Benim yoktu.Birine aşıktım o da bana bakmadı.Sonra geçen gün bulmuş beni face'ten eklemiş.Şimdi o asılıyor ben yüz vermiyorum.Takma takma,bu hayatta en son üzüleceğin şey bir sevgilinin olmayışı olsun inan bana
: pihhgerçekten de öyle olsa ne olur olmasa ne olurBenim yoktu.Birine aşıktım o da bana bakmadı.Sonra geçen gün bulmuş beni face'ten eklemiş.Şimdi o asılıyor ben yüz vermiyorum.Takma takma,bu hayatta en son üzüleceğin şey bir sevgilinin olmayışı olsun inan bana

150 ne yaburarnın saglık meslekteki kızlar çok nmüthiş 90 60 150 ama malesef ben öğretmen lisesine gidiyorum----------Eklendi @ 14:08:53 ---------- Yazıldı @ 14:07:22 ----------bizim meslek lsiesinde 3tane kız var galiba kötü yola düşmüşler![]()
:150 ne ya:
abla ne zaman mesaj yazsam hep saniye farkıyla önce yazıyorsun 
evet koccaman yarım dünya150 ne ya:
saglign kizlari guzeldr.ona yanlisi raslamis.devet koccaman yarım dünya
saglik olsunabla ne zaman mesaj yazsam hep saniye farkıyla önce yazıyorsun
![]()

19 senedir tık yok.

elizabeth diyorsun![]()
bende takmazdım lisedeyken kızları üniversiteye gidioz yine takmıyorum boş verin bunları boş işler. 25 yaşından önce daha takmam özgürlük en güzeli. Kızın biri ile çıkarken başkasına bakamıosun ama bu halde her türlüsüne bakarsın

![]()
![]()
![]()
![]()
bende takmazdım lisedeyken kızları üniversiteye gidioz yine takmıyorum boş verin bunları boş işler. 25 yaşından önce daha takmam özgürlük en güzeli. Kızın biri ile çıkarken başkasına bakamıosun ama bu halde her türlüsüne bakarsın
![]()
![]()
![]()

çadır mı ne çadırı rock and coke mu var bi yerde?günü birlik çadır kur zor mu bu kadar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
25den snrada yas gıdıyo bı sekılde .)çadır mı ne çadırı rock and coke mu var bi yerde?
25 e kadar kızlarla işin olmazsa o yaştan sonra işinin olması zorlaşır,biraz ortamın havasını solumak gerek.Sen şimdi kızları takmıyorum diyorsun belli ki başka ilgi alanları bulmuşsun nedir onlar?olgun derken ? Olgun kız mı kaldı ablam ya? Nereye baksan kızlar uçuyo ayağı yer gören mi var? Bu yüzden pek takmıcaksın bence kız işlerini. Önce meslek tam yerine oturacak düzenli maaşını bankadan çekmeye başlıyacan sonra kızlara bakarsın.yasına göre olgun bırını bulursan zaten özgürlugunu kısıtlamaz bellı sınırlar ıcınde25den snrada yas gıdıyo bı sekılde .)

senın düşünce yanlış 25 den snra o işler zor birazolgun derken ? Olgun kız mı kaldı ablam ya? Nereye baksan kızlar uçuyo ayağı yer gören mi var? Bu yüzden pek takmıcaksın bence kız işlerini. Önce meslek tam yerine oturacak düzenli maaşını bankadan çekmeye başlıyacan sonra kızlara bakarsın.![]()
olgun derken ? Olgun kız mı kaldı ablam ya? Nereye baksan kızlar uçuyo ayağı yer gören mi var? Bu yüzden pek takmıcaksın bence kız işlerini. Önce meslek tam yerine oturacak düzenli maaşını bankadan çekmeye başlıyacan sonra kızlara bakarsın.![]()