lisedeyken hiç sevgilisi olmayan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Benim yoktu.Birine aşıktım o da bana bakmadı.Sonra geçen gün bulmuş beni face'ten eklemiş.Şimdi o asılıyor ben yüz vermiyorum.Takma takma,bu hayatta en son üzüleceğin şey bir sevgilinin olmayışı olsun inan bana

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Benim yoktu.Birine aşıktım o da bana bakmadı.Sonra geçen gün bulmuş beni face'ten eklemiş.Şimdi o asılıyor ben yüz vermiyorum.Takma takma,bu hayatta en son üzüleceğin şey bir sevgilinin olmayışı olsun inan bana
:ehe: pihh

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
gerçekten de öyle olsa ne olur olmasa ne olur :islik

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
burarnın saglık meslekteki kızlar çok nmüthiş 90 60 150 ama malesef ben öğretmen lisesine gidiyorum----------Eklendi @ 14:08:53 ---------- Yazıldı @ 14:07:22 ----------bizim meslek lsiesinde 3tane kız var galiba kötü yola düşmüşler :D
150 ne ya:ehe:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
19 senedir tık yok.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
EmMANUEL

• Beğen
Tepkiler: greenmile
wildtiger223

wildtiger223

Üye
elizabeth diyorsun :)
:D :D :D :ehe :ehebende takmazdım lisedeyken kızları üniversiteye gidioz yine takmıyorum boş verin bunları boş işler. 25 yaşından önce daha takmam özgürlük en güzeli. Kızın biri ile çıkarken başkasına bakamıosun ama bu halde her türlüsüne bakarsın :ehe :ehe :ehe

greenmile

greenmile

Üye
:D :D :D :ehe :ehebende takmazdım lisedeyken kızları üniversiteye gidioz yine takmıyorum boş verin bunları boş işler. 25 yaşından önce daha takmam özgürlük en güzeli. Kızın biri ile çıkarken başkasına bakamıosun ama bu halde her türlüsüne bakarsın :ehe :ehe :ehe

günü birlik çadır kur zor mu bu kadar :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
lisede sevgiliyi ne yapcan günlük yada haftalık asklar onlar işi yapana kadar devam eder :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

yasına göre olgun bırını bulursan zaten özgürlugunu kısıtlamaz bellı sınırlar ıcınde :) 25den snrada yas gıdıyo bı sekılde .)

greenmile

greenmile

Üye
çadır mı ne çadırı rock and coke mu var bi yerde?

:ehe 25 e kadar kızlarla işin olmazsa o yaştan sonra işinin olması zorlaşır,biraz ortamın havasını solumak gerek.Sen şimdi kızları takmıyorum diyorsun belli ki başka ilgi alanları bulmuşsun nedir onlar?

wildtiger223

wildtiger223

Üye
yasına göre olgun bırını bulursan zaten özgürlugunu kısıtlamaz bellı sınırlar ıcınde :) 25den snrada yas gıdıyo bı sekılde .)
olgun derken ? Olgun kız mı kaldı ablam ya? Nereye baksan kızlar uçuyo ayağı yer gören mi var? Bu yüzden pek takmıcaksın bence kız işlerini. Önce meslek tam yerine oturacak düzenli maaşını bankadan çekmeye başlıyacan sonra kızlara bakarsın. :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
olgun derken ? Olgun kız mı kaldı ablam ya? Nereye baksan kızlar uçuyo ayağı yer gören mi var? Bu yüzden pek takmıcaksın bence kız işlerini. Önce meslek tam yerine oturacak düzenli maaşını bankadan çekmeye başlıyacan sonra kızlara bakarsın. :)
senın düşünce yanlış 25 den snra o işler zor biraz

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

orası Allahn emrı zaten
sen kendıne güvenmeden ayagın yere basmadan zaten hıcbıseye kalkısma :)
gerısı gelır
ama o dusuncende yanlıs bulmasını bılırsen elbet cıkar ha sen suan sıcak bakmadıgından böyle dusunmen normal

wildtiger223

wildtiger223

Üye
sıcak bakıyordum aslında bundan 3-4 yıl önce hatta ileri dönük bir sıcaklıktı şiirler destanlar yazmıştım o zamanlar ama değmezmiş. O günden beri bırak sıcak bakmayı hiç bakmıyorum. Ona yazdığım Bir şiirimi burda yayınlasam belki neden şimdi bukadar soğuk baktığımı anlardınız. Yalanmış hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...