lisedeyken hiç sevgilisi olmayan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:ehe

greenmile

greenmile

Üye
meslek lisesi memleket meselesi :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla şu zamana kadar ne lisede ne de ilkokulda sevgilim oldu(bie kız lisesine gidiyom :D).olacagını da sanmıyorum.bence tipim kötü,ayrıca hangi insana yaklaşmak istesem ya benden kaçıyor ya da bana sahte davranıyor.valla bu gidişle sonum ne olacak merak ediyorum.acaba "tipim yerinde mi?" diye bi konuda ben mi açsam :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye

ithal erkek kabul etmiyoruz sonra kişi başına düşen kız sayısı azalıyor :ehe :d: sağlık meslek lisesi :D

----------Eklendi @ 00:18:45 ---------- Yazıldı @ 00:15:54 ----------

valla şu zamana kadar ne lisede ne de ilkokulda sevgilim oldu(bie kız lisesine gidiyom :D).olacagını da sanmıyorum.bence tipim kötü,ayrıca hangi insana yaklaşmak istesem ya benden kaçıyor ya da bana sahte davranıyor.valla bu gidişle sonum ne olacak merak ediyorum.acaba "tipim yerinde mi?" diye bi konuda ben mi açsam :D

1. si daha 15 yaşındasın olm bismillah :D
2. si de sen izmir de bunu diyorsan biz napalım be kardeş :d:

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ac senın tipinid bakarz :D

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe:ehe

'Patron

'Patron

Üye
ilkokulda aynısınfıtan 6 kızla çıkmıstım ama lise biraz pasif geçti 4 yıl da işte 4-5 kız :)

kpln04

kpln04

Üye
lise daha bitmedi 1 hakkımız daha var ama olmicak gibi :D

----------Eklendi @ 01:11:40 ---------- Yazıldı @ 01:06:10 ----------

burarnın saglık meslekteki kızlar çok nmüthiş 90 60 150 ama malesef ben öğretmen lisesine gidiyorum----------Eklendi @ 14:08:53 ---------- Yazıldı @ 14:07:22 ----------bizim meslek lsiesinde 3tane kız var galiba kötü yola düşmüşler :D
150 neresi oluyor????:D

enginzz

enginzz

Üye
benım warlardı :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Saka yapıyorum yahu :ah

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
benim varken çok dertliydim. Sevgili gitti dertler bitti :aha:

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha ne ilk ne orta okulda ne de lisede sevgilim oldu şimdi üni deyim şimdide olmasını istemiyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...