Öneri Lumia 1520 Ve Lumia 1320 Ülkemizde Satışa Sunulduktan Sonra Lumia 1020 Nin Biraz Olsun Düşermi

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 Ve Lumia 1320 Ülkemizde Satışa Sunulduktan Sonra Lumia 1020 Nin Biraz Olsun Düşermi
soru basit arkadaşlar konudada belirttiğim gibi bu telefonlar ülkemize gelince lumia 1020nin fiyatı biraz olsun düşermi acaba

beats

beats

Üye
düşer ürün yelpazesi genişliyor sonuçta

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
sizce ne kadar düşer

beats

beats

Üye
aşırı düşüş olacağını sanmam 2014 te bence en fazla 200-300 lira bir düşüş olur tabi bazı mağazaların kampanyası olabilir süreç içerisinde takip etmekte fayda var

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
2014 ün sonlarına doğru iyi bir düşüş olurmu yeni telefonlar çıkacak ya ondan

beats

beats

Üye
İlk cihazlarda elbette olur ama 1020 ye benzer özellikte olmadıkça biraz zor gibi. Eğer yeni cihazlarda s805 işlemci, 4k destekli kamera, yüksek çözünürlüklü ekran varsa olabilir ama bu uzak bir ihtimal, burada belirleyici olacak olan wp8.1 ve sonrasında gelecek olan yazılımın bu donanımı destekleyecek ve ihtiyaç duyacak olması.

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
düşer ama dediğin cihazlara aylar var

4MaGuS

4MaGuS

Üye
zaten 2014 başlarında dolar kurları oynanması nedeni ile fiyatlar düşücek ve onun dışında nokiada indirime gider biraz olsun onun dışında kampanyalar var ve bu şekilde de indirim yapılıyor zaten

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Kullanıcı kitlesine olan hitap önemli. Ben fotoğrafçı isem, lens uygulamaları ve kamera kalitesi donanım ve ekrandan önce geliyorsa arkamı dönüp bakmadan 1020 alırım. Daha fazla performans geniş ekran ve 1020 kadar da olmasa kamera performansı istersem 1520 ideal seçim olur. Yani alakasız ama şunu da unutmamak lazım, s4 satışı başladığından beri s3 telefonlar şu an bile 0 alınarak kullanıcılara ulaşıyor. Dediğim gibi maddi tercihler, telefondan beklentiler, birçok şey piyasadaki arz dengesini değiştirir. Yaşayarak görmek daha doğru sanki şu an bir öngörüde bulunmak pek doğru değil. Piyasaya sürülüşünden sonraki seyir tablosu kullanıcı talebi belirleyecektir. Ama bizim millet pek ihtiyaç dahilinde teknoloji alışverişi yapmaz. En son ne çıktıysa, marka ne ise onu almaya çalışır. Bu da ara bir not ;)Birde fiyat konusunda Nokia çok stabil çalışıyor. 925 çıktı neredeyse 920 nin fiyatı pek oynamadı. Hatta 920 nin şu ana kadar toplasanız fiyat indirimi 300₺ yi geçmedi. Bence bu etkenlerden dolayı ben çok büyük bir fiyat düşüşü beklemiyorum.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Lumia 1020 için 200 liradan fazla bir indirim beklemek hayalperestlik olur. Vodafone ve Avea'da hala yok :) Bu durum değişmezse dediğim gibi en fazla 1800 liraya iner.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lumia 1020 için 200 liradan fazla bir indirim beklemek hayalperestlik olur. Vodafone ve Avea'da hala yok :) Bu durum değişmezse dediğim gibi en fazla 1800 liraya iner.
az insin bende alıcam 1900 altına inerse

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
100 200 ₺ yi düşünmek bence saçma , istediğin zaman al kullan

ÖEY

ÖEY

Üye
Kullanıcı kitlesine olan hitap önemli. Ben fotoğrafçı isem, lens uygulamaları ve kamera kalitesi donanım ve ekrandan önce geliyorsa arkamı dönüp bakmadan 1020 alırım. Daha fazla performans geniş ekran ve 1020 kadar da olmasa kamera performansı istersem 1520 ideal seçim olur. Yani alakasız ama şunu da unutmamak lazım, s4 satışı başladığından beri s3 telefonlar şu an bile 0 alınarak kullanıcılara ulaşıyor. Dediğim gibi maddi tercihler, telefondan beklentiler, birçok şey piyasadaki arz dengesini değiştirir. Yaşayarak görmek daha doğru sanki şu an bir öngörüde bulunmak pek doğru değil. Piyasaya sürülüşünden sonraki seyir tablosu kullanıcı talebi belirleyecektir. Ama bizim millet pek ihtiyaç dahilinde teknoloji alışverişi yapmaz. En son ne çıktıysa, marka ne ise onu almaya çalışır. Bu da ara bir not ;)Birde fiyat konusunda Nokia çok stabil çalışıyor. 925 çıktı neredeyse 920 nin fiyatı pek oynamadı. Hatta 920 nin şu ana kadar toplasanız fiyat indirimi 300₺ yi geçmedi. Bence bu etkenlerden dolayı ben çok büyük bir fiyat düşüşü beklemiyorum.
920 gecenlerde 999tlye satıldı migrosda :D bu arada fiyat illaki düşer ama kimse şu an için ne kadar olur bilemez.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
920 gecenlerde 999tlye satıldı migrosda :D bu arada fiyat illaki düşer ama kimse şu an için ne kadar olur bilemez.
Yapma be özgür abi :D geçen internette 1300 liraya gördüm :D

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
bu telefonlar gelmeden 1020'nin fiyatı iner

beats

beats

Üye
yeni model için wp8.1 i beklemek en iyisi herşey netleşir o zaman
Yapma be özgür abi :D geçen internette 1300 liraya gördüm :D
sarı kırmızı siyah renkleri mevcut

ÖEY

ÖEY

Üye
İyi be sustum :lac: Vallahi gördüm yalan borcum mu var :utandım:
Yok yav o kadar sorun değil görmemiş olabilirsin dert etme :D Bana maille reklamı geldi ben de ilk başta inanmadım, sonra bir baktım ne göreyim 1000tl :D:D Hatta alsam mı bir tane diye düşünmedim değil :D:D