Microsoft Windows 8 ile bambaşka bir yolculuğa çıktı ve 8.1 de bu yolculuğun devamı. Hemfikir miyiz ?

wpfurkan

Üye
Herşey doğru ama unutmamak lazım ki ben tecrübeden bahsettim
Lumia 900 ve l610 son wp7 cihazlar olduğu için ilgi alaka görmedi ama l800 l710 olsun htc mozart htc troph htc titan samsung focus falan filan gibi çok telefon vardı ve bunlar öylesine piyasaya çıkan telefonlar değil.

ne renk

Mixrosoft piyasayı ele geçirecek ama 10 15 yıla koskoca ms yani.

Tek bir sey diyecegim 2000 li yillarda cikan wp 6.5 da dns degistirme varken yıl 2015 olmuş wp 8.1 de dns yok. Bu mu ilerlemek ! Microsft gercekten cok agir calisiyor. Kim ne derse desin wpnin cok ekmek yemesi lazim.

Tek bir sey diyecegim 2000 li yillarda cikan wp 6.5 da dns degistirme varken yıl 2015 olmuş wp 8.1 de dns yok. Bu mu ilerlemek ! Microsft gercekten cok agir calisiyor. Kim ne derse desin wpnin cok ekmek yemesi lazim.
dediğim gibi millet salla başı al maaşı derdinde

Tepkiler: Aybin.Kilic
Bende windows ne yapıyor diye bazen düşünüyorum hala androin bir kaç adım önde

Ya bakın beyler ben aslında bi yere Android için Microsoft a hak veriyorum adamlar zaten kendisi vermese çakmasını çıkaracaklar uygulamanın android için ! iOS a o kadar emin değilim fakat bence androidin 5 yılı var 5 yıl sonunda biticek android neden dicekseniz şimdiden üreticiler düşük kardan yakınıyor ama 5 yıla kadar Tizen gelişecek , Windows Phone gelişecek iOS dahada çok gelişecek yani Androidin bence 5 senesi var "bence"

wpfurkan

Üye
Bu gidişle Masaüstü sistemler gibi şöyle olacak:
Windows -> android
Mac os -> ios
Linux(ubuntu falan) -> Wp
Windows 93 -> Tizen

Tepkiler: StartTheGame
    Konu Sahibi
Sevgili dostlar;36 yaşında akıl-bakii bir birey olarak,allahın bana vermiş olduğu birtakım vasıfları (zeka,farkındalık,anlamlandırabilme) bu tip şeylerle (cihazlar,takaslar,kıyaslar v.s.) meşgul etmemeye karar verdim.

Nihayetinde Lumia 1520 ile yola devam...

Zaman ayırdığınız ve nezaketinizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim.

Tepkiler: suyunsesi ve GianniInfantino
En iyisi hocam, hayırlı uğurlu olsun.

Yazılarınızı okudum ve sizi bu koca forumda anlatımı, Türkçesi en düzgün insanlardan biri olarak gördüm. Kararınız için hayırlı olsun diyorum. Umarım bu karar ile forumdan uzaklaşmaz, ara ara yorumlara ve yazılara devam edersiniz.

Tepkiler: saylhamiosun