lisedeyken hiç sevgilisi olmayan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenmile

greenmile

Üye
peki bu arkadaşlar evlenmeyi düşünüyorlar mı?:)

__xXx__

__xXx__

Üye
peki bu arkadaşlar evlenmeyi düşünüyorlar mı?:)
kardeşim düşünüyoruz da herşeyin bi yeri zamanı var şimdi sevgili ayağına takılanların çoğu gönül eğlendiriyor ben gerçekten beni sevecek biri olursa evlenirim ve sevgilim demem eşim,hayat yoldaşım derim ama dediğim gibi zamanı gelince olur şimdi hayatımı kazanmam lazım geleceğim sağlam olsun önce

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
greenmile

greenmile

Üye
kardeşim düşünüyoruz da herşeyin bi yeri zamanı var şimdi sevgili ayağına takılanların çoğu gönül eğlendiriyor ben gerçekten beni sevecek biri olursa evlenirim ve sevgilim demem eşim,hayat yoldaşım derim ama dediğim gibi zamanı gelince olur şimdi hayatımı kazanmam lazım geleceğim sağlam olsun önce

sevgili olmadan birini nasıl tanıyacaksın?Kaldı ki Türkiye Şartlarında tüm hayatını yoluna koyabilmek için 30 yaşını görmen gerekli (miras falan yoksa) kaç yaşında tanıyacaksın,onu seveceksin,güveneceksin de evleneceksin.

__xXx__

__xXx__

Üye

sevgili olmadan birini nasıl tanıyacaksın?Kaldı ki Türkiye Şartlarında tüm hayatını yoluna koyabilmek için 30 yaşını görmen gerekli (miras falan yoksa) kaç yaşında tanıyacaksın,onu seveceksin,güveneceksin de evleneceksin.
vallaha mirasta var gelecekte iyi bi işim olmasına nden olacak mesleğe de sahip olmak için adım adım ilerliyorum birini tanımaya sıra gelince de çok şükür annem babam hayattalar onlar bana birilerini önerirler bende aklıma yatarsa evet derim gider isteriz ben bu devirde ki aşka sevgiye bilmemneye inanmıyorum ha olmazsa da olmaz insan illa evlenecek veya bi bayan ile birlikte olacak değil ya

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o yasa kadar istememis.hayatini duzene sokma derdinde:D seni gorcez.d bkac ay sonra asik oldum dye konu acma da furki:D
işim yok kızlarla. Hafta içi ders çalışıyorum. Hafta sonu maxicepten ve ps3ten vakit kalmıyor:ehe

----------Eklendi @ 17:00:38 ---------- Yazıldı @ 16:59:25 ----------

hem bana göre kız zor bulunur. :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
işim yok kızlarla. Hafta içi ders çalışıyorum. Hafta sonu maxicepten ve ps3ten vakit kalmıyor:ehe----------Eklendi @ 17:00:38 ---------- Yazıldı @ 16:59:25 ----------hem bana göre kız zor bulunur. :ehe
ben bulurum sana rizeden:ehe:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
greenmile

greenmile

Üye
vallaha mirasta var gelecekte iyi bi işim olmasına nden olacak mesleğe de sahip olmak için adım adım ilerliyorum birini tanımaya sıra gelince de çok şükür annem babam hayattalar onlar bana birilerini önerirler bende aklıma yatarsa evet derim gider isteriz ben bu devirde ki aşka sevgiye bilmemneye inanmıyorum ha olmazsa da olmaz insan illa evlenecek veya bi bayan ile birlikte olacak değil ya

görücü usulü sana uyuyorsa tabiki bu da bir yol olmadı izdivaç programları var

----------Eklendi @ 18:22:34 ---------- Yazıldı @ 18:21:21 ----------

valla benim ünide de olmassa vatikanda rahipliğe başlıycam :D

:ehe

__xXx__

__xXx__

Üye

valla benim ünide de olmassa vatikanda rahipliğe başlıycam :D
ah be kardeşim alınma ama hristiyanlığa özenme imam ol bari:D ayrıca üni de de olmassa diye başlayan cümleler kurmayın her zaman olduğu gibi üni de de erkekler damızlık öküz gibi kız peşinde koşuyo sınıftan bi arkadaşım sırf kız ayarlayacağım diye derslere girmedi şimdide 1. sınıfı tekrar okuyo

enginzz

enginzz

Üye
:ehewalla ya

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
ah be kardeşim alınma ama hristiyanlığa özenme imam ol bari:D ayrıca üni de de olmassa diye başlayan cümleler kurmayın her zaman olduğu gibi üni de de erkekler damızlık öküz gibi kız peşinde koşuyo sınıftan bi arkadaşım sırf kız ayarlayacağım diye derslere girmedi şimdide 1. sınıfı tekrar okuyo
imam da oluruz sorun değil :D
öyle tipleri bilirim.sanki okumaya değil kız ayarlamaya gidiyolar :D

enginzz

enginzz

Üye
ole tıp cokk

phasan

phasan

Üye
benim yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...