Lonely.Cat.Games LCGJukebox v2.17.S60v3 [Son Sürüm]

Sponsorlu Bağlantılar

Osman51

Üye
sağolasinnnnnnnnnn

kralalim_26

kralalim_26

Üye
sağol kardeş

emokan

Üye
Saol Kardes Emege Ve Bileğine Saglik

Bloodred01

Üye
mp3 çalarlar arasında en başarılı diyebilirim emeğine sağlık.

crazy67

Üye
denemedim deneyince tsk edrim ama neyse simdiden tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

cok cok sagol süper nezamandır bu programı arıyodum ama hep kuruyodum telime ama bakalım mbu proyu yasalmı kullanıyosunuz diye internete baglanıyodu ve pro yasal kreklenmedigi icin tekrar acılmıyodu ve 2,14ü tekrar kuruyodum bu güsel oldu

efekursad

Üye
sağol

darkless85

Üye
bi deneyecem bakalım...
cok övdüler...
saol

kikilan

Üye
vay be

SuSE

Üye
Teşekkürler arkadaşım ama bir sorun var herkes yaşarmı bilmem ama 2. günde program mavi ekran vermeye başladı... Bilgilerinize...:vur

cnrokt

cnrokt

Üye
Teşekkürler arkadaşım ama bir sorun var herkes yaşarmı bilmem ama 2. günde program mavi ekran vermeye başladı... Bilgilerinize...:vur

bu hatayı verdiğini söyleyen ilk kişisiniz.. yani bir çok kişi farklı telefonlara kurdu ilk çıktığı günden beridirde kullanıyorum...

aklıma basitçe şu soru geldi; acaba bu 2 gün içinde telefona başka uygulama eklediniz mi?

saygılar.

SuSE

Üye
bu hatayı verdiğini söyleyen ilk kişisiniz.. yani bir çok kişi farklı telefonlara kurdu ilk çıktığı günden beridirde kullanıyorum...

aklıma basitçe şu soru geldi; acaba bu 2 gün içinde telefona başka uygulama eklediniz mi?

saygılar.

hayır telefon n95 tam aksine az önce firmvare geçtim ve telefona ilk bu programı kurdum. Müzik dinlerken 20 sn içinde maged executable please reinstall application error code : a diyen bir mavi ekran geliyor müzik çalmaya devam ediyor. arama sonlandırma düğmesine basınca bir süre sonra müzikte tamamen kesiliyor. İlgin için teşekkürler. Önceden eski sürümünü kullanıyordum şimdi elimde oda yok. Durum bundan ibaret bide bir arkadaş daha aynı problemi yaşadığını yazmıştı sanırım. Bir öneriniz var mı?

ozyksk

ozyksk

Üye
tskler emegine saglık

deluxewafers

Üye
saolasın

mikaileren

Üye
güzel prog.benziyor teşekkürler

kemalos

Üye
Bir baska yerden indirdigim 2.17 surumunu, key girdikten sonraki acısımda internete baglanmak istedi ve keyi dogrulamak istedi. Tabi baglatmadım ve program acılmadı umarım bunda bole bişi yoktur.

matador_paco

matador_paco

Üye
hayır telefon n95 tam aksine az önce firmvare geçtim ve telefona ilk bu programı kurdum. Müzik dinlerken 20 sn içinde maged executable please reinstall application error code : a diyen bir mavi ekran geliyor müzik çalmaya devam ediyor. arama sonlandırma düğmesine basınca bir süre sonra müzikte tamamen kesiliyor. İlgin için teşekkürler. Önceden eski sürümünü kullanıyordum şimdi elimde oda yok. Durum bundan ibaret bide bir arkadaş daha aynı problemi yaşadığını yazmıştı sanırım. Bir öneriniz var mı?
Dostum aynı problem bendede vardı tamamıyla 2.17 de olan ve şimdi olmasada ilerde oluşabilecek bir sorun.Yapman gereken sadece 2.17 versiyonunu telefonundan kaldır.Daha sonra 2.14 versiyonunu kur hatta bu versiyonun winamp şeklinde modifiye edilmiş olanı forumda mevcut. Aslında 2.14 ile diğer versiyonları arasında hiç bir fark yok.İçinde ******de mevcut imei numaranı yaz verdiği koduda 2.14 de registry olan yere gir.İşlem tamamdır.Kendiliğinden internete bağlantı gibi bir sorunlada karşılaşmazsın... Kolay gelsin ...

cqer5806

Üye
tsk kardes

sağol kardes:bigstar:

tsk

aaydoogduu

süper ya

klimatikce

Üye
arkadaşlar n 73 e tuş kilidi arıyorum