herşey çok güzel paylaşan arkadaşada teşekürler ama kilitli diyor bunu da bir takip etse arkadaşımız çok iyi olacak ama konuyu açıp gitmeyi tercih etmiş
herşey çok güzel paylaşan arkadaşada teşekürler ama kilitli diyor bunu da bir takip etse arkadaşımız çok iyi olacak ama konuyu açıp gitmeyi tercih etmiş
arkadaşlar bu dosyanın içi trojan virüsü kaynıyor sakın telinize atayım demeyin ben son anda farkettim allahtan virüs programım var ,zaten beeliydi kimse yükleyememiş
arkadaşlar oviden üç beş uygulama indirdim, sonra kartım bozuldu format atınca uygulamalar gitti. şimdi aynı uygulamaları indiremiyorum, messenger da dahil. bu sorunu nasıl aşarız bilgisi olan var mu. tarayıcı çıerezleri silidim. yeni üyelik açıtm nafile. download butonu inaktif..
ovi storeden msn messengeri live i indiriyorum . kurarken tam yarıda bağlantı hatası veriyor 1 değil 2 değil 3 değil bir sorunmu var acaba bir ayar mı yapmak gerekiyor telefona .. hep bu msn yi yüklerken bağlantı neden kopuyor onu anlamıyorum yardımcı olacak arkadaslara tesekkürler