Galaxy S3 i9300 Galaxy S3 Android Lolipop/5.0 Rom Kurulumu Gayet Basit Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

SaykoHakim

SaykoHakim

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Android Lolipop/5.0 Rom Kurulumu Gayet Basit Anlatım
Herkese merhaba arkadaşlar Galaxy S3 e Android en son Jelly Bean sürümünü verdi ardından S3 e güncellemeler kesildi vereceğim linkteki dosyaları indirerek (çok değil 200mb civarı) hiç bir bilgisi olmayan arkadaşım bile kendi başına Galaxy S3 cihazına rom atabilecek vereceğim Rom Cynogenmodun Romudur ve oldukça stabildir ofiste kullandığım S3 cihazıma bu romu kurdum ve resmen Touchwiz e göre bu rom 10 gömlek ileridedir Kitkat sürümüde mevcut lakin Lolipop (5.0) görsellik ve yenilik + stabilite açısından oldukça kullanışlı diye onu kurmanızı tavsiye ederim Arkadaslar indirdiğiniz Rom dosyasını exSD Cardınıza atın ayrıyetten telefona google play ekleyebilmemiz için bir lik daha verecegim onuda aynı sekılde indirdikten sonra ExSD Cardınıza atın buyrun link ve kurulum videosu iyi forumlar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lolipop Rom Linki:

Gapps Link

anılbaran

anılbaran

Üye
performans açısından nasıla acaba şişme falan yapabilir 4.3 de bile buglar düzelmedi

SaykoHakim

SaykoHakim

Üye
    Konu Sahibi
performans açısından nasıla acaba şişme falan yapabilir 4.3 de bile buglar düzelmedi
Yaklasık 1 aydır kullanıyorum batarya ömrüm uzadı diyebilirim stabiliteyi zaten söylemiyorum bence performansı arttırıyor cunku işlemci yuku hafifliyor.O bıktığım S3 cihazim adeta farklıı bir cihaz gibi görünmeye başladı gözüme Samsungun kendimce gereksiz gördügüm bircok uygulama yok ve daha rahat bir kullanım

Serdar reis

Serdar reis

Üye
Merhaba romu yükledim. Ama supersu yüklediğim halde programlarda görünmüyor. Bundan dolayı titanyum backupa izin vermiyor.ne yapabilirim.

Musti190738

Musti190738

Üye
şarj durumu nasıl resim atarmısınız

SaykoHakim

SaykoHakim

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba romu yükledim. Ama supersu yüklediğim halde programlarda görünmüyor. Bundan dolayı titanyum backupa izin vermiyor.ne yapabilirim.
Kardesim ayarlarda gelistirici aecenekleri ac geleistirici secenekleein icinde root yetkisi vermeyi aktif et kendine

Baris_Aslantas

Baris_Aslantas

Üye
Arkadaşım Romu Yükledim Ama Sürekli Google Hizmetleri Durduruldu Hatası Alıyorum

Baris_Aslantas

Baris_Aslantas

Üye

Üst Alt