Galaxy S4 i9500 Lolipop 5.0.1 Sorunsuz Rusya Romu

fofan

Üye
    Konu Sahibi
Lolipop 5.0.1 Sorunsuz Rusya Romu
Çok araştırdım sonunda oldu.sammonileden indiriyoruz.

Üyelik isteyebilir.5 dk üye olun indirin.Sonra Odin 3.10 indiriyoruz

telefonu downlad moduna aldıktan sonra ap kısman tıklayıp romu gosteriyoruz.Biraz bekletiyo hata denetlemesi yapıyor.Sonra start a basıp 10 dk sonra yeni lolipop yükleniyor.Ben yükledim hiç bir uygulamam resmim gitmedi.Ayrıca telefonda farkedilcek kadar performans artışı gördüm.Birde ScreenMirror sorunu düzelmiş romda.

Tepkiler: killer53, Bahadir_fb ve baby_face_

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Gerçekten yararlı bi konu 4.x.x rusya romu kullanmayanlar beklemek zorunda kalmayacaklar saolun

fofan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

stuxnet

Üye
Root gerektiriyor mu ?

Wi-Fi sorunu oldumu bu sürümü yükledikten sonra?
Yada gözüne çarpan bir hata?

Wi-Fi sorunu oldumu bu sürümü yükledikten sonra?
Yada gözüne çarpan bir hata?
Ben 2 gündür Rusya romunu kullanıyorum, wifi şebeke vs. hiç bir problem yaşamadım. Hatta kitkatta mobil verimi akşam kapatıyordum sabah kalkıp bir bakıyordum kendiliğinden açılmış. Bu rom sayesinde düzeldi.

Negatif yön olarak yeşil tema rengini hiç beğenmedim ve klavye tuşları sanırım küçülmüş yazarken çok sıkıntı çektim ama ikinci gün alıştım artık.

Son düzenleme:
Tepkiler: S_ERKAN36

stuxnet

Üye
i9505 için var mıdır rom kardeşim ?

Bilgi için teşekkürler. Umarım en kısa sürede GT-I9505 için sorunsuz olanı da çıkar. Çünkü ben şu anda 4.4.2 sürümüne ait GT-I9505 Android 4.4.2 Italy I9505XXUFNB8 Room kullanıyorum.

Bilmiyorum @stuxnet ben görmedim. Bi iki forumda sadece 9500'e geldiğini okudum.

stuxnet

Üye
Çıkarsa bu konu altından bilgi verelim birbirimize teşekkürler arkadaşlar

gayet başarlı yukledim sorunsuzçalişiyor ama root gitti yardimi ve emeyi gecen arkadaşlara tşk ederim

Tepkiler: baby_face_

Rahmi06

Üye
Hızlı indirmek isteyenler veya İndirsinler. için ise Bunu indirin. CWM Recovery dosyası indirin. Ben yükledim gayet iyi. Tavsiye ederim.

Turkiyeye guncelleme ne zaman gelir eger cok uzun surecekse bunu yuklemek istiyorum birde nasil yaparim daha hic rom yuklemedim biraz daha detayli anlatirsaniz sevinirim tesekkurler
Birde telefonun cokmesi gibi bir olay olma ihtimali var mi varsa fazla mi bunu ogrenmek istiyorum

Büyük ihtimal uzun sürer, kısa zamanda geleceğini zannetmiyorum. Kendin yükle beklemene gerek yok. On dakikalık işi var.