İpucu LUMAİ 1020 YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

kardelen_1986

kardelen_1986

Üye
    Konu Sahibi
LUMAİ 1020 YARDIM
29.11.2013 TARİHİNDE YENİ LUMİA 1020 ALDIM 26.12.2013 TARİHİNDE KAPANDI VE AÇILDIGINDA MAVİ EKRAN ÇIKIYORDU ÖNCESİNDEDE ARA ARA RESETLENİYORDU İLK ALDIGIMDA TELEFON GENPA GARANTİLİ SERVİSE YOLLADIM CİHAZIM 30 İŞ GÜNÜ ÖNCESİNDE ARIZALANDI SERVİS BANA YENİ TELEFON MU YOLLAMASI LAZIM YADA TAMİR Mİ EDİLİR.CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aynı arızalarda yeni veriyorlar diye biliyorum ama sıkıntın varsa vakit geçirme tüketiçi hakları yerleri var vakıf gibi 10/15 Tl bağış yapıyorsun onlar bir haftada istersen yeni cihaz istersen paranı onlardan geri alıyorlar onlar uzman olmuş

beats

beats

Üye
29.11.2013 TARİHİNDE YENİ LUMİA 1020 ALDIM 26.12.2013 TARİHİNDE KAPANDI VE AÇILDIGINDA MAVİ EKRAN ÇIKIYORDU ÖNCESİNDEDE ARA ARA RESETLENİYORDU İLK ALDIGIMDA TELEFON GENPA GARANTİLİ SERVİSE YOLLADIM CİHAZIM 30 İŞ GÜNÜ ÖNCESİNDE ARIZALANDI SERVİS BANA YENİ TELEFON MU YOLLAMASI LAZIM YADA TAMİR Mİ EDİLİR.CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
ilk etapta tamirine bakılır donanımsal problem yoksa tekrar fw yükleyip kalibrasyon sonrası yollarlar, değişim olması için kendin talep etmen gerekirdi

OozyStaw

OozyStaw

Üye
ilk 30 günde olsa değilde ilk 1 haftada olsa yeni cihaz yolluyorlar diye biliyorum :hmmm

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ilk 30 günde olsa değilde ilk 1 haftada olsa yeni cihaz yolluyorlar diye biliyorum :hmmm

Herhangi bir şeyi satın aldığınızda saten 7 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkın var. 8. Günden itibaren değişim hakkına başvurulabilir.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Herhangi bir şeyi satın aldığınızda saten 7 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkın var. 8. Günden itibaren değişim hakkına başvurulabilir.
başvururda değiştirmezler yahu daha ne oldu düzeltirler aynı sorundan dolayı telefon 3. defa giderse değişim isteniyor sanırsam :kıskıs:

oysu

oysu

Üye
hocam benimde dokunmatik arızalı çıktı.Servise verdim normal yapılma süresi 20 iş günü 23 iş gününde aldım cihazı mekanik değişim olmuş.Nokia 20 iş gününü geçerse veya mekanik değişim olursa ilk 30 günde değiştiriyor cihazı.Bu haklardan yararlanmak istiyorsan aracı servisleri (genpa teleservic vs) kullanma kargoyla İstanbul'a Nokia ana merkeze yolla karşı ödemeli.Servisler sıkıntı çıkarıyor. Cihazı alıp tüketici hakem heyetine gitseydin onlar ayıplı mal olarak aldığın yere gerekli işlemleri yapıyorlar.Şimdi yapabileceğin hakem heyetine gidip ihbarname alıp doldurup cihazı aldığın yere ve nokia ya göndermek uğraşcaksın kısacası

Akhtoher

Akhtoher

Üye
başvururda değiştirmezler yahu daha ne oldu düzeltirler aynı sorundan dolayı telefon 3. defa giderse değişim isteniyor sanırsam :kıskıs:

Apple gibi markalar hiç zorluk çıkarmadan değişim yapıyor. sorun ürünü satan firmanın 3. Sınıf farklı bir firma olması zorluğu onlar çıkarıyor.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Apple gibi markalar hiç zorluk çıkarmadan değişim yapıyor. sorun ürünü satan firmanın 3. Sınıf farklı bir firma olması zorluğu onlar çıkarıyor.
apple distrübitör kullanmıyor çünkü direk kendi garanti servisi çözüyor olayı.Genpa vs vs diğerleri ürünü değiştirirlerse size kendi keselerinden cihaz alıp yolluyorlur kısaca sizin hakemle uğraşacağınız yerde onlar hakemle uğraşıyor ve fatura fiyatını değilde sanırsam piyasa fiyatını veriyorlar çünkü benim cihaz 1.960 lira şu an 2 tane Lumia 920 yapıyor :kıskıs:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
apple distrübitör kullanmıyor çünkü direk kendi garanti servisi çözüyor olayı.Genpa vs vs diğerleri ürünü değiştirirlerse size kendi keselerinden cihaz alıp yolluyorlur kısaca sizin hakemle uğraşacağınız yerde onlar hakemle uğraşıyor ve fatura fiyatını değilde sanırsam piyasa fiyatını veriyorlar çünkü benim cihaz 1.960 lira şu an 2 tane Lumia 920 yapıyor :kıskıs:

distribütör kullanmıyor olabilir sonuç olarak aynı arızadan 3 defa servise gelmiş olması aranmadan cihaz değişimi yapılıyor bundan bahsediyorum :)

elitetr

Üye
Değişim ile alakalı birkaç noktayı belirtmek istedim arkadaşlar;
-Internetten alınan ürünlerde 1 haftalık sorgusuz sualsiz değişim hakkı vardır,
-Cihazda ilk 1 ay içerisinde (tatil günleri dahil) bir arıza oluşmuş ve arıza giderilmesi için donanımsal olarak parça değişimi
gerekiyorsa,
-Cihazda oluşan bir arıza 30 iş günü içerisinde onarılamamışsa müşterinin talebine göre,
-Cihazda aynı parçanın 3 defa değişmesine rağmen aynı arıza devam ediyor ise,
-Cihazda 1 yıl içerisinde 6 parça değişimi olmuş ve tekrar herhangi bir arıza olup 1 parça daha değişmesi gerektiği durumlarda (yani 7. kez parça değişimi)
cihaz değişimi hakkı vardır.

kardelen_1986

kardelen_1986

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler ben servisle görüştüm cihaz açılmadan yazılım atılıp tamir edilmiş ama bu beni ikna etmedi ileride de böyle bir sıkıntı çıkabilir.o yüzden ben degişim için gerekli yerlere mail yolladım şimdi cevap bekliyorum...