Tuba.Erva
Üye
cocuk ünvdeym dyobenim gibi bi insan daha![]()
: yasina bi bak sen önce
:cocuk ünvdeym dyobenim gibi bi insan daha![]()
: yasina bi bak sen önce
:sonuçta olmasını istemiyor. Ben de istemiyorum.cocuk ünvdeym dyo: yasina bi bak sen önce
:

cocuk ünvdeym dyo: yasina bi bak sen önce
:

kardeşim düşünüyoruz da herşeyin bi yeri zamanı var şimdi sevgili ayağına takılanların çoğu gönül eğlendiriyor ben gerçekten beni sevecek biri olursa evlenirim ve sevgilim demem eşim,hayat yoldaşım derim ama dediğim gibi zamanı gelince olur şimdi hayatımı kazanmam lazım geleceğim sağlam olsun öncepeki bu arkadaşlar evlenmeyi düşünüyorlar mı?![]()
kardeşim düşünüyoruz da herşeyin bi yeri zamanı var şimdi sevgili ayağına takılanların çoğu gönül eğlendiriyor ben gerçekten beni sevecek biri olursa evlenirim ve sevgilim demem eşim,hayat yoldaşım derim ama dediğim gibi zamanı gelince olur şimdi hayatımı kazanmam lazım geleceğim sağlam olsun önce
vallaha mirasta var gelecekte iyi bi işim olmasına nden olacak mesleğe de sahip olmak için adım adım ilerliyorum birini tanımaya sıra gelince de çok şükür annem babam hayattalar onlar bana birilerini önerirler bende aklıma yatarsa evet derim gider isteriz ben bu devirde ki aşka sevgiye bilmemneye inanmıyorum ha olmazsa da olmaz insan illa evlenecek veya bi bayan ile birlikte olacak değil ya
sevgili olmadan birini nasıl tanıyacaksın?Kaldı ki Türkiye Şartlarında tüm hayatını yoluna koyabilmek için 30 yaşını görmen gerekli (miras falan yoksa) kaç yaşında tanıyacaksın,onu seveceksin,güveneceksin de evleneceksin.
o yasa kadar istememis.hayatini duzene sokma derdindesonuçta olmasını istemiyor. Ben de istemiyorum.![]()
seni gorcez.d bkac ay sonra asik oldum dye konu acma da furki
işim yok kızlarla. Hafta içi ders çalışıyorum. Hafta sonu maxicepten ve ps3ten vakit kalmıyoro yasa kadar istememis.hayatini duzene sokma derdindeseni gorcez.d bkac ay sonra asik oldum dye konu acma da furki
![]()

ben bulurum sana rizedenişim yok kızlarla. Hafta içi ders çalışıyorum. Hafta sonu maxicepten ve ps3ten vakit kalmıyor----------Eklendi @ 17:00:38 ---------- Yazıldı @ 16:59:25 ----------hem bana göre kız zor bulunur.
![]()
:valla benim ünide de olmassa vatikanda rahipliğe başlıycamvallaha ne ilk ne orta okulda ne de lisede sevgilim oldu şimdi üni deyim şimdide olmasını istemiyorum![]()

valla benim ünide de olmassa vatikanda rahipliğe başlıycam![]()

guzeldivalla benim ünide de olmassa vatikanda rahipliğe başlıycam![]()
:ehe yazdıktan sonra iki nokta koymayı bırakguzeldi:
böyle meselavallaha mirasta var gelecekte iyi bi işim olmasına nden olacak mesleğe de sahip olmak için adım adım ilerliyorum birini tanımaya sıra gelince de çok şükür annem babam hayattalar onlar bana birilerini önerirler bende aklıma yatarsa evet derim gider isteriz ben bu devirde ki aşka sevgiye bilmemneye inanmıyorum ha olmazsa da olmaz insan illa evlenecek veya bi bayan ile birlikte olacak değil ya

ah be kardeşim alınma ama hristiyanlığa özenme imam ol bari
ayrıca üni de de olmassa diye başlayan cümleler kurmayın her zaman olduğu gibi üni de de erkekler damızlık öküz gibi kız peşinde koşuyo sınıftan bi arkadaşım sırf kız ayarlayacağım diye derslere girmedi şimdide 1. sınıfı tekrar okuyoimam da oluruz sorun değilah be kardeşim alınma ama hristiyanlığa özenme imam ol bariayrıca üni de de olmassa diye başlayan cümleler kurmayın her zaman olduğu gibi üni de de erkekler damızlık öküz gibi kız peşinde koşuyo sınıftan bi arkadaşım sırf kız ayarlayacağım diye derslere girmedi şimdide 1. sınıfı tekrar okuyo