Tavsiye Lumia 1520 Ekran Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Öncelikle geçmiş olsun. Ekranın kendisi mi kırıldı yoksa üstteki dokunmatik kısım mı kırıldı. Bende bir tane 625 bir tane de 1320 var ikisinin de dokunmatik kısmı kırık. Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama o kadar para isterlerse hayatta göndermem.
kullanıcı hatası olduğu için para isterler benim1520 de kırık 5 aydan beri öyle kullanıyorum para olmadığı için yaptıramıyorum ama sizinkinede para isterler..

serinaga

serinaga

Üye
Düşme Açısına Bağli İstersen Demirden Kılıf Kullan Yinede Dağilir :D

Çıplak olarak düşmesine göre, cüzdan kılıf, hele içerisindeki plastiği söküp silikon yapıştırınca, emin olun %60-%70 oranında koruyor, eh bu bile telefonu uzunca bir süre kırmadan kullanmaya yetiyor ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çıplak olarak düşmesine göre, cüzdan kılıf, hele içerisindeki plastiği söküp silikon yapıştırınca, emin olun %60-%70 oranında koruyor, eh bu bile telefonu uzunca bir süre kırmadan kullanmaya yetiyor ...
orası Ayrı Davada Yeri Geldimide Kırıyor Onlar Basıncı Arttırıyorlar Düşünce Hani %100 Kırılmaz Diye Bişey Yok :ehe

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun. Ekranın kendisi mi kırıldı yoksa üstteki dokunmatik kısım mı kırıldı. Bende bir tane 625 bir tane de 1320 var ikisinin de dokunmatik kısmı kırık. Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama o kadar para isterlerse hayatta göndermem.
Hem iç hem de dış cam kırık

m542tf

m542tf

Üye
ekran kırılmıştı yanlız dokunmatikle beraber değiştirilmesi gerekiyordu.

shifty

Üye
Cevaplar için teşekkürler. Para isteyecekler tabi de sadece dokunmatik cam için o kadar istemezler diye düşünüyorum. Başkasına yaptırsam garanti dışı kalır mı acaba?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
kullanıcı hatası olduğu için para isterler benim1520 de kırık 5 aydan beri öyle kullanıyorum para olmadığı için yaptıramıyorum ama sizinkinede para isterler..
Cevaplar için teşekkürler. Para isteyecekler tabi de sadece dokunmatik cam için o kadar istemezler diye düşünüyorum. Başkasına yaptırsam garanti dışı kalır mı acaba?
iç ve dış ekran birlikte değişiyor diye biliyorum srviste sadece cam değişrse sorun yasayabiliyorlarmış

shifty

Üye
625 in kaskosu vardı servise (teknosa) gönderdim sadece camı değiştirip gönderdiler. Bir hafta sonra yine kırıldı. Bedava olduğu için sadece camı değiştirdiler heralde :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Telefon salı günü servise ulaştı ve o gün telefonu üst seviyeye transfer ettiler.Perşembe gününe kadar bekledim ekran fiyatını söylemek için ararlar diye ama aramadılar ben aradığımda da açmıyorlar ne yapacağımı şaşırdım.

m542tf

m542tf

Üye
Telefon salı günü servise ulaştı ve o gün telefonu üst seviyeye transfer ettiler.Perşembe gününe kadar bekledim ekran fiyatını söylemek için ararlar diye ama aramadılar ben aradığımda da açmıyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
Aramıyorlar ime numarası girerek servisin internet sitesinde çıkıyor oradan takip edin

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Servis bugün aradı ve tamı tamına ekran değişim ücretinin 609.26 TL olduğunu söylediler.

serinaga

serinaga

Üye
Abooooovvvv, telefonun fiyatı neredeyse :(

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce ekran değişimi yapmış olan varsa bilgilendirebilir mi telefonun performansında bir değişiklik oldu mu?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
şef cihazı al dışarda yaptır cidden fiyat baya çok. Hatta ben yapabilirim filan dersen 200tl çinde ekran + dokunmatik. Fiyat baya fazla geldi bana
amelod yanmasından dolayı benm ekran + dokunmatik değşti. Performansta değişme olmuyor...

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
şef cihazı al dışarda yaptır cidden fiyat baya çok. Hatta ben yapabilirim filan dersen 200tl çinde ekran + dokunmatik. Fiyat baya fazla geldi bana
amelod yanmasından dolayı benm ekran + dokunmatik değşti. Performansta değişme olmuyor...
şuan istesem de yaptıramam zaten çünkü servis kaybetti telefonu :off:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun :/ kaybetmesi belki iyidir panik yapmayın teslim ettiğinize dair belge var sonuçta elinizde...
telefon bulundu izmirdeki serviste karantinada bekliyormuş 1 haftadır

Üst Alt