Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu aralar hata vermeye basladı uzun zamandır ıyı calısıyordu ne olmus olabılır..kaldırıp kuruyorum ama gene hata verıp lısanslı kullanmamı onerıp mavı ekrana dusuyor..halbukı cracklı bendekı
amourr_07
Üye
arkadaslar bu programı actıktan 1 dk. sonra msdos kipi gibi bi ekranda hata veriyo daha sonrada kendi kendine kapanıyo.silip tekrar yukledim ama aynı hatayı tekrarlıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
osman akturfan
Üye
bu n 73 te çalışıyormu
faruk20127
Üye
kardeş eline sağlık süper pro
muhammetsr
Üye
dosya bozuk
mu86
Üye
eline sağlık
birisi2
Üye
güzel bir program emeğine sağlık
seyitonbasi
Üye
Emeğine sağlık!
gosif
Üye
saol kardes teşekkur ederım
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Teşekkür Etmeye Nekadar Meraklısınız
Program Hata Veriyor... 1 Hafta Öncesine Kadar Sorunsuzdu... Ama Şimdi MS-Dos Ekranı Gibi Mavi Ekrana Geçiyor... Bir Kaç Saniye O ekranda Kalarak Çalıyor Ve Sonra Kapanıyor... Tekrar Açtığım Zaman Parçayı Çalar Çalmaz Hata Kodu Veriyor Aynı Şekilde... Bir Açıklama Yapabilecek Olan Biri Var Mı ?
Paso Teşekkür Edip Mesaj Kat Sayınızı Yükselteceğinize... Biraz Duyarlı Olun...
Not : Yanlış Bir Kelime Sarfettiysem Affola...
tugay42
Üye
cok sağol
zebil
Üye
Paylaşım için teşekkürler...
Lyciren
Üye
sonunda güzel bi mp3 player buldum , paylaşım için saol
hayalci_23
Üye
ben programı kurdum ama tek şarkı çaldıktan sonra programdan çıkıyor.yardımcı olursanız sevinirim..
--------------- Ekleme ---------------
ben programı kurdum ama tek şarkı çaldıktan sonra programdan çıkıyor.yardımcı olursanız sevinirim..
anakonda952
Üye
saol kardeş
ahmetyilkan16
Üye
Günlerdir 6120 c telefonumda çalışcak istediğim gibi bir mp3 player arıyordum.. 10larca buldum ama hepsinde çok eksik kalan taraflar vardı ama bu program çok başarılı.. Paylaşım için sağol..
cexirge35
Üye
güzel bi program. ama bende hata verdi. error-c die ne ile alaklı cözemedim
masumfirari
Üye
bence de enn ii programlardan biri ama son zamanlarda hata verıor nıe anlamadım