Lise okulda sigara

Sponsorlu Bağlantılar

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Lise okulda sigara
Arkadaslar 9 a gidiyom okul sınırları içinde sigara icme cezası nedir + Öğretmen iciyor elimde kanıt var foto nereye sikayet etmeliyim veya soruşturma için ? En az bi sorusturma çıkartmam lzm hakkında

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker

Uhops

Uhops

Üye

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Giris diyor nasıl olcak?

Sixee1905

Sixee1905

Üye
Müfettiş ne desin bakicak resme hadi gel hocam 2 de biz icelim diycek

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Beni ztn disipline veriyor hoca ondan yapıyorum istiklal marsina katilmamisim sınıfta 3 ,5 kisi vardı biz saklanıyor duk sonra hoca geldi birisjne tokat biz direk istiklal marsina kostuk hoca arkamizdan bagirmis duymadık ama sahidimde var istiklal marsina katıldım gördü arkadaslar bn suan istiklal marsindan kacmakdan suclanicam ama bütün suçlamaları reddedicem çünkü istiklal marsindadydim neyse hoca hergün okul sınırları icinde sigara iciyor pro makina ile cekcem fotoyu ztn bu cuma oldu olay

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Arkadaslar 9 a gidiyom okul sınırları içinde sigara icme cezası nedir + Öğretmen iciyor elimde kanıt var foto nereye sikayet etmeliyim veya soruşturma için ? En az bi sorusturma çıkartmam lzm hakkında
Cakal :eheKesin hocaya gicik kapiyorsun :ehe

Son düzenleme:
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ceza almadan yorumunu sil @BrainHacker

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Noldu bn bisey göremedim yorumda??

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Sil veya rahatsızlık çıkmasın herkes için en iyisi benim derdim bu degilde disiplin cezası alırsam yanarım herseyi bırak ztn hocaların yüzüne bakamam

Yönetici tarafından düzenlendi:

The melle

Üye
istiklal marşından kaçtıysan sonuna kadar inkar et. Kamera kaydı gösterseler bile bu ben değilim de :D birşey yapamazlar öyle. Hocayı şikayet etmeyi de unut sen. O hoca okulda kovaya da vursa birşey yapmazlar.

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
istiklal marşından kaçtıysan sonuna kadar inkar et. Kamera kaydı gösterseler bile bu ben değilim de :D birşey yapamazlar öyle. Hocayı şikayet etmeyi de unut sen. O hoca okulda kovaya da vursa birşey yapmazlar.
Kaçmadim girmicektim sinfitaydik hoca geldi 1 kisiye tokadı vurdu bizde dışarı kaçtık kaçtık derken istiklal marsini okumaya gitik okuduk hoca derseyken geldi aldı bizi biz gene inkar ettik hoca dedi hocam yanlış yaptık affedin deseydiniz bisey yapmicaktim dedi biz genede inkar ettik numara yı aldı okul noyu bide sınıfı ama hoca geldiginde bizi sıranın arkasında saklanirken gördü ama biz sonra gittik okumaya şahit de var kactane bn gene savunma olarak asılsız suçlamaları reddediyom dicem bn istiklal marsiini okudum siradaydim sahidim de var dicem baska napabilirim ztn ? Ama ceza alırsam bidaha istiklal marsi fln okumam

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Kaçmadim girmicektim sinfitaydik hoca geldi 1 kisiye tokadı vurdu bizde dışarı kaçtık kaçtık derken istiklal marsini okumaya gitik okuduk hoca derseyken geldi aldı bizi biz gene inkar ettik hoca dedi hocam yanlış yaptık affedin deseydiniz bisey yapmicaktim dedi biz genede inkar ettik numara yı aldı okul noyu bide sınıfı ama hoca geldiginde bizi sıranın arkasında saklanirken gördü ama biz sonra gittik okumaya şahit de var kactane bn gene savunma olarak asılsız suçlamaları reddediyom dicem bn istiklal marsiini okudum siradaydim sahidim de var dicem baska napabilirim ztn ? Ama ceza alırsam bidaha istiklal marsi fln okumam
İstiklal marşını hoca için mi okuyorsun? :hih:

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
İstiklal marşını hoca için mi okuyorsun? :hih:
Ya alakası yok ta hoca gelmişti işte sonra istiklal marsini okumsys gittik
Okumam dedigim okuduğum halde ceza alırsam diyom hem istiklal marsinda olcam hemde ceza ...

The melle

Üye
birşey olmaz dert etme bunu. Inkar et birşey yapamazlar. Sırf göz korkutmak için öyle yapıyordur.

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Yapcak biseyim yok rezil oldum offf hocalar da duyacak

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Konu İzlemesini Durdur :perde:

• Beğen