dreamboys69
Üye
-
Konu Sahibi
-
tekrardan diyorum Allah rahmet eylesin
anlamadığım şu neden konu kapatıldı
bence haksızlık bu yapılan
benim deniz gezmişle ilgili yazılan yazılarım silinmesinnhatta silinmicekk
Yanlış anlamışsın Oğuz, mesajlarınız değil, konu komple silindi. Nedeni konunun bazı arkadaşlar tarafından tartışma konusuna dönüştürülmesiydi.
Üst yönetimde görüştük konuyu; biz şimdi bu konuyu tekrar silsek siz tekrar açacaksınız. Karşıt görüşlü arkadaşların birbirlerine saygılı yaklaşmasını bekliyoruz. Kimse kimseyle dalaşmasın, laf vurmaya çalışmasın. Aksi halde, konu tartışma konusuna dönüştürülürse, ilgili arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Bu yönetim olarak son uyarımızdır.
İyi forumlar.
düşüncelerimizi dile getirmek dalaşmak mı oluyor. Ben konu silinmeden önce kendimce bi kaç yorum yaptım ve bazı arkadaşlar "işine gelmiyosa yazma" "anlamadığın mevzulara yorum yapma" türünden cvplar verdiler. ben kimsenin şahsına karşı birşey söylemedim. Olmayan şeylerdende bahsetmedim. Kimseyede yorumumu beğenmiyorsan cvp verme demedim. Forumda siyaset yasaktır kurallara göre. Deniz Gezmiş ve onun gibi diğer kişiler siyasi birer kimliktir. açılan konularda; solculuk, devrimci hareket övülmektedir. O dönemde ülkücü hareketin önde gelen isimleri asıldı. Bizler bilmiyormuyuz konu açmayı, anmayı. Ancak burası siyasi bir forum değil. Butür konuların açılması direkt olarak kuralların ihlalidir. Daha önce biyografi bölümünden çok önemli tecrübeleri var çoğumuzun. Buna sende dahilsin ChavRash. Kesin bir dille alınan kararların tersine hareket edilmektedir. Nezaman eletirsem hep art niyetli ilan edildim. Yöentimin tarafsız olması gerekirken janbergin ve dreamboyun yaptığı açıkca meydan okumadır. Biri konuyu tekrar açıyor diğeride artık kapatılmayacak diyor. Sende diyorsunki tartışma konusuna dönüştürülürse taraflar banlancak. ben şimdi ne yazarsam yazayım karşı taraf işllaki cvp verecek bu şekilde devam edecek bi yerde ipler yine kopacak. Herşey başa saracak.Yanlış anlamışsın Oğuz, mesajlarınız değil, konu komple silindi. Nedeni konunun bazı arkadaşlar tarafından tartışma konusuna dönüştürülmesiydi.
Üst yönetimde görüştük konuyu; biz şimdi bu konuyu tekrar silsek siz tekrar açacaksınız. Karşıt görüşlü arkadaşların birbirlerine saygılı yaklaşmasını bekliyoruz. Kimse kimseyle dalaşmasın, laf vurmaya çalışmasın. Aksi halde, konu tartışma konusuna dönüştürülürse, ilgili arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Bu yönetim olarak son uyarımızdır.
İyi forumlar.
düşüncelerimizi dile getirmek dalaşmak mı oluyor. Ben konu silinmeden önce kendimce bi kaç yorum yaptım ve bazı arkadaşlar "işine gelmiyosa yazma" "anlamadığın mevzulara yorum yapma" türünden cvplar verdiler. ben kimsenin şahsına karşı birşey söylemedim. Olmayan şeylerdende bahsetmedim. Kimseyede yorumumu beğenmiyorsan cvp verme demedim. Forumda siyaset yasaktır kurallara göre. Deniz Gezmiş ve onun gibi diğer kişiler siyasi birer kimliktir. açılan konularda; solculuk, devrimci hareket övülmektedir. O dönemde ülkücü hareketin önde gelen isimleri asıldı. Bizler bilmiyormuyuz konu açmayı, anmayı. Ancak burası siyasi bir forum değil. Butür konuların açılması direkt olarak kuralların ihlalidir. Daha önce biyografi bölümünden çok önemli tecrübeleri var çoğumuzun. Buna sende dahilsin ChavRash. Kesin bir dille alınan kararların tersine hareket edilmektedir. Nezaman eletirsem hep art niyetli ilan edildim. Yöentimin tarafsız olması gerekirken janbergin ve dreamboyun yaptığı açıkca meydan okumadır. Biri konuyu tekrar açıyor diğeride artık kapatılmayacak diyor. Sende diyorsunki tartışma konusuna dönüştürülürse taraflar banlancak. ben şimdi ne yazarsam yazayım karşı taraf işllaki cvp verecek bu şekilde devam edecek bi yerde ipler yine kopacak. Herşey başa saracak.
Yada antidemokratik bi şekilde üstü kapalı "kapa çeneni" dmeye getiriliyor.Artık diyecek sözüm yok. Bu foruma yazık oluyor yazık ediyorsunuz.
canım kardeşim bu siyaset değil sadece anmak için acılan bi konu,denizi ve arkadaşlarını sevmeyen olabilir ozaman o kişilerde hiç konuyu bile okumasınlar ne gerek var yanı hem rahmetli olmuş olabilirler ama herzaman aklımızda ve yüreğimizdeler huzur içinde yatsınlarAsıl yazık olan da şua nda hayatta olmayan bir kişi yüzünden birbirinize düşüyorsunuz bence de artık forumda siyasi konular olmasın
Yıllar önce amerikanın başımıza bela olacağını büyük bi sitemle haykırdı insanlara Tam bağımsız Türkiye istiyoruz dedi onu kimse dinlemedi şimdi ise ne acıdır ki bugerçekle yüzyüzeyiz.Tam bu noktada sana bi soru sormak istiyorum izninle!Sen bu vatan için ne yaptın?Bu canım vatanımın yabancıların manda ve himayesinedn kurtarmak için ne yaptın?Boş yere kendini harcayan gençlerden biri. Bu tip insanları öğrendikçe içim acıyor. Ve ne yazık ki böyle boş yere kendini heba eden,vatanı kurtarayım deyip de hiçbir şey yapamadan yitip giden hala birçok insan var. Yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?