Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

oksan06

Üye
6.0.3.0 kullaniyorum daha yuklemedim

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
6.0.x.x kullanıp deneyen bilgilendirebilirmi .

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Evde Değilim . Biraz Sonra Geçicem . Atarım .

Southpaw

Southpaw

Üye
Ben kurdum romu şu an hiç bir sıkıntım yok emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

DDPROG

Üye
One of a Kind romunuz performansına getirebilirseniz bu romu buna geçerim çünkü one of a kind romu çok performanslı

ufkraider

ufkraider

Üye
Dediklerinin Hepsini Yaptım eksiksiz Hatta Stock Rom u ilk kurup sonra bunu Yükledim 2 defa aynı sorun telefon açılıyor android yeni sistemine geçiliyor diyor görüntü Kilit ekranı geliyor orda donuyor telefon arada bi res atıyor cmw sürümü

Neden böyle bişey yapıyor anlamış değilim

Southpaw

Southpaw

Üye
Müzik dinlerken telefon ekranını kilitleyince müziğin kalitesi bozuluyor cızırtılar oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?

tarık_07

Üye
Arkadaşlar bende clockworkmod 6.0.4.4 yüklü ama advantec bölümünde fix permisson yok? Me yapmama gerekiyo?

karahun

karahun

Üye
hoparlörden ses gelmiyor sorun sadece bende mi

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Romu Kurmadan Önce Eski Romun Dosyalarını Temizleyin . Sorunlar Backup Diye Sanırım . Flashlanabilir Dosya Yapıcam O Zaman Sıkıntı KalmazArkadaşlar Birkaç Telefonda Denedim Hiçbir Sorun Olmadı Atarken Yanlış Birşey Yapıyor Olmayasınız

Southpaw

Southpaw

Üye
Yanlış bir şey yapmadım kurulumda ama müzik dinlerken ekranı kilitleyince cızırtılı hale dönüşüyor ses.Bir de eski romun dosyalarını nasıl temizleyeceğim

ufkraider

ufkraider

Üye
Arkadaşlar Romu Kurmadan Önce Eski Romun Dosyalarını Temizleyin . Sorunlar Backup Diye Sanırım . Flashlanabilir Dosya Yapıcam O Zaman Sıkıntı KalmazArkadaşlar Birkaç Telefonda Denedim Hiçbir Sorun Olmadı Atarken Yanlış Birşey Yapıyor Olmayasınız

Evet flashlanabilir dosya yaparsan daha iyi olur bende hiç yanlıs yapmadım dediklerinin hepsini eksiksiz uyguladım malesef tel. acıldıgında kilit ekranında donuyor ve 1 dk içerisinde res atıp duruyor tel.
Rom uda baya merak etmiştim ;)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış bir şey yapmadım kurulumda ama müzik dinlerken ekranı kilitleyince cızırtılı hale dönüşüyor ses.Bir de eski romun dosyalarını nasıl temizleyeceğim

Wipe Data / Cache /format system yaptığın zaman temizlenir .
Evet flashlanabilir dosya yaparsan daha iyi olur bende hiç yanlıs yapmadım dediklerinin hepsini eksiksiz uyguladım malesef tel. acıldıgında kilit ekranında donuyor ve 1 dk içerisinde res atıp duruyor tel.
Rom uda baya merak etmiştim ;)

En Kısa Sürede Yapıcam İnşallah :)

• Beğen
Tepkiler: ufkraider
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: ufkraider
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Rom da Bir Sıkıntı Yok Aslında Denedim Başka Telefonlarda .

Southpaw

Southpaw

Üye
Bir de benim telefonumda touchwiz kuruluydu onun üzerine yaptım restoreyi bundan dolayı bir sıkıntı olur mu

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Ne Olursa Olsun Eski Artıkları Temizlemek İyidir :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Southpaw

Southpaw

Üye
Eyvallah amcaoğlu :)

• Beğen
Tepkiler: tcfb

Üst Alt