Karşılaştırma Lumia 1320 ya da başka telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Invoke

Üye
Hafiften yapabilir. Adreno 305 orta seviye bir gpu. Hatta artık giriş bile denebilir.
Ben oynadığım oyunlarda sorun yaşamamıştım: asphalt 8, boost 2, nba jam, nova 3(galiba, bunu da oynamıştım), rayman Fiesta run.
Asphalt 8 de bayağı ısınıyordu ama wp 8 idi o zaman. 8.1 denemedim.

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
aaa unutmuşum hala geliştirici sürümü mü yoksa artık normal wp 8.1 yayılandı mı ?

Invoke

Üye
Final sürümü yayınladı tabi. Kendi konundaki mesajları okumuyor musun? :eek:

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
gözümden kaçmış olmalı hayırlısıyla lumia 1320 alacağım peki son bir sorum malum wp 8.1 final gelmiş artık uygulamaları ve oyunları sd karta taşıyabiliyoruz değil mi ?

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
sağolun artık lumia almamam için bir sebep yoklucksleven eğer lumia 1320 kullanıyosan bi söyler misin telefonda aşırı ısınma sorunu varmı

sağolun artık lumia almamam için bir sebep yoklucksleven eğer lumia 1320 kullanıyosan bi söyler misin telefonda aşırı ısınma sorunu varmı

1 aydir kullaniyorun hocam ve isinma yada res atma falan yok .. yani ben is amacli aldim telefonu sabah 8 de elime aliyorum aksam eve girene kadar telefon gorusmesi,mail,internet vs somuruyorum . yeri geldimi tek oyunum var asphalt onu oynuyorum yine isinmiyor. Hatta suanda disardayim 1 saattir 3g acik ve telefonu masaya birakmadim desem yeridir isinma yine yok daha ne diyim : ) Hem bu cihaz sorunlu olsa delimiyim ben 925i satip bunu alayim. ha arkadaslar sorun yasamislar oda sanssizlik diyelim..bu arada telefonu alir almaz kesinlikle ekrana koruyucu taktir . genis ekran korumasi zor olur . gorilla glass bir yere kadar cizildimi guzel cizilir yazik olur sonra : )

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
ne diyelim dualarla gusüllerimizi alıp almaya gideriz artık kutunun içerisinde ekran koruyucu var mı ? Ayrıca kaç gb sd kart önerirsin ?

ne diyelim dualarla gusüllerimizi alıp almaya gideriz artık kutunun içerisinde ekran koruyucu var mı ? Ayrıca kaç gb sd kart önerirsin ?

ben elimde tasiyorum valla cebime fazla koymuyorum oturdugum zamanda masaya birakiyorum direk : ) sende simdiden gule gule kullan .. Kutudan cikmiyor koruyucu piyasada 10 liradan baslar 40 liraya kadar koruyucu var ben 10 liralik taktirdim gayet memnunum. Sd kart bende 8gb var 8+8 16gb bana yetiyor ama sen nasil kullanirsin telefonu bilemiyorum icini doldururum dersen 16 lik al bir tane . Orta hizli bir sey alsan yeterli. Bende class 10 var telefona etkisi yok gibi birsey. 720 de dusuk class kullaniyorum oradan biliyorum : )

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
sağol bu arada telefona taksit yasağı vardı bir aralar artık kalktı mı ?

daha var ona hala yaptirmiyorlar ama bazi siteler yapiyormus nasil yapiyoar guvenilirmi bilemem.. ama marketlerde kredi acma olayi var taksit taksit kreei oduyorsun bankaya ona dikkat et ek masraf cikariyorlar .. alabiliyorsan nakiti ver al telefonu

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi gold un sitesine baktım lumia 1320 çoğu karta 9 ve 5 ay taksiti var o ne iş acaba ?

Kamera İle İşim Yok Diyorsan 1320 Derim On NUmara Cihaz Bataryasi Filan Süper

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
valla bizim şimdi bi world kart var orda da world karta taksit yapıyolar vay arkadaş çok karışık işler bunlar 14 yaşında çocuğa göre değil en iyisi anama soram ben

Krnl386

Üye
Bir çok yerde taksit gibi bir şey var. Bende 1320 alacağım, önceden 820 kullanıyordum. Sıkıntım batarya ve ekran boyutu, araştırdım baktım. Batarya iyi, ekran iyi, kamera gündüz çekimlerinde tatmin edici.

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
hah sonunda krnl386 kardeşim kaç dakikadır senin cevap yazmanı bekliyodum yüreğime su serptin valla

Tepkiler: Krnl386
baktim simdi golda dedigim gibi kurumsal kartlara var sadece taksit. yani sahis kartlarina yaomiyorlar taksit. arkadasin dedigi taksit olayida dedigim gibi bankanin actigi kredi hesabi onuda yasin geregi sana yapmazlar yaninda biri olmali

Krnl386

Üye
hah sonunda krnl386 kardeşim kaç dakikadır senin cevap yazmanı bekliyodum yüreğime su serptin valla
Vallahi kardeşim, telefonum olmayınca (6600) kullanıyorum. İş yerinden ara sıra yazma fırsatım oluyor.Mağazalara baktım burada, en iyi fiyat çeken Mediamark. Gold' a gittim, biz artık nokia satmıyoruz dediler. Dedim hayırdır, telefonun piyasası ölü diyorlar. Teknosa da biraz yüksek fiyat verdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...