El~PisToLeRo
Üye
okulum 3:35te bitiyor 6ya kadar dershanem oluyo eve 7de gidiyorum ne güzel deşarj...
- - - Eklendi - - -
okulum 3:35te bitiyor 6ya kadar dershanem oluyo eve 7de gidiyorum ne güzel deşarj...
7'den sonra gün bitiyo mu?
- - - Eklendi - - -
7'den sonra gün bitiyo mu?

oğuazhan ve el pistaro karşılaştırıyorum da sizi biriniz 8.sınıf(?) diğeriniz üniversiteye gidiyor aranızda alaka bile yok yani eskiden derdim bunlardan zorumu var diye şu an lisedeyim adamın anasını ağlatıyorlar üniversitede önüme çıkacakları düşününce kaçıncı kattayız diye düşünüyorum![]()
ve ben kaçıyorum
Oğuzhan lise 2
ya bu adam 8.sınıf değilmiydievet evet çok iyi hatırlıyorumsaçma çünkü bakan söyledi devamsızlık hakkı 20'den 45'e çıkarılacak diye![]()
ve ben kaçıyorumya bu adam 8.sınıf değilmiydi

saçma çünkü bakan söyledi devamsızlık hakkı 20'den 45'e çıkarılacak diye![]()
ama öyle hatırlıyordum ya
nasıl bu karara vardın ki![]()

keşke matematik sınavına son 10 dakika çalıştığımı hatırlıyorum kağıt değiş tokuşları felan bayağı iş çevirirdik şimdikiler maşallah sensör kafayı çevir pat diye bakıyorçok şükür 8. Sınıfı çoktan bitirdimama yine de o zamanları özlüyorum keşke 8. Sınıfta olsam...
bu sene geometri:belki ing: %70 temel elektro : kesin gözüyle bakarımBende sorumlu kaldım anatomiden yavkeşke ilkokulda olsam.