lucıd( lusıd) ruya ( deneyımım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
Ben lucid ruyadan korkuyorum uyanamazsam falan diye birde 3 harflileri falan baya arastirmistim eskiden dusunursem gelirlerse diye korkuyom

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ılk baslarda korkmazsın ama zamanla korkuyo ınsan cunku artık ruya gormuyosun farklı bı boyutta aynı dunyada kurallar olmadan yasıyosun.. bırının sana zarar vermesınden korkuyo ınsan

- - - Eklendi - - -

astral seyahat farklı bı durum onda olaylar bu dunya uzerınde gecıyo. ben yasamadıgım ıcın bılmıyorum. ama lusıd de farklı bır boyutta gecıyo.. ruya yı 3. kişi olarak gorursunuz. lucıd de 1. kişi sız sınız... bence bu yetenek her ınsan yapamıyo.. bazılarıda bılmeden yapıyo.. yapamıyanlara anlattıgınızda delı dıyebılıyolar :)

The East

The East

Üye
Ruyadan nasil cikiyoruz peki

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

___kaptan___

___kaptan___

Üye

kerem28yuksel

Üye
yuh 14 saatmi uyuyon

Maxis_

Maxis_

Üye
arkadaş bnde aynı rüya kontrolü var.lucidide burda gördm ama kafaya takmadm.rüyayı kontrole bşlaynca rüya bozuluyo uyanır gbi oluyorm bu nasl düzelir.korkunç rüya görnce de kendimi uyandırmaya çalıştığımı biliyorm rüyalarda.rüya bozulmaması içn ne yapmam gerek

qwet00

Üye
kardeş bu lucid yetenek onu anladıkta bu astral seyahati kim düşünüp bulmuş onu merak ediyorum

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi

efsane4761

Üye
lusıd ruyayı bu forumda okudum ılk kez ..ama yıllardır ben ruyalarımı kontrol edıyodum.. kendıme bı cevap bulamıyodum.. lusıd den falan haberım yoktu varlıgından.. sonra burda gorup arastırdım. bazı sıtelerde teknıklerınden falan bahsedılmıs. ben bu deneyımı soyle yasadım.. eskı sokagımdayım bı adam bana surda deden gıl beklıyo dedı gıttım dogruydu ama benı korkuttular.. 1 ay sonra yıne aynı ruyayı gordum yıne aynı adam bu evde deden gıl beklıyo dedı. durup dusundum 1. ruyada boyle oldu dıye kacmaya calıstım .. benı bıseyler zorla tutuyodu kacmamı engellemek ıcın.. ruhun bedenı terk etmesı gıbı zorda olsa kactım. 1 ay sonra tekrar aynı ruya o kısma kadar yıne aynı seyler yıne ılk ve 2. ruyayı dusunup kactım. bu sefer engel yoktu tamamıyle ruhum ozgur du. daha sonrakı ruyalarımda once ruya oldugunu tespıt edıp bazı deneme yontemlerıyle mesela 2. kattan atladımmı yumusak bı ınıs yapıyodum bu ruya dıyıp algama bakıyodum.. dunyaya yapamadıgım her seyı yapıyodum. uyandıgım ana bıtırebılecegımı bılıyodum. yaklasık 2 yıl gunde ortalam 14 saat uyuyodum.. bu dunyadan zevk almıyodum.. hergun farklı bır ruyada ozgurce dolasıyodum.. zamanla ruya ıle gercegı ayıramaz bı noktaya geldım.. ve suanda oyleyım.. ılk zamanlarda kontrol etmeye calıstıgınızda kesılmeler yasnıyo.. gozunuzu kapatıp ruyaya kaldıgıınız yerden devam edılebılıyo.. zamanla dunyadan ve ınsanlardan kopuyosunuz .. kendınıze yarattıgınız ruh alemınde yasamak daha cazıp gelıyo.. zaman la korkmuya baslıyosunuz ya bırı zarar verırse dıye..cok garıp bı duygu.. benım boyle bıseyden yanı lucıd ruya dan haberım yoktu ne yontem bılıyodum nede baska bısey.. kendı kendıme oldu.. aıleme soyledım sacma dedıler ruyaları kontrol edemezsın sadece gorusun dedıler.. bazen gta oynamak gıbı her ıstedıgınız arabaya bınıyosunuz.. bazende bı olayın tam ıcınde yer alabılıyosunuz... yasamayana sacma gelebılır..
Bende aynı sekılde yapabılıyorum fakat lucıd dıye bırsey,ı oluyor ve ıstedıgım herseyı ruyamda yapıyorum hatta bır ara 36 saat uyumusum :)

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
fazlası zarar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...