Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

NeBeL7

Üye
kardeş şuan ben real racing 3 falan oynamak istiyorum :D touchwiz3 ümü kurayım ordaki büütün ayarları herşeyi yaparım yoksa bu yeni roomu kurayım hangisini kurmamı istersin hemen cevaplarsan sevinirim bu gece yükliycem

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş şuan ben real racing 3 falan oynamak istiyorum :D touchwiz3 ümü kurayım ordaki büütün ayarları herşeyi yaparım yoksa bu yeni roomu kurayım hangisini kurmamı istersin hemen cevaplarsan sevinirim bu gece yükliycem
Bu romu kurmaN ı şuan için tavsiye etmem arkadaş flashlanabilir dosya yapsın o zaman olabilir ;)

-Emre

-Emre

Üye
forumda aktif oldugum surece yardimci olablirm. bir sorun olursa benim konuma ya da bana pm atabilirsiniz :)@tcfb hocam bu sizin icin de gecerli :oke:

• Beğen
Tepkiler: Mücteba ve Silinen Üye 988579

JiTeM86

Üye
normal rom bigi deil sanırım bu nasıl yüklücem yardım please

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sorun Bendemi Anlamadım Fakat Bende Hiçbir Sıkıntı Yok . Uğraşıcak Fazla Zamanım Olmadığı İçin Şuan Yapamıyorum .

JiTeM86

Üye
şimdi ne yani sorunlumu bu ? biri düzeltilcek felan dedi yardımcı olun yükleyelim ?

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Herkez Tüm Sorunlarını Yazsın Düzeltmeye Çalışayım .

Southpaw

Southpaw

Üye
Ekranı kilitlediğimde şarkı cızırtılı çalıyor aynı şekilde ekran kapalıyken telefon çaldığında da cızırtılı çıkıyor ses

ufkraider

ufkraider

Üye
Link yenilenmiş şimdi deniyelim bakalım teşekkürler :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Yapmışsın :D

coskunay

coskunay

Üye
Ustad ilkinde google rehber yoktu simdi varmi acaba

esokmen

esokmen

Üye
teşekkürler

oksan06

Üye

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Link Eski :D Dosya Upload Ediliyor :)Bunda Var .

visali

visali

Üye
usta yüklemenin bitmesini bekliyorum. hemen yüklicem. İnşAllah bi sorun çıkmaz. şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: tcfb
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
İlk Versiyonda Çok İyi Bir Sistem Yapmadım . Ama Günlük Kullanım İçin İdeal . Görüntü Açısından Çok İyi Tema Fena :)Performansı Test Etmedim . Deneyip Bildirirseniz İyi Olur .Konu Yenilendi Rom Dosyası Eklendi .

visali

visali

Üye
yeni kurdum ve kullanıyorum görünüş güzel. performans güzel. görünüyor. eline emeğine sağlık.
fakat sim karttaki rehberimi nasıl göreceğim onu bulamadım bi yardımcı oluverirseniz sevinirim. iyi günler.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
rehber silinmiş olabilir

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
atarken kart içindemiydi

Üst Alt