Kardeşim o gmd bizim dediğimiz gmd2 ve ben gmd2 kullananlarda bir sıkıntı çıktığını görmedim. Bir de benim kullanan tanıdıklarım çok en yakın annem kardeşim kuzenim amcam falan kullankyor hepsi de yaklaşık 1 yıldır kullanıyor hiç bir sıkıntı çıktığı olmadı kardeşim alalı 7 ay oldu en yeni alan o yani o tür şeyler genelde ya kötülemek için yada cihazın giriş çıkışını çok kurcalayanlarda olan bir problem.general mobile in usb girişi ve kulaklık girişi ile ilgili üç arkadaşımda sıkıntı oldu. Usb girişi bozuk olan cihazları garantiden çıkarttılar. Nette biraz araştırma yaparsan bu sorunun ortak bi problem olduğunu görürsün. Nexus4 iyi bir tavsiye yada onun yerine asus zen.6 da bakabilirsin. Ama tabiki esas tavsiyem windows phone kullanman yönünde olurda yine de istiyorsan o cihazlara bakabilirsin...
Gmd2 derim ama sen yinede araştır T50 de düşünebilirsin.yani ?
Katılıyorum ama lumia kesinlikle önermiyorum.Yani fazla kasma. Beğendiğini al geç.![]()
T50 ye de bir bak derim bir çok karşılaştırma videosu vargmd 2 ye doğru yöneliyorum![]()
Kamera konusunda gmd2 biraz eksik o yüzden diyorum ama çok fazla eksik yanı yok sadece flu oranı biraz daha fazlaT50 alana kadar da moto g öneririm. =P boş ver t50yi
520 kullandım çok sıkıntılı bir telefon bir de çöken telefon çok nadir ve çok kurcalayanlarda olur çok rahat söylüyorum wp li telefon veya lumia alacağıma samsung star alırım bada kullanırım daha iyi.Dostum tek mesaj yazıcam. Elindeki para ile git 925 sipariş et. Fiyatı 750 olacaktı indirimde şu aralar. Üstüne kalan para ile Nokia'nın taşınabilir şarj aleti var onu al bitti mi takarsın kafan rahat olur. Hafıza sıkıntı dersen 920 al. Ama bulursan 925 32 lik kaçmaz. Bu arada androidi biliyorsun sanırım. İos bilirsin bir de bunu dene derim. Hiç olmadı sistemden korkuyorsan git 525 al 400 e. Beğenmezsen 300'e okutursun. Ama sistemi öğren. Benim her işimi yapıyor. Rom root uğraşmıyorum. Paralı uygulama kuracaksam unlock var. Olmadı zaten nokia durmadan hediye çeki dağıtıyor 75-100 civarı. Git bir dene. Sistem bozulmuyor en güzeli. Çökmüyor android gibi. Bu da bana çok cazip geliyor. Oyun desen ne yok ki? Hepsi ya geldi yada gelmek üzereler. Ben memnunum ve itirazım yok. O nedenle bu ikinci wp telefonum. Hatta bir sonrakini de aynı alacağım. Gayet yeterli. Ama ben seni zorlayamam. Sisteme laf atanlara da sorayım kaç kez kullanıp da yorum yazmışlar veya kaçı eline alıp mağaza bakmış? Eğer yorum yazacaklarsa kullansınlar 1 ay göreyim. Kullanmadan yazmayın. Evde 3 sistemde var ama ben wp yi daha çok seviyorum. Kullanışı da en basit şu an o. Ben senin yerinde olsam denerdim.![]()

turbo nikli bir eleman vardi ben bu konunun sahibinin onunla bir alakasi oldugunu dusunmeye basladim : ) genelde onun konularinin cilki cikardi
. "duygulandımDüzenleme:
".. "
özlendi turbo