iyi ama butun romlari denedim sorun yoktu fakat bu romu atinca sebekede sorun cikiyor ama forumlarda adamlarda oyle degil????Galaxy s mi?
Bendede var
Lolipop romda öyle bir sıkıntı vardı bildiğim kadarıyla. Kitkat yada jeally takıl daha iyi zaten
yok denedim alakasi yok bile . denesene sende bi romu?Mobil veri ayarı yap düzelebilir. Hangi hatsan internet ayarı iste
merhaba arkadaslar telim galaxy s. kac tane lolipop rom denediysem hep sebekede unlem isareti var ve mobil veri acilmiyor ;( arama yapiliyor ama internete girilmiyor lutfen yardim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir sıkıntı yok Wi-Fi veya mobil veriyi açın gittiğini göreceksiniz o ünlem işareti telefonun o anda veri bağlantısı ( internet Bağlantısı ) kurmadığını gösterirkardesim 1000 kere denedim yine ayniarkadaşlar korkmayınbir sıkıntı yok Wi-Fi veya mobil veriyi açın gittiğini göreceksiniz o ünlem işareti telefonun o anda veri bağlantısı ( internet Bağlantısı ) kurmadığını gösterir

evet veri acilmiyor. sikinti romda desek adlarda o isaret yokÜnlem işareti normalde. Veri bağlantısı açılıyor ve internete girmiyorsa sıkıntı internet ayarı almamakta. Eğer veri bağlantısı açılmıyorsa sıkıntı romda.
bug olsa forumdaki adamlarda oyle sey yok ??Dostum bende soyle bi olay oldu cihaz s3mini xblast ile lollipop bildirim ikonlari kurdum ikonlarda unlem isareti cikti. Sanirim lollipopda oyle bir olay var ama o veri gelmeme olayi sanirim rom bug ile alakali .
ingilizcem iyi degil bi bakin yaa. rom hosuma gittiXda da romu yapan adam bazı ayarlar yapın demiş ve orda yapacağın şey yazıyor bilmiyorum ya. Ama lolipop roma niye bu kadar taktın