Lise okulda sigara

Sponsorlu Bağlantılar

Mert

Mert

Üye
9. sınıfsın diye korkutmaya çalışmış. Bir şey yapmaz. Yaparsa da dedikleri gibi inkar et. Ama sakın şikayete falan kalkma. Öğretmene hiçbir şey olmaz. Ama 4 sene ne çekersin kimse bilemez.

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
9. sınıfsın diye korkutmaya çalışmış. Bir şey yapmaz. Yaparsa da dedikleri gibi inkar et. Ama sakın şikayete falan kalkma. Öğretmene hiçbir şey olmaz. Ama 4 sene ne çekersin kimse bilemez.
Ztn dersleride düzeltmistim bu arada cift dikisim :SS isin kötü yanı ama sicilime islemesini istemiyom başıma bela olmasını yani mesala adam öldürsen sicilin kayar ama böyle birsey yüzüne de sicilimin batması nı istemiyom bu arada kamera kayıt fln hicbir delil yok elinde sadede sıranın altında saklanirken gördü ama sonra sınıftan çıktım törene giderkende yanlarında n gecerken arkadaşlar da gördü yani törende olan birisini suçlayamazsin savunmaya boyle yazıcam : Hakkımdaki asılsız yalan suçlamaları reddediyorum Ben torendeydim sahitlerim de var Hakkımdaki yalan hicbir ispat olmayan suçlamayi reddediyom sizce yanlış birsey varmı ?

Türe

Türe

Üye
Bizim okulda da bahçede iciyorlar.

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
bizim hocalar spor odasında içiyolar kısacası hocaya bir şey yapamazsın boşuna uğraşma9. sınıf olduğun için korkuyosun bir şey yapmazlar.

İstiklal Marşına Koşarak gitmelisin çocuk bu senin milli değerin değerini bil.

• Beğen
Tepkiler: avast ve MUSTAFA AKPINAR97

osicik

Üye
hocalar okulda öğrencinin karşısında mı sigara içiyor yaaa....!!!!

osicik

Üye
siz gene de şikayet tarzı girişimlerde bulunmayında ya müdüre ya aranızın iyi olduğu müdür yrd. yada öğretmenin birine söyleyin o konuşulur ve yasaklarlar ünv. hariç okullarda sigara içmek yasak kötü örnek teşkil ettiği için...

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
siz gene de şikayet tarzı girişimlerde bulunmayında ya müdüre ya aranızın iyi olduğu müdür yrd. yada öğretmenin birine söyleyin o konuşulur ve yasaklarlar ünv. hariç okullarda sigara içmek yasak kötü örnek teşkil ettiği için...
Ama okulun adı çıkmış bn okulun 2 metre yaninda oturuyom bloklarda 13 seneden beri okulda enaz 15 seneden beri sigara iciliyor yani ama ogrenciler icince disiplin hocalara bisey olmuyor

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Törene katılmadığın için sana ceza vereceklerini sanmıyorum ama öncesinde öğretmenlerinin gözünde sicilin bozuksa, illallah ettirdiysen durum değişir. Okul bahçesinde sigara içmenin para cezası var, bu hem öğretmenler için hem de 15 yaşın üzerindeki öğrenciler için geçerli bir ceza. Okulda sigara içtiği için öğretmeninin canını yakamazsın, bunu yapmaya çalışırsan en çok canı yanan yine sen olursun.

• Beğen
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Törene katılmadığın için sana ceza vereceklerini sanmıyorum ama öncesinde öğretmenlerinin gözünde sicilin bozuksa, illallah ettirdiysen durum değişir. Okul bahçesinde sigara içmenin para cezası var, bu hem öğretmenler için hem de 15 yaşın üzerindeki öğrenciler için geçerli bir ceza. Okulda sigara içtiği için öğretmeninin canını yakamazsın, bunu yapmaya çalışırsan en çok canı yanan yine sen olursun.
Saol tavsiye için

0MG90

0MG90

Üye
Hiç yapma öğretmene öyle şeyler %90 bir şey olmaz olan sana olur dersine girerse bırakır dersten

Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
benim arkadaşlar bahçede öğretmenden sigara istiyodu :D

Üst Alt