fanta9002
Üye
LİNDY HAKKINDA Lütfen
Bende star Wİ-Fİ var ama lindy almayı düşünyorum. Lindy i araştırdığımda samsung un sitesinde telefon özelliklerine tıkladığımda mesela 3g tıklıyorum diğer telefonlar eleniyor radyo tıklayınca eleniyor vs. wi-fi ye tıkladığımda Lindy de eleniyor yani lindy de wi-fi yok demek istiyor ama açıklamasına tıkladığımda da
Hızlı İletişim
3G hızını M5650 Lindy ile gerçekleştirebilirsiniz , 3.6 HSDPA internet hızı ile hızlı bir şekilde internette sörf yapabilirsiniz. Wi-fi bağlantısı ile cafelerde ,havalimanlarında , alışveriş merkezlerinde internet keyfini ücretsiz yaşayabilirsiniz.
şunu yazıyor lütfen bi açıklarmısınz kararsız kaldım wi-fi varmı yokmu bide piyasa fiyatını bilen varsa bi yardım ederse çok sevinirim
Hızlı İletişim
3G hızını M5650 Lindy ile gerçekleştirebilirsiniz , 3.6 HSDPA internet hızı ile hızlı bir şekilde internette sörf yapabilirsiniz. Wi-fi bağlantısı ile cafelerde ,havalimanlarında , alışveriş merkezlerinde internet keyfini ücretsiz yaşayabilirsiniz.
şunu yazıyor lütfen bi açıklarmısınz kararsız kaldım wi-fi varmı yokmu bide piyasa fiyatını bilen varsa bi yardım ederse çok sevinirim