az insin bende alıcam 1900 altına inerseLumia 1020 için 200 liradan fazla bir indirim beklemek hayalperestlik olur. Vodafone ve Avea'da hala yokBu durum değişmezse dediğim gibi en fazla 1800 liraya iner.
Tarladan yemek ile Sera dan yemek tarzında bir fark olur o kadaraz insin bende alıcam 1900 altına inerse

920 gecenlerde 999tlye satıldı migrosdaKullanıcı kitlesine olan hitap önemli. Ben fotoğrafçı isem, lens uygulamaları ve kamera kalitesi donanım ve ekrandan önce geliyorsa arkamı dönüp bakmadan 1020 alırım. Daha fazla performans geniş ekran ve 1020 kadar da olmasa kamera performansı istersem 1520 ideal seçim olur. Yani alakasız ama şunu da unutmamak lazım, s4 satışı başladığından beri s3 telefonlar şu an bile 0 alınarak kullanıcılara ulaşıyor. Dediğim gibi maddi tercihler, telefondan beklentiler, birçok şey piyasadaki arz dengesini değiştirir. Yaşayarak görmek daha doğru sanki şu an bir öngörüde bulunmak pek doğru değil. Piyasaya sürülüşünden sonraki seyir tablosu kullanıcı talebi belirleyecektir. Ama bizim millet pek ihtiyaç dahilinde teknoloji alışverişi yapmaz. En son ne çıktıysa, marka ne ise onu almaya çalışır. Bu da ara bir notBirde fiyat konusunda Nokia çok stabil çalışıyor. 925 çıktı neredeyse 920 nin fiyatı pek oynamadı. Hatta 920 nin şu ana kadar toplasanız fiyat indirimi 300₺ yi geçmedi. Bence bu etkenlerden dolayı ben çok büyük bir fiyat düşüşü beklemiyorum.
bu arada fiyat illaki düşer ama kimse şu an için ne kadar olur bilemez.Yapma be özgür abi920 gecenlerde 999tlye satıldı migrosdabu arada fiyat illaki düşer ama kimse şu an için ne kadar olur bilemez.
geçen internette 1300 liraya gördüm 
Yapma be özgür abigeçen internette 1300 liraya gördüm
![]()
Tam ben linki verecektim başkası vermişYapma be özgür abigeçen internette 1300 liraya gördüm
![]()

yeni model için wp8.1 i beklemek en iyisi herşey netleşir o zaman
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsarı kırmızı siyah renkleri mevcut
Tam ben linki verecektim başkası vermiş![]()
Vallahi gördüm yalan borcum mu var 
Yok yav o kadar sorun değil görmemiş olabilirsin dert etmeİyi be sustumVallahi gördüm yalan borcum mu var
![]()
Bana maille reklamı geldi ben de ilk başta inanmadım, sonra bir baktım ne göreyim 1000tl 
Hatta alsam mı bir tane diye düşünmedim değil