Telefon Tavsiyesi Lumia 1520 Almalımıyım Yoksa Bekleyip Lumia 929 Almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 Almalımıyım Yoksa Bekleyip Lumia 929 Almalıyım
arkadaşlar l920 bazı ne denler den dolayı sattım ilerki donemde yılbaşında sonra tel alaca şimdi hangisini alayım l1520 mi yoksa l929 beklemeliniyim tavsiye ve önerileriniz benim için önem midir çünkü siz lerin tavsiyesi üzerine ben l920 almıştım şimdi siz lere yeniden bukonuyu danışıyorum saygılarımla

Bay H

Bay H

Üye
929 şu an için sadece Amerika da ki operatöre özel, global versiyonu gelecek deniyor fakat ne zaman olur belli değil. 1520 eğer büyük gelmiyorsa elbette 1520.

respection123

Üye
Global versiyonu geleceği söyleniyor.Beklemeni tavsiye ederim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 1520 6" ekranlı phablet,Lumia 929 veya global versiyonu ise maksimum 5" ekrana sahip olacağı biliniyor. Donanım özellikleri olarak aralarında fark olmayacağı tahmin ediliyor. Bu durumda karar vermek için size iki tane kriter kalıyor;
1-ekran boyutu
2-batarya

Batarya dedim zira Lumia929 veya muadili global versiyonu ki onun da model isminin Lumia 1420 veya 1820 olacağı iddia ediliyor,kaç mah bir bataryaya sahip olacağı bilinmiyor fakat Lumia 1520 batarya konusunda her halükarda ustun olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
dakamon

dakamon

Üye
929 global versiyonu çıktıktan sonra 1520 ile aralarında bi batarya performansı testleri yapmak gerekir. Zira 1520 nin batarya kapasitesi büyük fakat ekranı çok büyük. Bekleyip görmek lazım.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
almanya da 800 euro 1520,tl yaparsak 2150 lira falan ediyor ve çk pahalı düşmesini beklemek mantıklı geldi.tr ye kaçtan gelir siz hesap edin.bi telefna 2500 lira vermek için maaşın 5000 liradan fazla olması gerek üzücü bi fiyat :(

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
almanya da 800 euro 1520,tl yaparsak 2150 lira falan ediyor ve çk pahalı düşmesini beklemek mantıklı geldi.tr ye kaçtan gelir siz hesap edin.bi telefna 2500 lira vermek için maaşın 5000 liradan fazla olması gerek üzücü bi fiyat :(
o fiyat resmi fiyat değil. Almanya için resmi satış fiyatı henüz açıklanmadı. Ayrıca 800€ Mediamarkt sipariş fiyatı ve yanında verilen hediyeler zaten 150€ tutuyor. Lumia 1520 Avrupada İtalya'da 700€ onsipariş fiyatına sahip. Fransa'da resmi fiyatı 639€

ÖEY

ÖEY

Üye
Artık gelsin şu 929 ve globalide işimize bakalım:eller::eller::eller:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

MaxipmaN

Üye
gidip alınası bir cihazı da yok ki şu lumiaların bunlar çok tuzlu 1020ler falan

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
alical33

alical33

Üye
925 ve 920 var fiyatları özelliklerine göre uygun bnce

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
tabiki fiyatın düşmesini beklicem busırada karşılaştırmalara incilicem ve tabiki siz lerin tavsiyeleri l1520 kullananların yorumları incelicem l929 tanıtım ve çıkış zamanı ile ilgili bilgi varmı
925 ve 920 var fiyatları özelliklerine göre uygun bnce
gidip alınası bir cihazı da yok ki şu lumiaların bunlar çok tuzlu 1020ler falan
l925 ve l920 fiyatları uygun ben zaten l920 kullanıyordum ve satttım şimdi sattım telin aynısından almak makul gelmiyor l1520 boyut olarak buyuk buyuk ihtimal kumaş pantolonun cebine sığmaz l929 vel1820 bekleyip gormeklazım şubat ayında tanıtılacakları yazıyor bazı siteler dogrumudur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Model yükseltecekseniz ancak sahip olduğunuz cihaz şu an için az çok işinizi görüyorsa, Şubat sonunu bekleyip ortaya çıkacak tabloyu görmek en mantıklısı olur.

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
şimdi birde 5.2 inç rm 964 lumia ya çıktı bu acaba 929la aynı tel olabilirmi yoksa farklı tellermi çünkü ikisini de özellikleri aynı galiba