Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
V2.1 kullanıyorum tam istediğim gibi çok güzel ama şarj problemi var beta olduğundan sanırım finali bekliyoruz

Bu rom cm11 rom üstüne kuruludur eğer daha sorunsuz bir kitkat(4.4.2) kullanmak istiyorsan cm11'in yeni versiyonu çıktı(güncelleme) onu yüklemelisin

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
V2.1 kullanıyorum tam istediğim gibi çok güzel ama şarj problemi var beta olduğundan sanırım finali bekliyoruz

Eyvallah kardeşim . Şarz problemine şuanlık çözüm yok . Neyapalım kullanıcaz artık .

NextWorld

NextWorld

Üye
grenefiy var tavsiye ederim:oke

visali

visali

Üye
Üstad yeni versiyonu bekliyoruz.
ve yeni versiyonda şunları da görmek istiyoruz üstad
1) Takvim
2) Greenify -- program uyutma uygulaması ---- veya buna benzer güzel bir uygulama olabilir.
3) Google Play program indirme surununun giderilmesi.

benim aklıma bunlar geldi geçen takvim lazım oldu bi baktım telefonda takvim yok :P

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bunu bi dene )))

visali

visali

Üye
Bu ne kardeş forumda bi konusu falan yokmu?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Konu acmadim henuz 4.2.2

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Henuz yayinlamadim @T.serdar arkadasima link verdim test ediyor 4.4.2 v1.1

visali

visali

Üye
Üstad büyüksün başka romlarıda denedim ama senin v2.1 başka güzel eline sağlık diğer romlar fos
yeni sürümünüde sabırsızlıkla bekliyorum ustam :alkis

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim . sınavlar üstüste geldi uzun süre yokum buişlerde sanırım

• Beğen
Tepkiler: visali
visali

visali

Üye
hadi artık üstad gözlerimiz yollarda kaldı :aman2:Kadeş başka romları denedim seninki kadar tat vermiyor bi tarafı iyiyse bi tarafı berbat yeni versiyonu çıkartta artık telefonumuz bi güncelleme görsün:::

bayfeat

bayfeat

Üye
:)

VianDroid

VianDroid

Üye
eline sağlık hocam güzel rom yalnız nova launcher yerine touchwiz kurmaya çalışıyorum beceremiyorum galiba :agla2:

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
hocam romdan destği kstın sanırım

Mücteba

Mücteba

Üye
YAVAŞ YAVAŞ WONDEIR BIRAKIYORLAR :-(
aynen bende bi ara wonderi babama verdim xperia sp aldim onuda anneme verdim discovery aldim tekrar discoyu babama verdim wonderi geri aldım simdi blackberry Z10 ve wonder var z10un performansi muthis ama oyun cok yok wonderde oyun z10da sosyal :D

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
aynen bende bi ara wonderi babama verdim xperia sp aldim onuda anneme verdim discovery aldim tekrar discoyu babama verdim wonderi geri aldım simdi blackberry Z10 ve wonder var z10un performansi muthis ama oyun cok yok wonderde oyun z10da sosyal :D
haklısın bendede blackberry aldım sosyal amaçlı kullandım şuan zperıa z var bı de wondr zprıa yı kullanmaya kıymıyorum doğrusu :-)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
haklısın bendede blackberry aldım sosyal amaçlı kullandım şuan zperıa z var bı de wondr zprıa yı kullanmaya kıymıyorum doğrusu :-)
xperia guzel telefon ama rom yukleme isi uzun bootladeri kir falan ugrasmaya degmez zaten cm11 ve cm10.1 finale kavustuktan sonra blackberry ve wonderi satip nexus5 alicam onnumara cihaz

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

Üst Alt