Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
Dans kursuna git.Ben gittiğim zamanlarda elimi uzattığımda en kötü üç kız geliyorduNeden ben acı çekerken gülüyorsun ?!?![]()
Hayatim boyunca bir Kiz eli bile tutmadım ben![]()
![]()

Dans kursuna git.Ben gittiğim zamanlarda elimi uzattığımda en kötü üç kız geliyorduNeden ben acı çekerken gülüyorsun ?!?![]()
Hayatim boyunca bir Kiz eli bile tutmadım ben![]()
![]()

bizim okulda 30-40 tane vardı kız.onların da çoğu erkek fatmaydıBizim Lisede Kız Yok.Meslek Lisesi 2100 Öğrenci Var 300 Öğrenci Kız

).olacagını da sanmıyorum.bence tipim kötü,ayrıca hangi insana yaklaşmak istesem ya benden kaçıyor ya da bana sahte davranıyor.valla bu gidişle sonum ne olacak merak ediyorum.acaba "tipim yerinde mi?" diye bi konuda ben mi açsam 
hangi okul![]()
sağlık meslek lisesi 
valla şu zamana kadar ne lisede ne de ilkokulda sevgilim oldu(bie kız lisesine gidiyom).olacagını da sanmıyorum.bence tipim kötü,ayrıca hangi insana yaklaşmak istesem ya benden kaçıyor ya da bana sahte davranıyor.valla bu gidişle sonum ne olacak merak ediyorum.acaba "tipim yerinde mi?" diye bi konuda ben mi açsam
![]()

ac senın tipinid bakarzvalla şu zamana kadar ne lisede ne de ilkokulda sevgilim oldu(bie kız lisesine gidiyom).olacagını da sanmıyorum.bence tipim kötü,ayrıca hangi insana yaklaşmak istesem ya benden kaçıyor ya da bana sahte davranıyor.valla bu gidişle sonum ne olacak merak ediyorum.acaba "tipim yerinde mi?" diye bi konuda ben mi açsam
![]()

yok abla kalsın
ac senın tipinid bakarz![]()

150 neresi oluyor????burarnın saglık meslekteki kızlar çok nmüthiş 90 60 150 ama malesef ben öğretmen lisesine gidiyorum----------Eklendi @ 14:08:53 ---------- Yazıldı @ 14:07:22 ----------bizim meslek lsiesinde 3tane kız var galiba kötü yola düşmüşler![]()

ilkokulda aynısınfıtan 6 kızla çıkmıstım ama lise biraz pasif geçti 4 yıl da işte 4-5 kız![]()
Aynen oyle
sımdıde tek eşten yanasın .)

benim gibi bi insan dahavallaha ne ilk ne orta okulda ne de lisede sevgilim oldu şimdi üni deyim şimdide olmasını istemiyorum![]()

vallaha ne ilk ne orta okulda ne de lisede sevgilim oldu şimdi üni deyim şimdide olmasını istemiyorum![]()
Gelin size bi sarılayım yok yok sarılmayayım simdi yanlıs anlayacaklarbenim gibi bi insan daha![]()