Sayfada kullanıcı rehberi var. Orda anlatım olması lazım.Giris diyor nasıl olcak?
İş yattı telefon numaram yok babam kirmistiSayfada kullanıcı rehberi var. Orda anlatım olması lazım.
Dilekçe veya baska bi yontem var mı ki veya müfettiş gelince okula ifşah etsem kanıtlarıİş yattı telefon numaram yok babam kirmisti
Alo 150 var bide harelde.Dilekçe veya baska bi yontem var mı ki veya müfettiş gelince okula ifşah etsem kanıtları
CakalArkadaslar 9 a gidiyom okul sınırları içinde sigara icme cezası nedir + Öğretmen iciyor elimde kanıt var foto nereye sikayet etmeliyim veya soruşturma için ? En az bi sorusturma çıkartmam lzm hakkında
Kesin hocaya gicik kapiyorsun 
Kaçmadim girmicektim sinfitaydik hoca geldi 1 kisiye tokadı vurdu bizde dışarı kaçtık kaçtık derken istiklal marsini okumaya gitik okuduk hoca derseyken geldi aldı bizi biz gene inkar ettik hoca dedi hocam yanlış yaptık affedin deseydiniz bisey yapmicaktim dedi biz genede inkar ettik numara yı aldı okul noyu bide sınıfı ama hoca geldiginde bizi sıranın arkasında saklanirken gördü ama biz sonra gittik okumaya şahit de var kactane bn gene savunma olarak asılsız suçlamaları reddediyom dicem bn istiklal marsiini okudum siradaydim sahidim de var dicem baska napabilirim ztn ? Ama ceza alırsam bidaha istiklal marsi fln okumamistiklal marşından kaçtıysan sonuna kadar inkar et. Kamera kaydı gösterseler bile bu ben değilim debirşey yapamazlar öyle. Hocayı şikayet etmeyi de unut sen. O hoca okulda kovaya da vursa birşey yapmazlar.
İstiklal marşını hoca için mi okuyorsun?Kaçmadim girmicektim sinfitaydik hoca geldi 1 kisiye tokadı vurdu bizde dışarı kaçtık kaçtık derken istiklal marsini okumaya gitik okuduk hoca derseyken geldi aldı bizi biz gene inkar ettik hoca dedi hocam yanlış yaptık affedin deseydiniz bisey yapmicaktim dedi biz genede inkar ettik numara yı aldı okul noyu bide sınıfı ama hoca geldiginde bizi sıranın arkasında saklanirken gördü ama biz sonra gittik okumaya şahit de var kactane bn gene savunma olarak asılsız suçlamaları reddediyom dicem bn istiklal marsiini okudum siradaydim sahidim de var dicem baska napabilirim ztn ? Ama ceza alırsam bidaha istiklal marsi fln okumam

Ya alakası yok ta hoca gelmişti işte sonra istiklal marsini okumsys gittikİstiklal marşını hoca için mi okuyorsun?![]()
Ceza alırsam bir daha okumam dedin ya onun için dedimYa alakası yok ta hoca gelmişti işte sonra istiklal marsini okumsys gittik