Lumia 1520 mi yoksa 930 mu

4MaGuS

Üye
Lumia 1520 64 GB değil 128 GB Kart desteğine sahip.
onlar biraz hikaye zamanında n73 1gb destekliyor diyorlardı 2gb taktım takır takır çalışıyor tabi 128 ken 256 arasında baya fark var ama o kadarını kullanacak biirni tanımıyorum zaten onu alacağına hariic alsın daha ucuzdur

Akhtoher

Üye
Hikaye derken ?

4MaGuS

Üye
sen beni anlamadın zaten forumda kimse anlamıyorda şöyle söyliyeyim üstte 64gb destekliyor dediler ya ben daha yükseğini de çalıştırır demek istedim yani onlara fazla güvenmeyin takıp denemek lazım sadece

Akhtoher

Üye
Evet tabi fakat alıp deneyip tecrübe etmek için ucuz olması lazım. Bu ürün Türkiye de en ucuz 320 TL gibi bir rakama satılıyor aldınız denediniz olmadı yandı gülüm keten helva.

4MaGuS

Üye
Evet tabi fakat alıp deneyip tecrübe etmek için ucuz olması lazım. Bu ürün Türkiye de en ucuz 320 TL gibi bir rakama satılıyor aldınız denediniz olmadı yandı gülüm keten helva.
küçük işletmeler denetlemeye izin veriyor ben alırken öyle yapmıştım ama büyük firmalar tabiki izin vermez neyse konu uzamasın fazla

Konu Sahibi
1520 süper tel tavsiye ederim bu konuyu bende açmıştım orada da bilgi alabilirsin konu sahibi dostum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

.

Son düzenleme:
Boyut sorun olmayacaksa 1520 al geç bataryası yeter

beats

Üye
1520 süper tel tavsiye ederim bu konuyu bende açmıştım orada da bilgi alabilirsin konu sahibi dostum

Hocam bu konuyu zaten sen açmışsın... Kendi konunda kendine mi tavsiye ediyorsun ?
Lumia 1520 mi yoksa 930 mu - MaxiCep

Tepkiler: ceza87

Akhtoher

Üye
Bana neden link veriyorsun kardeşim? Aylarca kullandığım telefondur saten lumia 1520.

Tepkiler: Esendağlı
Nokia bilgilerini güncellenmediği için olabilir mi bu yanlışlık? Windows Phone 8.1 güncellemesiyle 128 GB oldu destek. Cyan ile orada yazan şarj süreleri de eskide kaldı.

.

Son düzenleme:

Akhtoher

Üye
Seni anlıyorum hocam. Telefon ülkeye geldiği gibi alanlardanım bayada güncelleme bekledik haliyle. Telefon fabrika çıkışlı 128 kart desteği ile geldi hatta ve hatta Türkiye ye gelmeden ilk olarak Wp Central bu bilgiyi paylaşmıştı ss ler ile. Almam da etkisi büyük olmuştu, sizin tabiki suçunuz yok. Nokia ile alakalı, çok takmayın.

Tepkiler: Esendağlı

Rainesto

Üye
Pil ve sd kart desteği için 1520

csH

Üye
930un fiyatı hala 1800 mü

Konu Sahibi
Kusura bakmayın arkadaşlar dalgınlıma gelmiş bakınca bende guldum