Liselerde Yeni Yasalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
okulum 3:35te bitiyor 6ya kadar dershanem oluyo eve 7de gidiyorum ne güzel deşarj...

- - - Eklendi - - -

okulum 3:35te bitiyor 6ya kadar dershanem oluyo eve 7de gidiyorum ne güzel deşarj...

7'den sonra gün bitiyo mu?

__xXx__

__xXx__

Üye
biz anlıyoruz paşa siz anlamıyorsunuz iş işten geçtikten sonra anlayacaksınız üzücü olan o

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
harbiden anlamıyorrsunuz yav.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Anlamamakla ne alakası var senin üniversiteye hazırlanman için yeni bi yasa mı yapmalılar? Tek hazırlanan sen misin?
7'de git eve yemegni falan ye çık git gez dolas izmirdesin daha ne diyeyim sana oguzhan.Desarj illa okuldan kacarak mı olunuyo? Gece 7 den sonra bi desarj ederdim kendimi izmirde olsam bida 2 sene sarj olmazdım o derece.
Ama kolay yol kaçmak diyosan,zor olan üniversiteye hazırlanmayı seçmeyecektin.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
7den sonra dersleri boşver zaten yarına ödevin yok sınavın yok kimse çok ders çalışarak senin önüne geçmiyor aa saatlerce ders mers uğraştın üstelik hiç yorgun değilsin ve dışarı çıkıp dolaşabilirsin hayat ne güzel değil mi arkadaşlar(!)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir de bizim üniversitede her yıl değişen yönetmelik var. Geçme notu 45'ten 55'e yükseliyor. Hangi notların çan eğrisine girdiği tam bir muamma. Müdürün bile haberi yok. Herşey karman çorman bir sistemimiz var.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tamam oguzhan sen haklısın biz hiç liseli olmadık anamızda üniversiteli dogduk hiç ders çalısmadık.
Haftaya benim final haftam ve sen üniversite için 2 sınava senelerce çalısırken ben 8-9 sınava 1 hafta içinde çalısıcam ve çalısıyorum ve vaktim bol geziyorum dolasıyorum burda takılıyorum ve gördügüm sende hep burdasın gerek mobil gerek pc?
Simdi diyebilirsin bizim sınavlar zor.Bi sorularımızı görsen o soruyu çözdügünde ölümsüzlügü bulmus gibi sevinirsin.
Yani vakit her zaman vardır 1 saat ödevlere ayırsan geriye kalan sürede rahatca 2-3 saatte izmiri alt üst edersin.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
oğuazhan ve el pistaro karşılaştırıyorum da sizi biriniz 8.sınıf(?) diğeriniz üniversiteye gidiyor aranızda alaka bile yok yani eskiden derdim bunlardan zorumu var diye şu an lisedeyim adamın anasını ağlatıyorlar üniversitede önüme çıkacakları düşününce kaçıncı kattayız diye düşünüyorum :oke:

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
oğuazhan ve el pistaro karşılaştırıyorum da sizi biriniz 8.sınıf(?) diğeriniz üniversiteye gidiyor aranızda alaka bile yok yani eskiden derdim bunlardan zorumu var diye şu an lisedeyim adamın anasını ağlatıyorlar üniversitede önüme çıkacakları düşününce kaçıncı kattayız diye düşünüyorum :oke:

Oğuzhan lise 2

Türe

Türe

Üye
saçma çünkü bakan söyledi devamsızlık hakkı 20'den 45'e çıkarılacak diye |-)

__xXx__

__xXx__

Üye
saçma çünkü bakan söyledi devamsızlık hakkı 20'den 45'e çıkarılacak diye |-)

bakanlar çok şey diyor hocam bir soylediklerinin diğerini tuttuğu kaç defa görülmüş

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çok şükür 8. Sınıfı çoktan bitirdim :D ama yine de o zamanları özlüyorum keşke 8. Sınıfta olsam...

spy ghost

spy ghost

Üye
çok şükür 8. Sınıfı çoktan bitirdim :D ama yine de o zamanları özlüyorum keşke 8. Sınıfta olsam...
keşke matematik sınavına son 10 dakika çalıştığımı hatırlıyorum kağıt değiş tokuşları felan bayağı iş çevirirdik şimdikiler maşallah sensör kafayı çevir pat diye bakıyor

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Bende sorumlu kaldım anatomiden yav :( keşke ilkokulda olsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...