Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş şuan ben real racing 3 falan oynamak istiyorum touchwiz3 ümü kurayım ordaki büütün ayarları herşeyi yaparım yoksa bu yeni roomu kurayım hangisini kurmamı istersin hemen cevaplarsan sevinirim bu gece yükliycem
kardeş şuan ben real racing 3 falan oynamak istiyorum touchwiz3 ümü kurayım ordaki büütün ayarları herşeyi yaparım yoksa bu yeni roomu kurayım hangisini kurmamı istersin hemen cevaplarsan sevinirim bu gece yükliycem
Arkadaş yedek dosyasını vermiş restore yapılacak birkaç sorun var şuan için bekleyin derim
tcfb
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Sorun Bendemi Anlamadım Fakat Bende Hiçbir Sıkıntı Yok . Uğraşıcak Fazla Zamanım Olmadığı İçin Şuan Yapamıyorum .
JiTeM86
Üye
şimdi ne yani sorunlumu bu ? biri düzeltilcek felan dedi yardımcı olun yükleyelim ?
tcfb
Üye
Konu Sahibi
Herkez Tüm Sorunlarını Yazsın Düzeltmeye Çalışayım .
Southpaw
Üye
Ekranı kilitlediğimde şarkı cızırtılı çalıyor aynı şekilde ekran kapalıyken telefon çaldığında da cızırtılı çıkıyor ses
ufkraider
Üye
Link yenilenmiş şimdi deniyelim bakalım teşekkürler
Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Yapmışsın
coskunay
Üye
Ustad ilkinde google rehber yoktu simdi varmi acaba
esokmen
Üye
teşekkürler
oksan06
Üye
tcfb
Üye
Konu Sahibi
Link Eski Dosya Upload Ediliyor Bunda Var .
visali
Üye
usta yüklemenin bitmesini bekliyorum. hemen yüklicem. İnşAllah bi sorun çıkmaz. şimdiden teşekkür ederim.
tcfb
Üye
Konu Sahibi
İlk Versiyonda Çok İyi Bir Sistem Yapmadım . Ama Günlük Kullanım İçin İdeal . Görüntü Açısından Çok İyi Tema Fena Performansı Test Etmedim . Deneyip Bildirirseniz İyi Olur .Konu Yenilendi Rom Dosyası Eklendi .
visali
Üye
yeni kurdum ve kullanıyorum görünüş güzel. performans güzel. görünüyor. eline emeğine sağlık.
fakat sim karttaki rehberimi nasıl göreceğim onu bulamadım bi yardımcı oluverirseniz sevinirim. iyi günler.