Lolipop Rom ve Sebekede Ünlem işareti

Sponsorlu Bağlantılar

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
Lolipop Rom ve Sebekede Ünlem işareti
merhaba arkadaslar telim galaxy s. kac tane lolipop rom denediysem hep sebekede unlem isareti var ve mobil veri acilmiyor ;( arama yapiliyor ama internete girilmiyor lutfen yardim

byAndroid

byAndroid

Üye
Galaxy s mi?
Bendede var :D
Lolipop romda öyle bir sıkıntı vardı bildiğim kadarıyla. Kitkat yada jeally takıl daha iyi zaten

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s mi?
Bendede var :D
Lolipop romda öyle bir sıkıntı vardı bildiğim kadarıyla. Kitkat yada jeally takıl daha iyi zaten
iyi ama butun romlari denedim sorun yoktu fakat bu romu atinca sebekede sorun cikiyor ama forumlarda adamlarda oyle degil????

byAndroid

byAndroid

Üye
Mobil veri ayarı yap düzelebilir. Hangi hatsan internet ayarı iste

byAndroid

byAndroid

Üye
Benim telefon 2 aydır kapalı bekliyor

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
neden

byAndroid

byAndroid

Üye
Kullanmıyorum ki s3 mini var şuan
Romun linkini at sen bi bakıyım

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi

byAndroid

byAndroid

Üye
Bendede bu rom var hala ama hat yok içinde. Sorunu bence romda.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
merhaba arkadaslar telim galaxy s. kac tane lolipop rom denediysem hep sebekede unlem isareti var ve mobil veri acilmiyor ;( arama yapiliyor ama internete girilmiyor lutfen yardim

arkadaşlar korkmayın :ehe bir sıkıntı yok Wi-Fi veya mobil veriyi açın gittiğini göreceksiniz o ünlem işareti telefonun o anda veri bağlantısı ( internet Bağlantısı ) kurmadığını gösterir

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar korkmayın :ehe bir sıkıntı yok Wi-Fi veya mobil veriyi açın gittiğini göreceksiniz o ünlem işareti telefonun o anda veri bağlantısı ( internet Bağlantısı ) kurmadığını gösterir
kardesim 1000 kere denedim yine ayni :(

byAndroid

byAndroid

Üye
Ünlem işareti normalde. Veri bağlantısı açılıyor ve internete girmiyorsa sıkıntı internet ayarı almamakta. Eğer veri bağlantısı açılmıyorsa sıkıntı romda.

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
Ünlem işareti normalde. Veri bağlantısı açılıyor ve internete girmiyorsa sıkıntı internet ayarı almamakta. Eğer veri bağlantısı açılmıyorsa sıkıntı romda.
evet veri acilmiyor. sikinti romda desek adlarda o isaret yok

byAndroid

byAndroid

Üye
Hangi adlarda işaret yok

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
pardon adamlarda o surun yok anlaminda. xda gavurlari :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Xda da romu yapan adam bazı ayarlar yapın demiş ve orda yapacağın şey yazıyor bilmiyorum ya. Ama lolipop roma niye bu kadar taktın

snapdroid

snapdroid

Üye
Dostum bende soyle bi olay oldu cihaz s3mini xblast ile lollipop bildirim ikonlari kurdum ikonlarda unlem isareti cikti. Sanirim lollipopda oyle bir olay var ama o veri gelmeme olayi sanirim rom bug ile alakali .

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bende soyle bi olay oldu cihaz s3mini xblast ile lollipop bildirim ikonlari kurdum ikonlarda unlem isareti cikti. Sanirim lollipopda oyle bir olay var ama o veri gelmeme olayi sanirim rom bug ile alakali .
bug olsa forumdaki adamlarda oyle sey yok ??
Xda da romu yapan adam bazı ayarlar yapın demiş ve orda yapacağın şey yazıyor bilmiyorum ya. Ama lolipop roma niye bu kadar taktın
ingilizcem iyi degil bi bakin yaa. rom hosuma gitti

byAndroid

byAndroid

Üye
Xda daki konuda benim yorumda var hatta resimli ekran süresini falan paylaşmıştım. Bi bakıyım senin için

Üst Alt