Dark-Evil
Üye
bu okuyarak olmuyor maalesef , tamam lollipop kusursuz değil ama hız konusunda ben (5.1 ile) bir kusur görmedimHer ne sürüm çıkarırsa çıkarsın Android hiçbir zaman bir IOS ya da Windows kadar stabil olmayacak kitkat ta bunu gördüm , lollipop kullanmadım ama okuduklarimdan bunu çıkardım. Sanırsam linux tabanlı olmasının dezavantajı. Samsung ta bunu gördü ve Microsoft ile yakınlaştı.
bu okuyarak olmuyor maalesef , tamam lollipop kusursuz değil ama hız konusunda ben (5.1 ile) bir kusur görmedim. kitkat'ta bende performans'lıydı , ios ve windows'un da kötü tarafları mevcut. üç işletim sisteminin'de kötü bi tarafı var. yani hiçbiri kusursuz değil
İos'un ramle isi yokki adeta süs.
Wp asla bir android ya da ios seviyesine gelemeyecek o yüzden Google'ın atak yapmasına gerek yok.
Microsoft,windows phone'u windowslastırmak yerine windows'u windows phonelastırdı olay kısaca bu ve en basitinden arayüz konusunda bile yanlıs yolda bırak uygulama oyunu.
Masaüstü için windows 10 gayet hoş olmuş. Tile işini seviyorum ama arayüz geliştirmesi olarak ne kadar ileri gidebilir onu bilemiyorum. Tek kuşkum olmayacak tarafı stabilitesi ve güvenliği windows un. Ama senin aksine bu işin sonunda gülen tarafın microsoft olacağını düşünüyorum.
Preview da daha 10 yani kararlı sürüm değil gayet normal, 8.1Yaklaşim doğru fakat Wp eskisi gibi stabil değil. Şahsen 8.0, 8.1 ve 10 kullandim lumiada. Ama 8.0 da ki stabilite uçmuş gitmiş. Sürekli bi yükleniyor yazisi falan bunaltiyo insani.
o 5.0.2 , 5.0.1 , 5.0 neydi öle ya , resmen berbat , hatalı , sorunlu bir sürümdü. son uygulamalar panelinde bile ben kasma hissediyordum dolaşırken. 5.1 geldikten sonra hızlandı tekrar fakat şarz sorunu devam ediyorXperia Z1'i Kitkatta beğenmezdim hantal gelirdi ama 5.0.2'yi yükledikten sonra 4.4.4 nimettir diyorum. Bariz sistem hataları ve kasmalar mevcut. Ram 1 GB boş görünüyor ama Home tuşuna bastığımda ikonlar 2-3 saniye sonra teker teker dizilmeye başlıyor.
Chrome da lolipop güncellemesinden sonra sekme değiştirmek işkence. Her sekme değiştirdiğinde sayfaları tekrar tekrar yüklüyor. Bazen de klavye saptıyor. Chrome tarayıcıda bişey yazmak için mesaj alanına tıkladığımda klavye açılıp kapanıyor. En kısa zamanda Kitkata geri dönmeyi düşünüyorum.
Ben 5.0.2'de zor durdum. Sürekli uygulama durduruldu hatası, eksiklikler vs. 4.4.4 şu an daha iyi.
şu anda 4.2 ve 4.4 tabletlerim var çift çekirdek 1gb ram, onlar bile xperiadan hızlı yani. bilgisayarı açmaya üşenmesem hemen dönerim 4.4'eo 5.0.2 , 5.0.1 , 5.0 neydi öle ya , resmen berbat , hatalı , sorunlu bir sürümdü. son uygulamalar panelinde bile ben kasma hissediyordum dolaşırken. 5.1 geldikten sonra hızlandı tekrar fakat şarz sorunu devam ediyor
Evet Bende note 2 de Cm12.1i kullanıyorum bir sorunyok oyun performansı da iyi touchwiz tabanlı romlara göreNote 2: CM12.1 - Sorunsuz
Note 4: Stock 5.0.1 - Sorunsuz.
Konuda çok fazla bilgiye dayalı yanlış olan bilgiler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?