Öneri Lumia 1520 ışık süzmesi sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

saylhamiosun

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum okuyorsanız ve okulunuzda telefon yasaksa saklamak zor oluyor mu ? Bunuda değerlendirerek şubatta yeni kararımı vereceğimde :D
Bide wp10 açıklanınca
Bekarım,olgunum ve ev kızıyım büyüklük sorun değil.Zira ben büyük severim :)

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bide servis teleservice yani elemanlarının telefonları alıp kullandığını bile gormuştum :D ben güvenmiyorum hard reset atıp vereceğim ve sim kart yuvası pek gorulduk bir sorun değil , ben görmedim yani şuana kadar , cihaz ısınması ekran buyuk sistem buyuk e bataryada buyuk 2-3 ağır uygulama ve oyun varsa ondandır o ona bişey yapamazlar beyaz nokta ve diğer sorunlar için bir şey diyemem
Bekarım,olgunum ve ev kızıyım büyüklük sorun değil.Zira ben büyük severim :)

Ahahaha :kop: Guldum buna , erkek olduğunuz bariz bir şekilde net :kop: eğer yanılıyorsam affola :D

• Beğen
Tepkiler: saylhamiosun

saylhamiosun

Üye
    Konu Sahibi
Bide servis teleservice yani elemanlarının telefonları alıp kullandığını bile gormuştum :D ben güvenmiyorum hard reset atıp vereceğim ve sim kart yuvası pek gorulduk bir sorun değil , ben görmedim yani şuana kadar , cihaz ısınması ekran buyuk sistem buyuk e bataryada buyuk 2-3 ağır uygulama ve oyun varsa ondandır o ona bişey yapamazlar beyaz nokta ve diğer sorunlar için bir şey diyemem

Ahahaha :kop: Guldum buna , erkek olduğunuz bariz bir şekilde net :kop: eğer yanılıyorsam affola :D
Aynen af yok koç :)

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
StartTheGame

StartTheGame

Üye
:) Eyvallah :)