Lumia 1520 mi yoksa 930 mu

930 candır, gerisi gereksiz heyecandır

Tepkiler: Yağız Ryan
Donanımsal özellik yazılımla gelmez. 930'a glance hayalperestlik olur.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Glance mevcut yapısıyla Lumia 930 ve Lumia Icon'a gelemez. Tabi uygulama geliştirilip ekran hafızasına ihtiyac duymadan çalışır hale getirilirse o ayrı bir.

Bu arada bu Glance screen ozelliğini fazla hafife almayın öyle sanılan gibi basit bir uygulama degil.

Tepkiler: goktas19

birbirine üstün yanlarını değil de direk sıkıntı ve sorunlarını sormuşsun. konu lumia olunca burdan başlamak bence de en iyisi

fk555897

Üye
Ben olsam Lumia 930 alırım. Çünkü boyutları daha küçük ve daha portatif.

Konu Sahibi
L930 satışta biraz bahalı ama fiyatı duşecektir ilerki aylarda yılbaşından sonra o zaman 1520 ile fiyat farkını gorcez ve karşılaştırca ve yeni çıkacak olan cihazlarlada karşılaştıracaz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

1520 eline büyük gelmez ise kesinlikle 1520

Bana göre "Lumia 930" başta kullanışlılık olmak üzere pek çok açıdan Lumia 1520'den daha iyi.

Ancak tabii seçim aşamasında beğeni de önemli rol oynayacaktır.
Eğer büyük ekranlı telefonlardan hoşlanıyorsanız, taşımakta ve kullanmakta zorluk çekmiyorsanız Lumia 1520 dev ekranıyla daha cazip gelebilir.

Benim fikrimce Lumia 1520 her giyim tarzıyla yanınızda taşıyabileceğiniz bir telefon değil.

Tepkiler: emz, ÖZGÜNBEY ve byibo

R.A.M

Üye
L1520 alırdım sebebi ise

Sd kart girişi
Ekran büyük ve daha canlı olduğu söyleniyor
Batarya

Üstelik poli karbon kasa bence daha İyi çizilmez ve sağlam olur alüminayım kolay çizilir

L1520 alırdım sebebi ise

Sd kart girişi
Ekran büyük ve daha canlı olduğu söyleniyor
Batarya

Üstelik poli karbon kasa bence daha İyi çizilmez ve sağlam olur alüminayım kolay çizilir
Çizilmez mi? Telefonu kılıflı kullanıyorum, sadece bir gün (dün) çıkardım telefonun orijinal haline tekrar aşık oldum, dedim bir gün böyle kullanayım diye. Telefona o kadar dikkatli baktım ki hayal bile edemezsin. Bir kaç saat sonra arka kasaya bir baktım, çok küçük bir nokta oluşmuş çıkmıyor. Hangi kasa olursa olsun beyler, takıntınız varsa kılıflı kullanın...

Akhtoher

Üye
Bir tek Z2 arkasındaki kasada bu dert yok

MaxipmaN

Üye
930, 1520 telefonluktan çıkmış

.

Son düzenleme:

Akhtoher

Üye
Lumia 1520 64 GB değil 128 GB Kart desteğine sahip.

Tepkiler: Aybin.Kilic