Tavsiye Lumia 1520 kulaklığı çamaşır makinesinde yıkandı

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 kulaklığı çamaşır makinesinde yıkandı
Şaka gibi ya kaç gündür bulamıyordum annem getirdi verdi. Denedim 2 saniye taktım mikrofonu çalışmıyor ama ses veriyor. Şimdi pirincin içine koydum beyler çalışır mı? Çalışmazsa teleservise verirsem mikrofon çalışmıyor diye para alırlar mı?

Aylardır kullanıyorum hiç bir şey olmadı. Arkadaş gördü kulaklığı çok güzelmiş dedi ama bir hafta içinde bozulacak dedi, neden dedim nazarım değcek dedi, 3 gün sonra bozuldu. İbretlik lanet.

• Beğen
Tepkiler: saynesim, ogzhnoTr ve emz

emz

emz

Üye
Şaka gibi ya kaç gündür bulamıyordum annem getirdi verdi. Denedim 2 saniye taktım mikrofonu çalışmıyor ama ses veriyor. Şimdi pirincin içine koydum beyler çalışır mı? Çalışmazsa teleservise verirsem mikrofon çalışmıyor diye para alırlar mı?

Aylardır kullanıyorum hiç bir şey olmadı. Arkadaş gördü kulaklığı çok güzelmiş dedi ama bir hafta içinde bozulacak dedi, neden dedim nazarım değcek dedi, 3 gün sonra bozuldu. İbretlik lanet.
Ben konu açmamıştım ama bundan 6 ay önce ben 520'nin orijinal kulaklığını babaannemde unuttum. Sonra hiçbir yerde bulamadım. Kurban bayramında kurbana giderken eskilerden giyeyim dedim tam giydim çıkıcam, elimi cebime bir attım benim kulaklık... Hemde yıkanmış. Ama ses son derece mükemmel. Mikrofona bakmamıştım ama çalışıyordu. Şimdi aklıma takıldı yarın bir deneyeyim mikrofonu. Ama yıkanmasına rağmen çalışıyor. Hatta Nokia kalitesi diye dalga bile geçtim milletle :ehe

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Benim 1520 nin kulaklığı 2 defa 30C de yıkandı çalışan hiçbir aksamda sıkıntı yok yumuşacık mis gibi kokuyor ((=

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve emz
serinaga

serinaga

Üye
Fesuphanallah, millet kulaklık yıkayıp mis gibi kokuyor diyor, teknoloji yeni bir ivmemi kazandı :allalla:, acep bende mi yıkasam yumoşla :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Serhan, StartTheGame, emz ve 2 diğerleri
pirenuri

pirenuri

Üye
Kulaklığın bozulmaz ki zaten. Yeter ki taktığında tamamen kuru olsun

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Benden başka ibretlik hikayeleri olanda varmış neyse ki yalnız değilim.
Çıkardım pirinçten kulaklığı denedim watsaptan ses kaydı gönderdim çalışıyor. Dün kurutmadan denediğimde çalışmıyordu, ıslak olunca sesi algılamıyor demek ki. İyi ki kısa devre yapmadı. :ehe beyler yorumlarınız için çok teşekkür ederim vallaha umutlandırmasaydınız belki denemezdim bile .s (anneme bozumdu diyeceğim parasını isticem)

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Benden başka ibretlik hikayeleri olanda varmış neyse ki yalnız değilim.
Çıkardım pirinçten kulaklığı denedim watsaptan ses kaydı gönderdim çalışıyor. Dün kurutmadan denediğimde çalışmıyordu, ıslak olunca sesi algılamıyor demek ki. İyi ki kısa devre yapmadı. :ehe beyler yorumlarınız için çok teşekkür ederim vallaha umutlandırmasaydınız belki denemezdim bile .s (anneme bozumdu diyeceğim parasını isticem)

Abi ibretlik hikaye çok. Sen yine kulaklığı yıkadı diyorsun. Telefonun ekranı açık çelmenin altında ekranını yıkayan var:ehe Sen onları görsen zaten kuşaklığa sıradan bakarsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
og1907

og1907

Üye
Benim başıma 3 defa geldi 3 kere şortun cebinde unuttum çamaşır makinesinde yıkandı tam anlamıyla kuruttunuz mu hiç sorun olmuyor hatta pırıl pırıl bir ses elde ediyorsunuz :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Abi ibretlik hikaye çok. Sen yine kulaklığı yıkadı diyorsun. Telefonun ekranı açık çelmenin altında ekranını yıkayan var:ehe Sen onları görsen zaten kuşaklığa sıradan bakarsın :ehe
Arkadaşın bir hafta içinde bozulacak deyip harbi bozulması çok koydu. Okulda bekliyorum o arkadaşın gelmesini cinleri mi Musallat ettin diyeceğim :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşın bir hafta içinde bozulacak deyip harbi bozulması çok koydu. Okulda bekliyorum o arkadaşın gelmesini cinleri mi Musallat ettin diyeceğim :ehe
O arkadaşında kesinlikle bir cenabetlik var :) Başka açıklaması olamaz:ehe :ehe :ehe :eheBu arada benim hanımın Nokia 2700 Classic cep telefonu 2 kere çamaşır makinesinde yıkandı , bir kere de meyve suyu döküldü. En son dökülen meyve suyu hafıza kartının yuvasını bozdu. :kop2::kop2: